Χθες προσπαθησαμε να κανουμε upload την εφαρμογη στο apple store και εκει ξεκινησε το παρτυ και ο χαμος. Εχω καποιες αποριες βαση αυτου
1. Τι ειναι αυτο το Bundle ID ; Τι πρεπει να γραψω στο itunes connect και τι στο Xcode ; (εχω την 4.3 εκδοση) . Ειδα οτι στο xcode το εχει σαν Bundle Identifier οποτε αυτο πρεπει να ειναι ετσι ;
2. Η εφαρμογη ειναι σε status "Waiting For Upload" και ενα πορτοκαλι λαμπακι διπλα.Για να ανεβει απο οτι διαβασα θελει να ανοιξω το Application Loader και απο κει να την ανεβασω.Ομως εδω ειναι το προβλημα...Πως θα κανω archive την εφαρμογη μου; Ειδα αυτο τον οδηγο https://developer.ap...s/DistApps.html αλλα δεν με βοηθησε σε κατι γιατι λεει (Before archiving your application, ensure that the binary is self contained).Εμενα δεν ειναι ετσι οπως στον οδηγο. Αποτελειται απο δυο αρχεια.Την ονομα της εφαρμογης και απο κατω παλι το ονομα της εφαρμογης με ενα "test" διπλα δηλαδη nameapptest (δεν ειμαι σε mac για να το εξακριβωσω ακριβως αυτην την στιγμη).
Παιδια χθες παιδευομουν 5:30 ωρες χωρις διακοπη.Σηκωθηκα απο το Mac 5:30 τα ξημερωματα.Σας παρακαλω δωστε ενα χερι βοηθειας.Στειλτε μου ΠΜ με τις απαντησεις σας.
Σας ευχαριστω πολυ,
Κυριακος
Τελευταία επεξεργασία από: Sokairyk, 08/03/2012 - 14:59