Εγώ λόγω bob το έβαλα στη λίστα, απλά διαβάζοντας την υπόθεση στο IMDb φοβήθηκα μήπως είναι βαρυ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Goliath πάρα πολύ καλό, να το δεις.
Δημοσίευση 15/05/2017 - 10:57
Εγώ λόγω bob το έβαλα στη λίστα, απλά διαβάζοντας την υπόθεση στο IMDb φοβήθηκα μήπως είναι βαρυ
Δημοσίευση 15/05/2017 - 21:01
Κ μου φανηκε παραξενο γιαυτο κ το θεωρησα αδιανοητο εαν δν υπαρχουν.
Να φταιει καποια μου ρυθμιση σε γλωσσες-υποτιτλους ; γιατι εμενα δν εχει ή οτι ειμαι στην 5.3 στο atv2.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Έχει η συγκεκριμένη σειρά όντως υπότιτλους. Σε σένα γιατί δεν βγάζει είναι κάπως περίεργο. Αν έχεις τις τελευταίες ενημερώσεις λογισμικού, δες τις ρυθμίσεις γλώσσας αλλιώς δες και στο Netfilx τις συχνές ερωτήσεις μήπως και το αναφέρουν.
Δεν έχουν όλες οι σειρές πάντως. Έχει ακόμα δρόμο.
Δημοσίευση 15/05/2017 - 21:03
Hulu - Netflix - OTEtv - Nova - Amazon κλπ δεν σου φτάνουν 100,00€/ μήνα. Αυτός ο ανταγωνισμός ρε παιδιά πως μας αδειάζει έτσι τις τσέπες...
Δημοσίευση 16/05/2017 - 10:38
Δημοσίευση 16/05/2017 - 17:11
(Repeat) The Handmaid's Tale. Ο,τι ήταν το Goliath για το '16 που είπαμε πιο πίσω.. Αριστούργημα.
@CaLi@
Δημοσίευση 16/05/2017 - 20:44
Δημοσίευση 16/05/2017 - 21:34
Συγνώμη ρε παιδιά επειδή μιλάνε όλοι για αυτό το Handmaid's Tail το βλέπει κάποιος με υπότιτλους;;; Η το βλέπετε όλοι στα αγγλικά;
@CaLi@
Δημοσίευση 16/05/2017 - 22:01
Καλά λογικό ναι εξού και οι φωτό από το μήλο!Η γυναίκα αμερικανίδα και έτσι χωρίς υποτιτλους .. Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν .
On_7+
Το χω καταλάβει από το TvShowTime που είδα ότι είδες όλα τα Designated Survivor. Δυστυχώς η γυναίκα μου δεν ξέρει τόσο καλά αγγλικά όσο εγώ οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε για ελληνικούς. Τις περισσσοτερες σειρές τις βλέπουμε μαζί, 2-3 βλέπω μόνος μου (Bosch πχ)Δεν έχουν βγεί ελληνικοί υπότιτλοι.
Το 'χω ρίξει προσωπικά στους αγγλικούς.
Δημοσίευση 17/05/2017 - 01:05
Δεν είναι τόσοι πολλοί με τους αγγλικούς.. Μη νομίζεις.
Είναι μια καλή λύση για να τα φρεσκάρεις λίγο αυτό. Γι' αυτό και το προτιμάω ή στη χειρότερη χωρίς καν υπότιτλους αν δεν έχει περίεργες ορολογίες.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 17/05/2017 - 01:06
Δημοσίευση 17/05/2017 - 21:49
Καλά λογικό ναι εξού και οι φωτό από το μήλο!
Το χω καταλάβει από το TvShowTime που είδα ότι είδες όλα τα Designated Survivor. Δυστυχώς η γυναίκα μου δεν ξέρει τόσο καλά αγγλικά όσο εγώ οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε για ελληνικούς. Τις περισσσοτερες σειρές τις βλέπουμε μαζί, 2-3 βλέπω μόνος μου (Bosch πχ)
Απλά έχω μπει και σε ένα ωραίο γκρουπ στο φεις που γράφουν όλοι για σειρές και το κατέχουν και γράφουν όλοι για αυτή τη σειρά ότι τους έχει ενθουσιάσει και απορούσα. Όλοι με αγγλικά;
Δημοσίευση 17/05/2017 - 21:50
Τα TV junkια λέγεται η κάπως έτσι. Αν δεν το βρεις πες μου να στείλω screenshotΠοιο γκρουπ ειναι αυτο;
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 23/05/2017 - 15:03
13 Reasons Why μόλις το τελείωσα και έχω να σας πω ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣ.
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες