Χθές..
Αγαπημενες Τηλεοπτικες Σειρες
Ad
Δημοσίευση 31/07/2020 - 09:31
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 31/07/2020 - 09:42
ωραια οποτε μπαινει στο προγραμμα!!
ναι κι εμενα δεν μου εκατσε καλα γιαυτο αλλα αφου το λεει ο Νικος θα ειναι καλη!!
Δημοσίευση 03/08/2020 - 18:02
Προς το παρόν είναι για smartphones και tablets, το φθινόπωρο έρχεται και σε τηλεοράσεις.
Ταυτόχρονη σύνδεση για 3 συσκευές.
Το σημαντικό για μένα είναι το HBO που έχει μέσα εκτός από τα αλλά 40 κανάλια.
Και το καλύτερο: 1 μήνας δωρεάν δοκιμή.
ΥΓ 1: Δεν υπάρχει καμία πια δικαιολογία για να μην δείτε όλοι το Sopranos με υπότιτλους εντελώς τσάμπα. ( 1 μήνας αρκεί).
ΥΓ 2: Αγνοείστε το ΥΓ1 γιατί τέτοιο αριστούργημα αξίζει μεγάλη οθόνη.
ΥΓ 3: Ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση το ποστ μου απλά πραγματικά επικροτώ τέτοιες κινήσεις ελευθερίας. Το αρνητικό είναι πως δεν γνωρίζει τι συμβαίνει με την ποιότητα streaming κι διατηρώ πολλές επιφυλάξεις.
Όποιος το βάλει εδώ είμαστε να το συζητήσουμε...
Τελευταία επεξεργασία από: johnythedirector, 03/08/2020 - 18:02
Δημοσίευση 03/08/2020 - 20:12
Καλησπέρα,Επιτέλους με 6,90 ευρώ/μήνα το Vodafone Tv ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.
Προς το παρόν είναι για smartphones και tablets, το φθινόπωρο έρχεται και σε τηλεοράσεις.
Ταυτόχρονη σύνδεση για 3 συσκευές.
Το σημαντικό για μένα είναι το HBO που έχει μέσα εκτός από τα αλλά 40 κανάλια.
Και το καλύτερο: 1 μήνας δωρεάν δοκιμή.
ΥΓ 1: Δεν υπάρχει καμία πια δικαιολογία για να μην δείτε όλοι το Sopranos με υπότιτλους εντελώς τσάμπα. ( 1 μήνας αρκεί).
ΥΓ 2: Αγνοείστε το ΥΓ1 γιατί τέτοιο αριστούργημα αξίζει μεγάλη οθόνη.
ΥΓ 3: Ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση το ποστ μου απλά πραγματικά επικροτώ τέτοιες κινήσεις ελευθερίας. Το αρνητικό είναι πως δεν γνωρίζει τι συμβαίνει με την ποιότητα streaming κι διατηρώ πολλές επιφυλάξεις.
Όποιος το βάλει εδώ είμαστε να το συζητήσουμε...
Διατίθεται και σε μη συνδρομητές της Vodafone ?
Δημοσίευση 03/08/2020 - 20:13
Καλησπέρα,
Διατίθεται και σε μη συνδρομητές της Vodafone ?
Εννοείται! Σε όλον τον απλό τον κόσμο.[emoji56]
Δημοσίευση 03/08/2020 - 20:24
Ευχαριστω μόλις πήρα τον δοκιμαστικό μήνα!Εννοείται! Σε όλον τον απλό τον κόσμο.[emoji56]
Δημοσίευση 03/08/2020 - 20:38
Γνωρίζεις αν έχει κάποιες απαιτήσεις στην ταχύτητα του Ίντερνετ για να παίξει ;;Επειδή ο,τι δοκιμάζω μου βγάζει σφάλμα στην αναπαραγωγή και δεν ξεκινάει.Δεν έχω καλό Ίντερνετ με τα χίλια ζόρια μου δινει 7αρα ταχύτητα.Εννοείται! Σε όλον τον απλό τον κόσμο.[emoji56]
Δημοσίευση 03/08/2020 - 21:13
Γνωρίζεις αν έχει κάποιες απαιτήσεις στην ταχύτητα του Ίντερνετ για να παίξει ;;Επειδή ο,τι δοκιμάζω μου βγάζει σφάλμα στην αναπαραγωγή και δεν ξεκινάει.Δεν έχω καλό Ίντερνετ με τα χίλια ζόρια μου δινει 7αρα ταχύτητα.
Δεν το γνωρίζω όχι, και προσωπικά δεν έχω βάλει την εφαρμογή ακόμη, βέβαια η ταχύτητα σου είναι όντως αρκετά χαμηλή...
Δημοσίευση 03/08/2020 - 21:17
Με την ίδια ταχύτητα στριμαρω Netflix & COSMOTE tv κανονικάΔεν το γνωρίζω όχι, και προσωπικά δεν έχω βάλει την εφαρμογή ακόμη, βέβαια η ταχύτητα σου είναι όντως αρκετά χαμηλή...
Δημοσίευση 03/08/2020 - 21:18
Με την ίδια ταχύτητα στριμαρω Netflix & COSMOTE tv κανονικά
Τότε είναι θέμα της εφαρμογής με λίγα λόγια η Vodafone δεν μας τα λέει καλά...[emoji53]
Δημοσίευση 03/08/2020 - 21:34
Καποιος άλλο συμφορουμιτης μπορεί να μας πει αν αντιμετωπίζει πρόβλημα και αυτός ;;Τότε είναι θέμα της εφαρμογής με λίγα λόγια η Vodafone δεν μας τα λέει καλά...[emoji53]
Δημοσίευση 04/08/2020 - 23:03
ATYPICAL.
Την είχα σταμπάρει καιρό αλλά δεν την ξεκινούσα. Τεράστιο λάθος. Δίκαιο το 8,3 στο IMDB. Πολύ καλή σειρά.
Δημοσίευση 05/08/2020 - 11:29
Την είδα μέσω Nord VPN στο US Netflix σε Android Tv .
Έχω και ένα ερώτημα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει: Κάποιες ταινίες ή σειρές παίζουν κανονικά κάποιες άλλες κολλάνε στο 24%.
Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό;
Μιλάμε πάντα για το US Netflix μέσω VPN.
Έχω COSMOTE 50 vdsl.
Στο ελληνικό Netflix δεν υπάρχει θέμα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες