Τι εννοεις δν το βρισκεις ;
Να σου πω την αλήθεια δε το έβρισκα.. χθες ειπ άντε ας το ξανά ψάξω και το έβαλα να κατεβαίνει κουτσα κουτσα....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 27/02/2021 - 11:40
Τι εννοεις δν το βρισκεις ;
Δημοσίευση 01/03/2021 - 19:31
Πολύ δύσκολη σειρά ρε παιδιά αυτό το Mad Men !
Είμαι στο πεμπτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν και ειναι λες και η σειρά με έχει πιάσει από τα μαλλιά και μου πετάει σκόρπιες πληροφορίες που έχω πρέπει αν συνδέσω...δεν σε αφήνει δλδ να πάρεις ανάσα...δεν ξέρω πως συνεχίζεται στο μέλλον αλλά δεν ξέρω να πρέπει όντως να την συνεχίσω και αν βγάζει κάπου στην συνέχεια , σε κάτι πιο μεγάλο εννοώ...
Καποεις απόψεις σας θα με βοηθούσαν...
Ευχαριστώ !
Δημοσίευση 01/03/2021 - 19:42
Δημοσίευση 01/03/2021 - 20:21
Προσωπικά θα σου πω ότι αξίζει ... την είδα μονορούφι...
Δεν ξέρω τι φταίει πραγματικά...δεν με κεντρίζει μέχρι στιγμής...
Αλλάζει καθόλου γενικότερα στα υπόλοιπες σεζόν ?
Βασικά προσπαθώ να καταλάβω την δομή της ακόμη αλλά δεν μπορώ είναι η αλήθεια !
Δημοσίευση 01/03/2021 - 22:30
Δεν ξέρω τι φταίει πραγματικά...δεν με κεντρίζει μέχρι στιγμής...
Αλλάζει καθόλου γενικότερα στα υπόλοιπες σεζόν ?
Βασικά προσπαθώ να καταλάβω την δομή της ακόμη αλλά δεν μπορώ είναι η αλήθεια !
Δημοσίευση 02/03/2021 - 01:56
Δημοσίευση 03/03/2021 - 15:08
Δεν έχουμε όλοι την ίδια οπτική γωνία, ενδιαφέροντα κλπ και εμένα δεν με τράβηξε η σειρά όπως σε άλλα παιδιά κάποιες άλλες σειρές οι οποίες άρεσαν σε εμένα. Εάν μια σειρά δεν με τραβάει την αφήνω, δεν υπάρχει λόγος να κουράζω τον εαυτό μου... κάποιοι έβλεπαν Αγγελόπουλο και έγραφαν διθυραμβικά σχόλια ενώ κάποιοι άλλοι ούτε με περίστροφο στον κρόταφο...
Καλησπέρα φίλε μου και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου !
Προβληματίζομαι για τον εξής απλό λόγο....κάπως έτσι ακριβώς άρχισε ακινήτων η εμπειρία μου με το Sopranos , να μν ξέρω τι γίνεται και να μν μπορώ να μεθώ με τους χαρακτηρες στην αρχή...
Αν πετύχεις κάπου σχόλιο μου για την συκγκεκριμενη σειρά , θα δεις την αναφορά μου για ένα μεγαλείο που θα προτείνω στον καθένα που δεν το έχει δει !
Για αυτό προβληματίζομαι τώρα με το Mad Men...
Δημοσίευση 03/03/2021 - 15:30
Έφαγε μεγάλο ΣΟΥΤ τελικά !
Ανιαρή , χωρίς ίχνος υπόθεσης στην πρώτη σεζόν , με επεισόδια που το καθένα είχε υποθέσεις που συνήθως δεν κολλάνε μεταξύ τους , και έρχονται όλο και νέα πράγματα στο προσκήνιο....λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να την δω ! Δεν με κρατάει με τπτ !
Δημοσίευση 05/03/2021 - 21:21
Δημοσίευση 05/03/2021 - 21:29
Τελευταία επεξεργασία από: RIOTSHIELD, 05/03/2021 - 21:30
Δημοσίευση 06/03/2021 - 13:25
Δημοσίευση 06/03/2021 - 14:07
WandaVision !
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 08/03/2021 - 19:50
καλησπέρα σε όλους ! Ήθελα να κάνω μια ερώτηση αλλά δεν ξέρω αν αποτελεί spoiler για μια σειρα μιας και το ειδα καπου και λογω αυτου δισταζω να την ξεκινηνσω !
Αν καποιος την εχει δει και αντιληφθει οτι αποτελει spoiler ας μου απαντησει σε προσωπικο μνμ και να διαγραψω το σχολιο μου !
Αφορά το Orphan Black....
Κάπου διάβασα ότι η συγκεκριμένη κοπέλα και όλες οι μορφές της είναι κλώνοι της ! Αληθεύει όπως κατάλαβα λογικά...
Αποτελεί μεγάλο spoiler λοιπον αυτο ?
Αξίζει να την ξεκινήσω γενικοερα σαν σειρά ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν έγραψα κάτι που δεν έπρεπε !
Τελευταία επεξεργασία από: panos027, 08/03/2021 - 19:51
Δημοσίευση 10/03/2021 - 15:13
Με το ζόρι τελείωσα πρίν καμιά βδομάδα.
Κούραση πολύ αυτή η σειρά.
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες