Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

[ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΣ] ΟΤΕ TV Μέσω Conn-x ή ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου (?)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   kormos

kormos

iPH Elite Poster

• 1943 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 18/03/2012 - 13:32

Καλημέρα σας,

Είδα μέσα απο την επίσημη σελίδα του OTE TV τα δύο πακέτα που έχει. ΟΤΕ TV Μέσω Conn-x και ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου. Ποιό συμφέρει απο τα δύο; (Να αναφέρω πως είμαι ήδη συνδρομητής NOVA** αλλά μάλλον θα το κόψω...).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

*Ζητώ συγνώμη αν βρίσκομαι σε λάθος ενότητα.

**Αν καταλήξω στην δεύτερη επιλογή χρειάζομαι άλλο εξοπλισμό ή με καλύπτει το πιάτο της NOVA? ???

Τελευταία επεξεργασία από: kormos, 18/03/2012 - 13:34

:ph34r:  bit.ly/iPhoneHellas  :ph34r:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Nnaf

Nnaf

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/03/2012 - 13:51

Αν δεν θέλεις να κοψεις την nova και θέλεις να έχεις και τα δυο πας σε δορυφορικό connx με πιάτο και αποδικωποιητη καινούργιο,για το πιάτο δεν είμαι σίγουρος αλλα αποδικωποιητη θέλεις σίγουρα άλλον,αυτός της nova δεν κάνει,και βέβαια θα πληρώνεις συνδρομή όπως στη nova αλλα καμία σχέση στη τιμη,μου φαίνεται είναι 20€ τον μήνα,αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος φίλος αλλα δεν νομίζω

Οποιος θέλει follow me
Twitter @Nnaf81
Instagram Nnafp

#3   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 18/03/2012 - 13:59

H τιμη ειναι τοσο, αλλα επειβεβαιωσε το και απο τον ΟΤΕ.

Ο αποκωδικοποιητης σιγουρα δε κανει...

Για το πιατο, αν πας για το δορυφορικο, μαλλον κανει, αν και δεν ειμαι σιγουρος.

Παντως, πριν λιγο καιρο, επαιζε προσφορα για το εξοπλησμο. Αν ισχυει, μη σκας...

#4   kormos

kormos

iPH Elite Poster

• 1943 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2012 - 14:03

Κάπου έχω διαβάσει πως δεν μπορεί να καλύψει τους δορυφόρους Hotbird & Eurobird , οπότε η αρχική μου σκέψη ήταν να πάω στο ΟΤΕ TV Μέσω Conn-x (?). Η ποιότητα διαφέρει όμως από το ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου ή κάπου αλλού; :unsure: Προς το παρόν δεν νομίζω να καλύψω και τις δύο συνδρομές. Η κύρια αλλαγή μου είναι για τις νέες αλλαγές σε F1 & MotoGP :P

Τελευταία επεξεργασία από: kormos, 18/03/2012 - 14:04

#5   kormos

kormos

iPH Elite Poster

• 1943 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2012 - 14:08

Αν δεν θέλεις να κοψεις την nova και θέλεις να έχεις και τα δυο πας σε δορυφορικό connx με πιάτο και αποδικωποιητη καινούργιο,για το πιάτο δεν είμαι σίγουρος αλλα αποδικωποιητη θέλεις σίγουρα άλλον,αυτός της nova δεν κάνει,και βέβαια θα πληρώνεις συνδρομή όπως στη nova αλλα καμία σχέση στη τιμη,μου φαίνεται είναι 20€ τον μήνα,αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος φίλος αλλα δεν νομίζω

Οποιος θέλει follow me
Twitter @Nnaf81
Instagram Nnafp

Η τιμή απ ότι είδα είναι στα 19,90€/ μήνα :)

H τιμη ειναι τοσο, αλλα επειβεβαιωσε το και απο τον ΟΤΕ.

Ο αποκωδικοποιητης σιγουρα δε κανει...

Για το πιατο, αν πας για το δορυφορικο, μαλλον κανει, αν και δεν ειμαι σιγουρος.

Παντως, πριν λιγο καιρο, επαιζε προσφορα για το εξοπλησμο. Αν ισχυει, μη σκας...

Για προσφορά αναγράφει στην επίσημη σελίδα πως χωρίς σκληρό δίσκο παρέχεται δωρεάν ο αποκωδικοποιητής και με σκληρό δίσκο +49,90€ (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)

#6   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 18/03/2012 - 14:18

Παντως αν ειναι να παρεις κατι, παρε με σκληρο, πιστεψεμε! Κανει παπαδες ο σκληρος. Οχι μονο αποθηκευση προγραμματων οποτε θες, αλλα ΚΑΙ pause ταινιων και σειρων, οποτε θες...

#7   kormos

kormos

iPH Elite Poster

• 1943 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2012 - 14:52

Παντως αν ειναι να παρεις κατι, παρε με σκληρο, πιστεψεμε! Κανει παπαδες ο σκληρος. Οχι μονο αποθηκευση προγραμματων οποτε θες, αλλα ΚΑΙ pause ταινιων και σειρων, οποτε θες...

Ενδιαφέρον πληροφορία αυτή!

#8   boukoto

boukoto

iPH Contributor

• 1263 μηνύματα
  • Twitter:@vent0uza
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ventouza

Δημοσίευση 18/03/2012 - 15:16

γιατι θελεις να φυγεις απο nova ?

#9   johntram

johntram

iPH newbie

• 87 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2012 - 15:33

Εγώ έβαλα OTE TV μέσω δορυφόρου.Ο αποκωδικοποιητής συνεργάζεται μόνο με την κάρτα του ΟΤΕ.Δεν είχα nova πριν για να ξέρω τι παίζει με το πιάτο.Η εγκατάσταση έγινε από τεχνικό που έστειλε ο ΟΤΕ.Ο εξοπλισμός ήταν δωρεάν.Αν θυμάμαι καλά πλήρωσα γύρω στα 60 ευρώ για την εγκατάσταση (δεν είμαι σίγουρος).Δεν το έβαλα μέσω conn-x γιατί δεν ήθελα να ρισκάρω τυχόν προβλήματα του δικτύου ή του μόντεμ.Σήμερα είδα τον αγώνα της formula 1 σε HD.
Το κόστος της συνδρομής είναι 20 ευρώ το μήνα.Εγώ έβαλα ΟΤΕ λόγω των ξένων πρωταθλημάτων της F1 και του motoGP.Τα κανάλια που έχει για τις ταινίες δεν με πολυενδιαφέρουν.Τα ντοκυμαντέρ του (κυρίως το NatGeo Wild) το ΟΤΕ σινεμά (με όλες τις ελληνικές ταινίες) και το γεγονός ότι το HD δεν χρεώνεται έξτρα κάνουν (για μένα) τα 20 ευρώ το μήνα πολύ λογικό ποσό.
Σόρρυ για το "τηλεγραφικό" στυλ του ποστ αλλά γράφω από τη δουλειά...

#10   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 18/03/2012 - 18:23

Εξαρτάται και τι ταχύτητα πιάνεις πάντως.. Για παράδειγμα εδώ που είμαι εγώ με τον ΟΤΕ παρολο που ειναι 24αρα γραμμή πιάνουμε 5 ταχύτητα μόνο και μας είπαν από τον ΟΤΕ ότι δεν θα μπορεί να λειτουργήσει μέσω connx

#11   kormos

kormos

iPH Elite Poster

• 1943 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2012 - 18:59

γιατι θελεις να φυγεις απο nova ?

Βασική προυπόθεση ότι ο ΟΤΕ πήρε τους αγώνες F1 & MotoGP, καλύπτει σχεδόν όσα θέλω να βλέπω σε σχέση με το NOVA και αν το αναλύσω λίγο ακόμα, το κομμάτι με τις ταινίες (που δεν με πολυενδιαφέρει) έχει γίνει κουραστικό, όλο τα ίδια και τα ίδια... :rolleyes:

#12   boukoto

boukoto

iPH Contributor

• 1263 μηνύματα
  • Twitter:@vent0uza
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ventouza

Δημοσίευση 18/03/2012 - 19:23

Βασική προυπόθεση ότι ο ΟΤΕ πήρε τους αγώνες F1 & MotoGP, καλύπτει σχεδόν όσα θέλω να βλέπω σε σχέση με το NOVA και αν το αναλύσω λίγο ακόμα, το κομμάτι με τις ταινίες (που δεν με πολυενδιαφέρει) έχει γίνει κουραστικό, όλο τα ίδια και τα ίδια... :rolleyes:

α αυτα σε ενδιαφεουν... γιατι απο μπαλα και ελληνικο πρωταθλημα νομιζω εχει πιο πολλά και έχεις δίκιο για τα εργα
ειχα και εγω αλλά την εκοψα οταν πηγα φανταρος ...

#13   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/03/2012 - 21:57

εξυπηρέτηση χάλια και στα δυο

#14   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 19/03/2012 - 00:44

Αν δεν έχεις πολύ καλή σύνδεση, μην βάλεις connxTV, προτίμησε δορυφορικό. Θα σου δεσμεύει μεγάλο μέρος του bandwidth και την ώρα που θα βλέπεις connxTV δεν θα μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα στο internet. Αν η σύνδεσή σου είναι πάνω από 13-14MBps δεν θα έχεις πρόβλημα. Εμένα δυστυχώς η γραμμή μου δεν σηκώνει πάνω από 8-9MBps, οπότε αν έβαζα και κάποια υπηρεσία ipTV, η σύνδεσή μου θα σερνόταν...

#15   kormos

kormos

iPH Elite Poster

• 1943 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2012 - 19:42

Μίλησα σήμερα με το 13888 και μου είπαν πως κάνει χρήση απο 6-8 το max που σημαίνει πως τα 10 που έχω τώρα με καλύπτουν μια χαρα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0