Τι εννοείς κιτρινωπή; Από πλευράς White Balance ή έχει κάποιες επιφάνειες με κίτρινη απόχρωση; Εμένα έχει το λεγόμενο uneven color screen uniformity αλλά σε ελάχιστο βαθμό που δεν σε ενοχλεί. (Σε άσπρο background βλέπεις περιοχές με κίτρινη, πράσινη, ρόζ απόχρωση που το εντοπίζεις πιο εύκολα όταν αλλάζεις γωνία θέασης)Εγώ πάντως θα αφήσω να περάσεουν αρκετές μέρες να δώ αν φύγει γιατι δίαβασα στο macrumours ότι σε κάποιους φεύγει με το πέρασμα των ημερών... Για να καταλάβεις τι εννόω δες ένα πολύ έντονο παράδειγμα στο παρακάτω Link:http://forums.macrumors.com/showpost.php?p=14622297&postcount=1107
Όταν το αγόρασα στις 23 Μαρτίου και το άνοιξα, αυτό που αντίκρυσα ήταν μια ελαφώς κίτρινη οθόνη απο άκρη σε άκρη.
Σήμερα, μία εβδομάδα μετά, η μισή οθόνη έχει ψιλοασπρίσει (απο το home button έως τη μέση).
Κάτι αντίστοιχο με τις φωτογραφίες που παρέθεσες.
Μάλιστα επειδή είχα στα χέρια μου και το iPad2, τα έβαλα δίπλα δίπλα και η διαφορά ήταν χαώδης.
Η ανάλυση και όλα είναι σούπερ αλλά δυστηχως αυτό με ενοχλεί αρκετά και δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τη νέα μου συσκευή.
Με μια γρήγορη ματιά σε φόρουμς του εξωτερικού διαπίστωσα οτι το φαινόμενο yellow display είναι παγκόσμιο και έχει γίνει ένας ψιλοχαμός.
Μπορείς να βγάλεις μια φώτο με μια ψηφιακή για να το δούμε?(ΑΝ δεν σου είναι κόπος φυσικά!!)
Θα το κάνω αλλά πλέον δεν έχω το iPad2 ούτως ώστε να μπορούσατε να συγκρίνετε τη διαφορά.
Δεν ξερω πως ακριβώς φαίνεται το δικό σου, αλλά μήπως είναι η αρχική κίτρινη χροιά της οθόνης που θα φύγει σιγά σιγά; Εμένα πάντως δεν έχει πρόβλημα...
Δεν ξέρω αν φεύγει σιγά σιγά όπως κάποιοι ισχυρίζονται αλλά επειδή η αγορά έγινε απο Media markt τα οποία έχουν 14 ημέρες DOA, θα το επιστρέψω αύριο κιόλας, καθώς έχει περάσει ήδη μια εβδομάδα με το πρόβλημα να παραμένει και δεν ρισκάρω να χάσω τη DOA.