νέο iPad! Οι πρώτες εντυπώσεις απο τους κατόχους
Δημοσίευση 07/04/2012 - 22:46
Το δικό μου πάντως έχει τέτοιο πρόβλημα και περιμένω σύντομα κάποια λύση από την Apple...
Ad
Δημοσίευση 08/04/2012 - 00:43
http://imageshack.us.../img0072re.jpg/
Αγοράζω το πρώτο, διαπιστώνω το πρόβλημα και πηγαίνω την ιδια μέρα εκεί που το αγόρασα (Systemgraph). Ύστερα από μια αρχική προσπάθεια υποβάθμισης του προβλήματος (με ερωτήσεις του στυλ "σας ενοχλεί το συγκεκριμένο πρόβλημα;") μου είπαν ότι μόλις παραλάβουν καινούρια τεμάχια θα πάρω σφραγισμένο. Όπερ και εγένετο μετά απο μια περίπου βδομάδα. Η "πλάκα" είναι ότι και το δεύτερο κομμάτι εμφάνισε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε άλλο σημείο. Ξαναπηγαίνω και μου λένε ότι πάλι θα παραλάβω καινούριο σφραγισμένο, πλην όμως θα αργήσουν να φέρουν νέα παρτίδα (~1 μήνα). Εν τέλει πήρα τα λεφτά μου πίσω..
Δημοσίευση 08/04/2012 - 08:57
Δημοσίευση 08/04/2012 - 09:02
Τελευταία επεξεργασία από: polakis, 08/04/2012 - 09:04
Δημοσίευση 08/04/2012 - 10:05
Δημοσίευση 08/04/2012 - 10:08
Το αφηνεις να αδειασει και μετα το φορτιζεις!Το δουλεύω και γω από χθες.εχει bleeding δεν με απασχολεί όμως.νομιζω ότι είναι λίγο υπερβολικό να ασχολείσαι με αυτό εκτός αν είναι τόσο μεγάλο.επισης η μπαταρία δεν παίζεται.μια ερώτηση,έχω μόνο :η πρώτη φόρτιση πρέπει να γίνει με το άνοιγμα της συσκευασίας ή εξαντλωντας το ποσοστό που έρχεται από την συσκευασία του?ειναι του αδερφου μου και με εχει βάλει και μένα τώρα στα αίματα να το παρω
Δημοσίευση 08/04/2012 - 10:59
http://imageshack.us.../img0007py.jpg/
Το πρώτο που παρέλαβα ήταν σαφώς χειρότερο. Μου φάνηκε πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα μέχρι να κάνουν νέες παραλαβές, γι'αυτό και προτίμησα το refund. Συν τοις άλλοις, αφενός μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό, αφετέρου μετά την διπλή απογοήτευση πραγματικά δεν ξέρω αν τελικά το αγοράσω.. Δεν έχω παράπονο από το κατάστημα, απλά για εμένα προσωπικά κλονίστηκε σημαντικά η αξιοπιστία της Apple..
Δημοσίευση 08/04/2012 - 11:02
Εχει διαπιστώσει κανείς πρόβλημα με το 3G του νέου ipad; Στο εξωτερικό τα forum αρχίζουν να γεμίζουν αναφορές για προβληματικό 3G, που δεν συνδέεται αν και δείχνει full σήμα, που αργεί πάρα πολύ να φορτώσει και γενικά δεν ξεκολλάει ούτε με κλείσιμο στο network ή σε airplane mode και διορθώνεται μόνο με κλείσιμο και άνοιγμα του ipad.
Το δικό μου πάντως έχει τέτοιο πρόβλημα και περιμένω σύντομα κάποια λύση από την Apple...
Ωπ, είπα και γω ότι είμαι ο μόνος. Μου συμβαίνει και μένα να μην δουλεύει το 3G και να πρέπει να κάνω restart για να φτιάξει. Απαράδεκτο!
Follow me on twitter
Δημοσίευση 08/04/2012 - 11:03
Εχει διαπιστώσει κανείς πρόβλημα με το 3G του νέου ipad; Στο εξωτερικό τα forum αρχίζουν να γεμίζουν αναφορές για προβληματικό 3G, που δεν συνδέεται αν και δείχνει full σήμα, που αργεί πάρα πολύ να φορτώσει και γενικά δεν ξεκολλάει ούτε με κλείσιμο στο network ή σε airplane mode και διορθώνεται μόνο με κλείσιμο και άνοιγμα του ipad.
Ακριβώς αυτό συμβαίνει με το δικό μου. Έχω Vodafone αν και μάλλον δε παίζει σημασία. Όταν συνδέομαι στο δίκτυο του σπιτιού, μετά ενώ το 3G δείχνει πως είναι ενεργοποιημένο δεν μπαίνει με την καμία. Πρέπει να σβήσω και να ξαναανοίξω το iPad.
Απλώς, δεν ανησυχώ γιατί είναι θέμα ενός update. θα λυθεί
Δημοσίευση 08/04/2012 - 11:31
Δημοσίευση 08/04/2012 - 12:12
Φαντάζομαι κι εγώ οτι θα διορθωθεί με κάποιο update
Δημοσίευση 08/04/2012 - 12:29
Δημοσίευση 08/04/2012 - 12:35
Τελικά φαίνεται ότι το νέο iPad δεν είναι tablet αλλά συλλογή προβλημάτων. Μετά από τα ζητήματα με το wi-fi, τις λάθος ενδείξεις και την υπερθέρμανση της μπαταρίας και κάποια θέματα με την φόρτιση, αναφέρονται επίσης προβλήματα σταθερότητας στη σύνδεση μέσω κεραιών κινητής τηλεφωνίας.
Συγκεκριμένα κάποιοι χρήστες στις ΗΠΑ παραπονούνται ότι στην LTE έκδοση της συσκευής το σήμα δείχνει να χάνεται χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο και επανέρχεται μόνο μετά από hard reset. Μάλιστα κάποιο κάτοχοι της συσκευής επισημαίνουν ότι χρειάστηκε να επαναλάβουν τη διαδικασία τρεις με πέντε φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.
[Link]
Δημοσίευση 08/04/2012 - 12:38
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 24
0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες