Τελευταία επεξεργασία από: ssarl, 08/04/2012 - 12:48
νέο iPad! Οι πρώτες εντυπώσεις απο τους κατόχους
Δημοσίευση 08/04/2012 - 12:47
Ad
Δημοσίευση 08/04/2012 - 13:10
Προβλήματα χωρίς τέλος για το νέο i-Pad
Τελικά φαίνεται ότι το νέο iPad δεν είναι tablet αλλά συλλογή προβλημάτων. Μετά από τα ζητήματα με το wi-fi, τις λάθος ενδείξεις και την υπερθέρμανση της μπαταρίας και κάποια θέματα με την φόρτιση, αναφέρονται επίσης προβλήματα σταθερότητας στη σύνδεση μέσω κεραιών κινητής τηλεφωνίας.
Συγκεκριμένα κάποιοι χρήστες στις ΗΠΑ παραπονούνται ότι στην LTE έκδοση της συσκευής το σήμα δείχνει να χάνεται χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο και επανέρχεται μόνο μετά από hard reset. Μάλιστα κάποιο κάτοχοι της συσκευής επισημαίνουν ότι χρειάστηκε να επαναλάβουν τη διαδικασία τρεις με πέντε φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.
[Link]
⬆⬆⬆⬆⬆ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ⬆⬆⬆⬆⬆
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Δημοσίευση 08/04/2012 - 13:11
Πάντως στο iphone 4S, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, είτε είναι και τα δύο ανοιχτά ή μόνο το ένα.
Προφανώς είναι ένα πρόβλημα που θέλει εξέταση και άμεση λύση από την apple
Δημοσίευση 08/04/2012 - 14:33
Αυτό κάνω, δεν λειτουργούν ταυτόχρονα. Οταν το ένα είναι ανοιχτό, κλείνω το άλλο.
Πάντως στο iphone 4S, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, είτε είναι και τα δύο ανοιχτά ή μόνο το ένα.
Προφανώς είναι ένα πρόβλημα που θέλει εξέταση και άμεση λύση από την apple
Δοκίμασε το εξής: Κλείσε εντελώς το WiFi και τα δεδομένα κινητής. Κάνε reboot. Από εδώ και πέρα άνοιξε όποιο χρειάζεσαι αλλά μόνο αυτό. Για παράδειγμα αν θέλεις WiFi ανοίγεις μόνο το WiFi. Αν θέλεις να ενεργοποιήσεις το 3G, κλείσε το WiFi, περίμενε να γράψει πάνω αριστερά iPad και στην συνέχεια άνοιξε τα δεδομένα κινητής. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό δουλεύει μια χαρά και το χρησιμοποιώ μέχρι να βγει η διόρθωση από την Apple (γλυτώνω τα reboots). Και στο εξωτερικό αν ψάξετε υπάρχουν άπειρα threads και παράπονα για αυτό το πρόβλημα.
Δημοσίευση 08/04/2012 - 14:42
Διάβασα στο apple support communities για την διπλή αλλαγή στον κωδικό sim αλλά δεν λειτουργεί αποδεδειγμένα....
Δημοσίευση 09/04/2012 - 11:07
Ευτυχως παιδες ...Νο led bleeding ... Κανενα προβληματικο pixel... Αψεγαδιαστη οθονη...
Ανησυχουσα γιατι στο Ιpad2 64 WF που ειχα πριν ενα ψιλοpleeding υπηρχε ....
Του περασα τις zag μπρος και πισω και το λιωνω ...;-)
Oυσιαστικες διαφορες δεν ειναι εμφανεις περα απο την εξαιρετικη οθονη
Αυτο βεβαια προφανως θα αλλαξει με την κυκλοφορια νεων εφαρμογων & games που θα αξιοποιουν το hardware του new-Ipad..
Τελευταία επεξεργασία από: molivos, 09/04/2012 - 11:08
Δημοσίευση 09/04/2012 - 18:49
Δημοσίευση 09/04/2012 - 18:53
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 09/04/2012 - 21:01
Δημοσίευση 10/04/2012 - 10:12
Την παρασκευή παρέλαβα το ipad 3 64 GB Wi Fi από το κατάστημα YOU αλλά διαπίστωσα αμέσως ότι έχει 2 καμένα pixel. Σήμερα το πρωί το πήγα στο service της Infoquest όπου μου είπαν ότι θα γίνει αντικατάσταση και όχι επισκευή. Τους είπα ότι δεν πιστεύω να μου φέρουν κάποιο επισκευασμένο και με διαβεβαίωσαν ότι θα έρθει καινούργιο απλά δεν θα είναι στο κανονικό του κουτί αλλά σε ένα καφέ που τους τα στέλνουν τα οποία δεν είναι για πώληση. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία και μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί το τελευταίο που θα ήθελα είναι να πάρω ένα επισκευασμένο πίσω. Όπως καταλαβαίνετε όταν δίνει κάποιος τόσα λεφτά θέλει το μηχάνημα που παίρνει να μην είναι ελαττωματικό.
Δημοσίευση 10/04/2012 - 10:42
Αν θέλεις καινούριο Τότε να απαιτήσεις σφραγισμένο.Καλημέρα σε όλους
Την παρασκευή παρέλαβα το ipad 3 64 GB Wi Fi από το κατάστημα YOU αλλά διαπίστωσα αμέσως ότι έχει 2 καμένα pixel. Σήμερα το πρωί το πήγα στο service της Infoquest όπου μου είπαν ότι θα γίνει αντικατάσταση και όχι επισκευή. Τους είπα ότι δεν πιστεύω να μου φέρουν κάποιο επισκευασμένο και με διαβεβαίωσαν ότι θα έρθει καινούργιο απλά δεν θα είναι στο κανονικό του κουτί αλλά σε ένα καφέ που τους τα στέλνουν τα οποία δεν είναι για πώληση. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία και μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί το τελευταίο που θα ήθελα είναι να πάρω ένα επισκευασμένο πίσω. Όπως καταλαβαίνετε όταν δίνει κάποιος τόσα λεφτά θέλει το μηχάνημα που παίρνει να μην είναι ελαττωματικό.
Αλλα δεν καταλαβαίνω γιατι δεν θέλεις με τίποτα ανακατασκευασμένο.
Όσοι πήραν ήταν πολυ ικανοποιημένοι.
Επίσης δεν το φτιάχνουν απλά αλλα αλλάζουν και οθόνες και πίσω καπάκι οπότε στην ουσία μόνο η μητρική μένει ίδια...
Καλημέρα.
Δημοσίευση 10/04/2012 - 10:52
Δημοσίευση 10/04/2012 - 10:54
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά έλα στη θέση μου. Την παρασκευή πλήρωσα 719 ΕΥΡΟ για να αγοράσω ένα καινούργιο μηχάνημα και μετά από 5 μέρες δεν θα ήθελα να είμαι με ένα επισκευασμένο. Αν ήταν έτσι θα περίμενα 2 – 3 μήνες να πάρω ένα μεταχειρισμένο στη μισή τιμή. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν υπάρχει περίπτωση το καινούργιο που θα μου έρθει να είναι όντως καινούργιο. Σε περίπτωση που είναι επισκευασμένο υπάρχει τρόπος να το καταλάβω?
Αν δεν σου δώσουν καινούργια ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ συσκευασία, πάει να πει πως θα είναι ανακατασκευασμένο.
Δημοσίευση 10/04/2012 - 12:59
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες