και νεο μέλος με πρόβλημα στο new ipad, καμένο pixel στην επάνω αριστερά γωνία,για αντικατάσταση δεν λέω,τα είπατε εσείς(πισω στην apple και βλέπουμε), πλήρωσα κάτι και τώρα περιμένω να δω πότε και τι θα μου έρθει,doa μου είπαν οτι δεν δίνει η apple και να πω και κάτι άλλο που ειναι λεπτομερια μπροστά στα άλλα, κράτησαν μόνο το ipad(συσκευή) και μου δώσανε πίσω το κουτί με τα συναφή και ρωτώ εγώ,αν δεν το επισκευάσουν και μου δώσουν κάποιο άλλο θα εχω άλλον s/n στο ipad και άλλο στο κουτί
Ναι,άλλο s/n θα έχει το κουτί και άλλο στο iPad. Αφού δεν έδωσες κουτί δεν θα σου δώσουν σφραγισμένο ούτε θα επισκευασουν το "παλιό" ,απλά θα σου δώσουν νέα συσκευή στο χέρι. Μετά από επικοινωνία με apple Ελλάδας με ενημέρωσαν ότι η συσκευή αυτή αν κ όχι σφραγισμενη ,είναι καινούργια γιατί δεν έχουν προλάβει να δημιουργήσουν ανακατασκευασμενες συσκευές ακόμα. Αυτό πρέπει να ισχύει γιατί δεν πουλάει ακόμα η apple ανακατασκευασμενες συσκευές iPad 3( το iPad 2 η apple το πουλάει 50 δολάρια φτηνότερα από ότι το εργοστασιακά σφραγισμένο iPad 2 στο site της).
Τελευταία επεξεργασία από: apostolo, 28/03/2012 - 16:35