Δημοσίευση 31/03/2012 - 14:57
γεια παιδια επειδη με ενδιαφερει η αγορα του νεου ipad , ψαχνομαι πολυ καιρο και εχω διαβασει πολλα forums απο το επισημο της apple μεχρι και το ποιο ανεπισημο..διαβαζοντας ολα τα περι overheating και περι DOA στην ελλαδα.πηρα σβαρνα ολα τα καταστημα στο the mall athens με τις εξης ερωτησεις στον καθε πωλητη 1)υπαρχει DOA ? 2)Aν ναι ποσσες μερες ? 3)τι διαδικασια ακολουθειται αν διαπιστωθει broken ,bleeding ,burn pixels σε νεο ipad .παραθετω τις απαντησεις στα εξης καταστηματα ολα απο το the mall στην αθηνα.
ΠΛΑΙΣΙΟ : DOA δεν δινουμε σε apple γιατι δεν δινει η apple πολυ απλα =ελεος ,τον χτυπησα στον ωμο ελαφρα λεγοντας ενταξει,ενταξει πηγαινε να δεις αν ερχομαι και αντε γεια..φωναζωντας οτι δεν φταει αυτος αλλα η apple, και οτι ετσι γινεται παντου ,αχ τεσπα
MULTIRAMA:DOA??ΟΧΙ Εμ να δουμε τι προβλημα ΘΑ εχει αν θα εχει να το στειλουμε στα service να μας το στειλουνε πισω και βλεπουμε ,γενικα οσο ρωταγα τετοια ψαχνοντουσαν :λεω συγγνωμη αν σε κουρασα αλλα χωρις DOA ,σε χαιρετω καλη συνεχεια
ΓΕΡΜΑΝΟΣ:DOA στο ipad δινουμε 3 μερες !!.ωπ λεω δηλαδη την τριτη η την δευτερα αν το επερνα παρασκευη θα ετρωγα ακυρο?
απαντηση:συγγνωμη για την ενοχληση (επειδη ειχα στειλει ενα παλικαρι να ψαξει κατω στην αποθηκη για διαθεσιμα ipad)
GOLDEN I:στο golden hall το μαγαζι..εχουμε DOA 7 ημερες δεν γινεται ανακατασκευη γινεται αντικατασταση με νεο οπως μου ειπε ο πωλητης εφοσον βρεθει το προβλημα,,απαντηση :αφου τον επρηξα και επειδη εδειχνε προβληματισμενος οτι αν εχω Ipad και τι προβλημα υπαρχει,,του ειπα ΚΑΛΛΙΟ ΓΑΪΔΟΥΡΟΔΕΡΝΕ(και εννοειτε οτι θα ανοιξω εκει την συσκευασια)
στο τελος για να μην φερνουμε τον πανικο σε οσους θα το αγορασουν τις ακολουθες μερες ,ψαξτε το παιδια με απλες ερωτησεις και αν δειτε οτι δεν ξερουν τι να απαντησουν πηγαινετε στο επομενο ,μειωνετε τις πιθανοτητες για τρεξιματα
βεβαια που γεννηθηκαν τα παρακατω ερωτηματα,γιατι κανει ο καθενας οτι θελει?γιατι δεν με σεβονται αφου τους ακουμπαω τα λεφτα μου? ,κλεινοντας το παρηγγειλα απο το golden-i ,στην επομενη παραλαβη θα το εχω,ας ελπισουμε οτι θα ειναι ενα αξιοπρεπες μηχανηματακι χωρις fails.
ευχαριστω