Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Μεταχειρισμένα Mac με τιμή στα ύψη

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
108 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   Latousakis

Latousakis

iPH newbie

• Pip
  • 7 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 21/04/2012 - 11:39

Εκτός του Electronic King για τον οποίο κι εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα (αν και τελικά προτίμησα το pixmania-pro, καθώς γλύτωσα 4€ επιπλέον και πήρα και απόδειξη!!), έχω να προτείνω και τον DigiGood (http://stores.ebay.co.uk/DigiGood) από τον οποίο είχα πάρει και ένα iPad. Και στέλνει από Αγγλία, οπότε δεν έχει θέμα με τελωνεία κλπ, και έχει και παράδοση γρήγορα (σε 4 μέρες είχα παραλάβει μετά από μια καθυστέρηση που είχε λόγω έλλειψης stock).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   mike1111

mike1111

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2012 - 10:55

και δέχεται και παζαρια
βεβαια ο ''τύπος'' πουλάει πιο πολλά μηχανήματα απ ότι η isquare και η document μαζι...

Με τα μηχανήματα όμως αυτά που είναι από Αγγλία δεν υπάρχει κανένα θέμα με την πρίζα του ρεύματος, γιατί στην Αγγλία έχουν άλλα βύσματα. όποιος ξέρει ή έχει αγοράσει από τον συγκεκριμένο ας μας πει τι παίζει...

Ευχαριστώ,

#78   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 22/04/2012 - 11:14

panai13 φίλε κάνεις ένα τρελό λάθος... λες σε ενα post σου ότι μοντέλο του 2009 το πουλάει κάποιος 980 ευρώ ενώ μοντέλο του 11 κάνει από το πλαίσιο 1080 ... αυτό που μάλλον λες που κάνει 1080 είναι air μοντέλο και βάζω και ότι στοίχημα θες... και το άλλο είναι pro... μιλάμε είναι σαν να συγκρίνεις βούρτσα με ...τσατσάρα... και φυσικά μην φτάσουμε στο επίπεδο να συγκρίνουμε το άστοχο pc με mac που είναι σαν να συγκρίνεις φρούτα με κτίρια! προσπάθησε να συγκεκριμενοποιήσεις το μοντέλο που θες και μετά να κάνεις συγκρίσεις του ίδιου μοντέλου και να βλέπεις τις ημερομηνίες των αγγελιών... κοιτά επίσης αν το τυπάκι έχει βάλει SSD σκληρό, και έξτρα μνήμη και κατάλαβε ότι το mac για να το πάρεις θα τα σκάσεις ακόμα και 5 ετών να είναι... (υπερβολικός)

Εκτός του Electronic King για τον οποίο κι εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα (αν και τελικά προτίμησα το pixmania-pro, καθώς γλύτωσα 4€ επιπλέον και πήρα και απόδειξη!!), έχω να προτείνω και τον DigiGood (http://stores.ebay.co.uk/DigiGood) από τον οποίο είχα πάρει και ένα iPad. Και στέλνει από Αγγλία, οπότε δεν έχει θέμα με τελωνεία κλπ, και έχει και παράδοση γρήγορα (σε 4 μέρες είχα παραλάβει μετά από μια καθυστέρηση που είχε λόγω έλλειψης stock).

και ποιος σου είπε ότι ο electronic king δεν δίνει απόδειξη; από το 2007 είμαι πελάτης του και δίνει αποδείξεις κανονικότατα! και αν ξέρεις να ψωνίζεις από το electronic king το λιγότερο που θα γλίτωνες θα ήταν 400-500ευρώ!

#79   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 22/04/2012 - 11:18

Με τα μηχανήματα όμως αυτά που είναι από Αγγλία δεν υπάρχει κανένα θέμα με την πρίζα του ρεύματος, γιατί στην Αγγλία έχουν άλλα βύσματα. όποιος ξέρει ή έχει αγοράσει από τον συγκεκριμένο ας μας πει τι παίζει...

Ευχαριστώ,

Εμένα μου είχε μέσα έναν αντάπτορα αλλά δεν έμπαινε στις πρίζες για κάποιο λόγο (ήταν πολύ χοντρός νομίζω). Πήγα και πήρα έναν και όλα καλά. Είναι παμφθηνοι

Follow me on twitter

#80   vidalis

vidalis

iPH Member

• 314 μηνύματα
  • GameCenter:vidalis

Δημοσίευση 22/04/2012 - 13:30

εμενα μου εβγαλε τον imac
Ο υπολογιστής σας είναι

iMac 21.5 ίντσες Intel Quad Core i5 2.50 GHz 16128 / 500 GB / Combo

Η Mac2Sell Υπολογιζόμενη Αξία του υπολογιστή σας είναι :

1,290 €

μια χαρα !!!

ασχετο αλλα ρε παιδια , οταν καποιος παει για μεταχειρισμενο σημαινει οτι το χρειαζεται ! πρεπει να σταματησει αυτο το πραγμα που οι mac ειναι κατι premioum ! πολλα νεα παιδια δεν μπορουν να αγορασουν , βρεθηκα και εγω στην θεση τους πριν εναν χρονο που δεν το pc δε μπορουσε να κανει τιποτα και μονο ενα mac θα με εσωζε και δεν μπορουσα να βρω τιποτα με intel κατω απο 500 ... προσωπικα αμα πουλαγα τον imac μου θα το σκοτωνα ωστε να μπορεσει αν το παρει ενα παιδι που τον εχει αναγκη !

#81   stocis

stocis

iPH Enthousiast

• 502 μηνύματα
  • Twitter:@stocis
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:stocis

Δημοσίευση 22/04/2012 - 13:45

χαχα πήρα με £701 / €854 macbook air Ι5 11" 128GB / 4GB μεταχειρισμένο 2 μηνών και 'σεις λέτε παπαρολογίες για 700 το dual core. ΕΛΕΟΣ μπείτε δείτε τιμές στο ebay και μάθετε τι είναι το snipe.
αγόρασα 10 mac μέχρι τώρα και τα πούλησα με €200 - 400 ευρώ κέρδος, πάλιν πιο λίγα από τις τιμές που αραδιάζονται εδώ.

συμφωνώ απόλυτα με τον panais13. φίλε, μπες ebay και παρακολούθα τις τιμές. Αν έχεις και κανένα συγγενή/φίλο Αγγλία να στο στείλει, κερδίζεις πολλά χρήματα.

#82   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2012 - 14:29

Συγγνώμη φίλε μου, αλλά δέν είναι λίγο άστοχο, σέ ένα thread που ο κόσμος γκρινιάζουν για τίς ακριβές τιμές μεταχειρισμένων Mac, να μάς λές ότι τα παίρνεις φθηνά από το εξωτερικό καί τα πουλάς μέ 200-400€ κέρδος...;!

#83   vidalis

vidalis

iPH Member

• 314 μηνύματα
  • GameCenter:vidalis

Δημοσίευση 22/04/2012 - 14:32

Συγγνώμη φίλε μου, αλλά δέν είναι λίγο άστοχο, σέ ένα thread που ο κόσμος γκρινιάζουν για τίς ακριβές τιμές μεταχειρισμένων Mac, να μάς λές ότι τα παίρνεις φθηνά από το εξωτερικό καί τα πουλάς μέ 200-400€ κέρδος...;!

αισχροκερδια ...

#84   lyberis

lyberis

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Twitter:@lyberis1979
  • Tablet:iPad 4 +4G
  • GameCenter:iBrobdignagian

Δημοσίευση 22/04/2012 - 14:36

αισχροκερδια ...

Μεταξύ μας τώρα δεν παμε και με το ΣΤΑΥΡΟ στο χέρι, αλλά αν σου δινόταν η ευκαιρία δεν θα το έκανες !!!!! Κοίτα να το έδωσε με 100 ευρώ κέρδος ναι το Δέχομαι αλλά με 200 - 400 κέρδος με την καμία είναι υπερβολή!!!!!

#85   lyberis

lyberis

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Twitter:@lyberis1979
  • Tablet:iPad 4 +4G
  • GameCenter:iBrobdignagian

Δημοσίευση 22/04/2012 - 14:43

kalhspera kai apo emena,exo vrh metaxirismeno ena imac 20 sta 2,4gh me 2g kai skeftome na to agoraso,th me shmvouleutete.... a ksexasa na sas po thmh ton dhnh 600euro kai einai core 2duo...sas parakalo xreiazome th vohthiasas giati de ksero th na kano....

Πάρε τα χαρακτηριστικά και βάλτα στο mac2sell να πάρεις μια ιδέα τι πάιζει από τιμές, σε ποιό παλιά μηχανήματα είναι ψιλοέγκυρο αλλά στα ποιό καινούργια είναι λίγο δράμα

#86   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 22/04/2012 - 14:46

αισχροκερδια ...

όχι έχεις δίκιο... θα το γυρίσουμε σε κοινωφελές ίδρυμα! αν εσύ φίλε το Mac σου! το 90% των ανθρώπων που έχουν Mac ξέρουν να ψωνίζουν και μόνοι τους από το εξωτερικό... τώρα αν θα δώσει ένα μηχάνημα τα 4 χρόνια κάποιος με υψηλότερη τιμή από ότι το "θες εσύ" α. μπορείς να πάρεις pc και β. μπορείς να ψωνίσεις από το εξωτερικό.
Αν κάποιοι από εδώ μέσα πέρασαν πως τα mac θα τα ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ είναι γελασμένοι. τα 1000 ευρώ που ζητάνε να κόψουν από την τιμή του "μεταχειρισμένου" μηχανήματος για να κάνει την δουλεία του και κάποιος που δεν έχει λεφτά είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο που άκουσα ποτέ! Αν κάποιος θέλει Mac να σκιστεί στην δουλεία, να κάνει οικονομία απίστευτη και θα το πάρει... εγώ δεν έκανα το σκατό μου παξιμάδι για να το πάρω γιατί ήταν εργαλείο ώστε να βγει ένας πιτσιρικάς να μου πει "ρε μπάρμπα δώστο μου 200 ευρώ και ας το πήρε 2000 ευρώ γιατί εγώ δεν έχω λεφτά!" Που θα τα πεις αυτά και δεν θα σου γελάνε κατάμουτρα!!!!
Αν κάποιος εκτιμάει ότι το μηχάνημά του ότι κάνει 1800 ή 2000 ευρώ θα έχει τους λόγους του και την ικανότητα να το πουλήσει... το να του ζητάει κάποιος να το αφήσει 500 ευρώ αυτό λέγετε χαζομάρα του χειρίστου είδους και τέτοιες τιμές θα βρει μόνο στο μοναστηράκι από τα παλικάρια που είναι λίγο σκουρόδερμα και ξεκινάνε τις προτάσεις τους "φιλαράκι σε ενδιαφέρει ένα πρώτο πράγμα...." Εδώ μιλάμε για Mac όχι για Pc Windows!

#87   nik94

nik94

iPH Enthousiast

• 444 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:nikkour

Δημοσίευση 22/04/2012 - 14:55

οι τιμές ειναι υπερτιμημένες και το ξέρουμε ολοι καλα

#88   zerox

zerox

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/04/2012 - 14:56

εφαγε κολημα η σεληδα mac2sell και δεν μοθ την ανηγη,μπορη καποιοσ να με βοηθηση με αυτα τα στηχια ποθ εχω δοση; σασ ευχαρηστο για την κατανοηση....

#89   nik94

nik94

iPH Enthousiast

• 444 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:nikkour

Δημοσίευση 22/04/2012 - 15:26

εφαγε κολημα η σεληδα mac2sell και δεν μοθ την ανηγη,μπορη καποιοσ να με βοηθηση με αυτα τα στηχια ποθ εχω δοση; σασ ευχαρηστο για την κατανοηση....

μπηκα εγω!

Δεν καταλάβαινα και πολλά πράγματα έτσι όπως τα έγραφες αλλα τελος πάντων η αξια του υπολογιστή βγαίνει στα 470 ευρώ :) μπες και συ μετα μήπως εκανα κάποιο λαθος..

#90   argate7

argate7

iPH Contributor

• 1735 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 22/04/2012 - 15:57

Ακόμα και στο ebay που έλεγε ο φίλος πιο πάνω, οι τιμές είναι και εκεί ψηλές. Έκανα μια σύγκριση μεταξύ mac2sell και ebay και ήταν η μέρα με τη νύχτα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες