Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

iFind Girl

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
41 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   PetrosDeme

PetrosDeme

iPH User

• 155 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/04/2012 - 08:27

Καλημέρα σας!
Με λένε Πέτρο Δημητρακόπουλο και είμαι 15 χρονών. Θα ήθελα να σας παρουσιάσω την καινούρια εφαρμογή που δημιούργησα με δύο φίλους μου, τον Γιώργο Δερλερέ και τον Ευγένιο Παπαδόπουλο (Ο Γιώργος και ο Ευγέννιος έγραψαν το περιεχόμενο και εγώ έκανα τον προγραμματισμό).

Σας φένεται δύσκολο το να μιλήσετε σε ένα κορίτσι που σας αρέσει;
Θέλετε να βρείτε ένα κορίτσι αλλά αποτυγχάνεται συνεχώς;
Θέλετε να βελτιώσετε το ποσοστό επιτυχίας σας στα κορίτσια;

Το iFind Girl, είναι ο απόλυτος οδηγός που θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να ελκύετε άτομα του γυναικείου φύλου και πώς να ξεκινήσετε μία ερωτική σχέση. Η εφαρμογή περιέχει αρκετές συμβουλές σχετικά με το πώς πρέπει να φέρεσται όταν βρίσκεσται μπροστά σε κορίτσια και συμβουλές για καλό flirt. Περιέχει επίσης συμβουλές σχετικά με το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε κατά την διάρκεια του πρώτου ραντεβού και μία λίστα με χρήσιμες ατάκες που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το ποσοστό επιτυχίας σας. Τo iFind Girl, προσφέρει και ένα quiz που θα σα βοηθήσει να ελέγχξετε τις δυνατότητές σας απαντώντας 10 απλές ερωτήσεις. Τέλος, η εφαρμογή περιέχει μία κατηγορία στην οποία θα αναρτώνται οι πετιχυμένες ρομαντικές ιστορίες που μας στέλνουν οι χρήστες (μπορείτε και εσείς να στείλετε την δική σας ιστορία αν είναι αληθινή, στο ifindgirl@gmail.com).

Το iFind Girl, είναι το σωστό σημείο για να ξεκινήσετε αν επιθυμείτε να έχετε επιτυχία στα κορίτσια και αν θέλετε να βρείτε την πραγματική αγάπη...
Screenshots:
Συνημμένο αρχείο  photo1.PNG   86.41KB   4 λήψεις Συνημμένο αρχείο  photo2.PNG   234.42KB   3 λήψεις Συνημμένο αρχείο  photo3.PNG   205.3KB   1 λήψεις Συνημμένο αρχείο  photo4.PNG   339.82KB   1 λήψεις Συνημμένο αρχείο  photo5.PNG   73.03KB   1 λήψεις

H εφαρμογή βρίσκετε στο App Store (http://itunes.apple....?l=el&ls=1&mt=8) και κοστίζει 0.79 € .

Αν θέλετε ακολουθήστε τις εφαρμογές μου στο twitter (https://twitter.com/#!/PSDApps) και κάνετε like την σελίδα των εφαρμογών μου στο facebook (http://www.facebook.com/psdapps)

Σας ευχαριστούμε πολύ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   andreas37d

andreas37d

iPH Enthousiast

• 484 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 14/04/2012 - 08:39

συγνώμη αλλά το χρόνο που σπαταλήσατε για μια κουταμάρα θα μπορούσατε να κάνετε κάτι ποιο δημιουργικό,εκτός και υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται iphone για να βρουν κοπέλα? έστω και για πλάκα το θεωρώ ανόητο.

#3   PetrosDeme

PetrosDeme

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 14/04/2012 - 08:51

Δεν είπαμε ότι το iphone "απαραίτητο" για να βρει κάποιος κοπελα!! Προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει!! Απλά πιστεύουμε πως η εφαρμογή μας θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιον που δεν έχει την αυτοπεποίθηση ή δεν ξέρει πως να ξεκινήσει!! Είναι κάτι που έχουμε παρατηρήσει ότι συμβαίνει σε φίλους και συμμαθητές μας (ηλικίας 14-16) ετών και είπαμε να φτιάξουμε κάτι για να τους βοηθήσουμε αλλά προφανώς δεν υποστηρίζουμε ότι είναι "απαραίτητο" το iphone για να βρει κάποιος κοπέλα!

#4   pro8

pro8

iPH Enthousiast

• 530 μηνύματα

Δημοσίευση 14/04/2012 - 09:04

Αν και διαφωνω μπραβο για την προσπαθεια!

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 14/04/2012 - 09:12

#5   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 14/04/2012 - 09:07

Πέτρο μπράβο για την προσπάθεια! Ειναι σίγουρα μια εφαρμογη που έχει περιορισμένο κοινό αλλα η προσπάθεια μετράει και η υλοποίηση απο όσο βλέπω στις εικόνες ειναι πολυ καλή!

Μπράβο λοιπόν το αξιζεις!

#6   andreas37d

andreas37d

iPH Enthousiast

• 484 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 14/04/2012 - 09:08

Δεν είπαμε ότι το iphone "απαραίτητο" για να βρει κάποιος κοπελα!! Προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει!! Απλά πιστεύουμε πως η εφαρμογή μας θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιον που δεν έχει την αυτοπεποίθηση ή δεν ξέρει πως να ξεκινήσει!! Είναι κάτι που έχουμε παρατηρήσει ότι συμβαίνει σε φίλους και συμμαθητές μας (ηλικίας 14-16) ετών και είπαμε να φτιάξουμε κάτι για να τους βοηθήσουμε αλλά προφανώς δεν υποστηρίζουμε ότι είναι "απαραίτητο" το iphone για να βρει κάποιος κοπέλα!

Ναι βρε Πέτρο αλλά αφου έχετε τις γνώσεις του προγραμματισμού,και μπράβο σας, προσπαθήστε να κάνετε κάτι δημιουργικό- καλό, οχι απλά κατι ανούσιο,που σκοπό εχει το κέρδος.της αρπαχτής. αυτό δεν θα σας βοηθήσει μελλοντικά για μεγαλύτερη επιτυχία.

#7   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 14/04/2012 - 09:09

+1και απο μένα στον Πέτρο γιατί αλλα παιδιά στην ηλικία του έχουν μόνο την μ........ στο μυαλό τους

#8   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 14/04/2012 - 09:10

Κύριοι θα παρακαλέσω να προσέχετε τους χαρακτηρισμούς σας και τις εκφράσεις σας. Το αν συμφωνείτε η διαφωνείτε με την εφαρμογή μπορείτε να το εκφράσετε αλλα με κόσμιο τροπο.

ezgif_com_crop_2.gif

#9   PetrosDeme

PetrosDeme

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 14/04/2012 - 09:12

Ναι βρε Πέτρο αλλά αφου έχετε τις γνώσεις του προγραμματισμού,και μπράβο σας, προσπαθήστε να κάνετε κάτι δημιουργικό- καλό, οχι απλά κατι ανούσιο,που σκοπό εχει το κέρδος.της αρπαχτής. αυτό δεν θα σας βοηθήσει μελλοντικά για μεγαλύτερη επιτυχία.

Επειδή είμαστε μαθητές και είναι μόνο το χόμπι μας, ποτέ δεν είναι σκοπός μας το κέρδος (και δεν θα είναι για όσο είναι το χόμπι μας και είμαστε μαθητές!)

#10   GeorgeP79

GeorgeP79

iPH User

• 131 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/04/2012 - 09:16

Έχοντας αγοράσει της προηγούμενες εφαρμογές του Πέτρου, η συγκεκριμένη κυκλοφορία ήταν για μένα απογοήτευση.

#11   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 14/04/2012 - 09:17

Εγώ θα πώ ένα μπράβο για την υλοποίηση και την δημιουργία της εφαρμογής ΑΛΛΑ ζούμε στην Ελλάδα, δεν θα έπρεπε να είναι στα Ελληνικά η εφαρμογή; (το λέω βασιζόμενος στις φωτογραφίες, δεν γνωρίζω αν έχει επιλογή για αλλαγή γλώσσας)

Καλή επιτυχία!!! :)

#12   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 14/04/2012 - 09:53

Αυτη ειναι η Ελλαδα κυριοι....Ενα πιτσιρικι 15 χρονων εβγαλε μια εφαρμογη η οποια εχετε δικιο σε μερικους μπορει να φαινεται ανοητη αλλα αντι να τον συγχαρειτε για την προσπαθεια , αμεσως τον κραξατε ως συνηθως..!! Τι θελατε να βγαλει αμεσως? το Angry Birds ? η να βγαλει τα Windows 9?? Σιγα σιγα ...

Αλλα ειπαμε νοοτροπια!

ΥΓ. Καλη προσπαθεια !

#13   GeorgeP79

GeorgeP79

iPH User

• 131 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/04/2012 - 10:07

Νοοτροπία είναι το πρώτο αρνητικό σχόλιο να θεωρηθεί κράξιμο. Προσωπικά τη στηριξή μου την έχω δείξει αγοράζοντας τις προηγούμενες εφαρμογές. Όσο για το τί περίμενα να βγάλει... O Πέτρος μόνος του ανέβασε τoν πήχη κυκλοφορώντας εφαρμογές όπως τα εμβόλια και την ανάπτυξη. Αν θέλεις εσύ να τον αντιμετωπίζεις ως 15χρονο πιτσιρίκι είναι δικό σου θέμα. Για μένα και για πολλούς άλλους έιναι Έλληνας προγραμματιστής και μπορούμε να τον κρίνουμε θετικά ή αρνητικά ανάλογα με τις κυκλοφορίες του. Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα κύριοι. Οι 15χρονοι να θεωρούνται πιτσιρίκια, οι 60αρηδες ηλικιωμένοι και να βρίσκουμε δικαιολογίες και ελαφρυντικά για όλα...

#14   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 14/04/2012 - 10:09

Θα λογοκριθω οπότε δεν συνεχίζω

#15   PetrosDeme

PetrosDeme

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 14/04/2012 - 10:15

Νοοτροπία είναι το πρώτο αρνητικό σχόλιο να θεωρηθεί κράξιμο. Προσωπικά τη στηριξή μου την έχω δείξει αγοράζοντας τις προηγούμενες εφαρμογές. Όσο για το τί περίμενα να βγάλει... O Πέτρος μόνος του ανέβασε τoν πήχη κυκλοφορώντας εφαρμογές όπως τα εμβόλια και την ανάπτυξη. Αν θέλεις εσύ να τον αντιμετωπίζεις ως 15χρονο πιτσιρίκι είναι δικό σου θέμα. Για μένα και για πολλούς άλλους έιναι Έλληνας προγραμματιστής και μπορούμε να τον κρίνουμε θετικά ή αρνητικά ανάλογα με τις κυκλοφορίες του. Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα κύριοι. Οι 15χρονοι να θεωρούνται πιτσιρίκια, οι 60αρηδες ηλικιωμένοι και να βρίσκουμε δικαιολογίες και ελαφρυντικά για όλα...

Αν και έχω συμμετάσχει στην ανάπτυξη των εφαρμογών εμβόλ-i-α και ανάπτυξη, αυτές οι εφαρμογές δεν είναι αποκλειστικά δικές μου. Οι αποκλειστικά δικές μου εφαρμογές είναι το Acculoc, το Acculoc HD, η ΜΕΝΝ και το Where Is The Lady.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες