Βασικά μας έχουν βάλει στο τρυπάκι των καλύτερων specs,της καλύτερης οθόνης(δεν έχει καλύτερη οθόνη από το 4,4s) κτλ.Παίζουν με τα καταναλωτικά μας ένστικτα και εμείς ακολουθούμε.
Έχουμε παραγνωρίσει τον όρο τηλέφωνο.Τι πρέπει να κάνει ένα τηλέφωνο;Σε τι θα χρησιμεύσει παραπάνω ένας 4core -cpu ή μια 4-core κάρτα γραφικών;
Όλα αυτά τα "νέα" features είναι για τα καναταλωτικά ένστικτα των διαφόρων "θυμάτων"(βάζω και μένα μέσα).
Για μένα μεγάλη καινοτομία είναι μια βελτίωση στην ευχρηστία που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε ένα smartphone.Οι αναβαθμίσεις σε hardware θέματα πλέον δεν μου λένε τίποτα γιατί πολύ απλά κανείς δεν τα χρησιμοποιεί στο full|(δεν μπορώ να φανταστώ ότι βλέπετε το
κινητό σαν παιχνιδομηχανή πχ,γιατί μόνο εκεί χρησιμεύουν).
Μη μου πείτε για Ipad ή άλλα tablets γιατί δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.
Μαζι σου ειμαι ΑΛΛΑ οντως υπαρχουν πολλοι χρηστες (μικροτερης ηλικιας) για τους οποιους το Gaming ειναι απο τις βασικες τους προτεραιοτητες.
Και επισης μια οθονη τοοοσο μεγαλη εξυπηρετει καλυτερα και το Internet Browsing.
Εγω παντως με το iPhone 4 καλυπτομαι 1000% για τις αναγκες μου.Το μοναδικο που θα ηθελα θα ηταν μικροτερο πλαισιο και μεγαλυτερη οθονη,σε καμια περιπτωση αυξηση των συνολικων διαστασεων της συσκευης.
Και σε οτι αφορα ολους αυτους που λενε το Samsung ειναι καλυτερο κινητο απο το iPhone με μοναδικο επιχειρημα την παλαιοτητα του καθε μοντελου , τους χαρακτηριζω απλα ως TROLLS