Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 7 ψήφοι

Βγήκε το Samsung Galaxy S3(!)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
432 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   Levon

Levon

iPH Enthousiast

• 547 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:chaf1

Δημοσίευση 03/05/2012 - 21:15

Μην αρχίζετε να βγάζετε τα κόμπλεξ σας πάλι... Το κινητό είναι απλά υπέροχο! Μην μπαίνετε καν στην διαδικασία να το συγκρίνετε με το 4s... Είναι απλά πολύ καλύτερο! Τα μόνα που το κοντράρουν είναι το One X, το Xperia S, και το Iphone 5 όταν βγει. Αυτά είχα να πω... Τώρα πέστε να με φάτε!!! :D

θα δαγκωσω πρωτος....το iphone ειναι κατα πολυ καλυτερο απο ΟΛΑ τα κινητα που ανεφερες!
και δεν πιστευω οτι ανεφερες το xperia!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   Bronx984

Bronx984

iPH User

• 151 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:ApatOOA

Δημοσίευση 03/05/2012 - 21:16

Ειχα S2, τα εχω ξαναπει. Τεχνολογικα ειναι πολυ δυνατα, αλλα με το ανδροιδ, δεν εχεις τι να κανεις τοση δυναμη.
Το play store, χαλαει ολο το android σαν λειτουργικο. Αν διορθωσει η Google αυτη την ανοησια, τοτε η Apple την εχει βαψει.

#213   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 03/05/2012 - 21:17

παλι στο χώσιμο με βλέπω και ερχετε και το iphone 5 γαμότι μου

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 03/05/2012 - 21:18

#214   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 03/05/2012 - 21:18

Βασικά μας έχουν βάλει στο τρυπάκι των καλύτερων specs,της καλύτερης οθόνης(δεν έχει καλύτερη οθόνη από το 4,4s) κτλ.Παίζουν με τα καταναλωτικά μας ένστικτα και εμείς ακολουθούμε.

Έχουμε παραγνωρίσει τον όρο τηλέφωνο.Τι πρέπει να κάνει ένα τηλέφωνο;Σε τι θα χρησιμεύσει παραπάνω ένας 4core -cpu ή μια 4-core κάρτα γραφικών;

Όλα αυτά τα "νέα" features είναι για τα καναταλωτικά ένστικτα των διαφόρων "θυμάτων"(βάζω και μένα μέσα).

Για μένα μεγάλη καινοτομία είναι μια βελτίωση στην ευχρηστία που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε ένα smartphone.Οι αναβαθμίσεις σε hardware θέματα πλέον δεν μου λένε τίποτα γιατί πολύ απλά κανείς δεν τα χρησιμοποιεί στο full|(δεν μπορώ να φανταστώ ότι βλέπετε το

κινητό σαν παιχνιδομηχανή πχ,γιατί μόνο εκεί χρησιμεύουν).

Μη μου πείτε για Ipad ή άλλα tablets γιατί δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.

Αναρτημένη εικόνα

#215   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 03/05/2012 - 21:22

Behind the Scenes...

#216   GBabilis

GBabilis

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • GameCenter:mpampilhs

Δημοσίευση 03/05/2012 - 21:23

Ειχα S2, τα εχω ξαναπει. Τεχνολογικα ειναι πολυ δυνατα, αλλα με το ανδροιδ, δεν εχεις τι να κανεις τοση δυναμη.
Το play store, χαλαει ολο το android σαν λειτουργικο. Αν διορθωσει η Google αυτη την ανοησια, τοτε η Apple την εχει βαψει.

οχι δεν θα την εχει βαψει
απλα προς το παρον η apple χωνει ενα troollllll face στην Google γιατι δεν βαζει specs και πουλαει.αν καλυτερεψει η google το play store θα καλυτερεψει και η Apple το hardware των συσκευων της!
απλα...

#217   Bronx984

Bronx984

iPH User

• 151 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 21:24

Aν λεω τωρα, η αpple ειχε το play store και η γοογλε to app store, τι κινητο θα ειχες?

#218   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 03/05/2012 - 21:24

Βασικά μας έχουν βάλει στο τρυπάκι των καλύτερων specs,της καλύτερης οθόνης(δεν έχει καλύτερη οθόνη από το 4,4s) κτλ.Παίζουν με τα καταναλωτικά μας ένστικτα και εμείς ακολουθούμε.

Έχουμε παραγνωρίσει τον όρο τηλέφωνο.Τι πρέπει να κάνει ένα τηλέφωνο;Σε τι θα χρησιμεύσει παραπάνω ένας 4core -cpu ή μια 4-core κάρτα γραφικών;

Όλα αυτά τα "νέα" features είναι για τα καναταλωτικά ένστικτα των διαφόρων "θυμάτων"(βάζω και μένα μέσα).

Για μένα μεγάλη καινοτομία είναι μια βελτίωση στην ευχρηστία που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε ένα smartphone.Οι αναβαθμίσεις σε hardware θέματα πλέον δεν μου λένε τίποτα γιατί πολύ απλά κανείς δεν τα χρησιμοποιεί στο full|(δεν μπορώ να φανταστώ ότι βλέπετε το

κινητό σαν παιχνιδομηχανή πχ,γιατί μόνο εκεί χρησιμεύουν).

Μη μου πείτε για Ipad ή άλλα tablets γιατί δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.

Μαζι σου ειμαι ΑΛΛΑ οντως υπαρχουν πολλοι χρηστες (μικροτερης ηλικιας) για τους οποιους το Gaming ειναι απο τις βασικες τους προτεραιοτητες.
Και επισης μια οθονη τοοοσο μεγαλη εξυπηρετει καλυτερα και το Internet Browsing.
Εγω παντως με το iPhone 4 καλυπτομαι 1000% για τις αναγκες μου.Το μοναδικο που θα ηθελα θα ηταν μικροτερο πλαισιο και μεγαλυτερη οθονη,σε καμια περιπτωση αυξηση των συνολικων διαστασεων της συσκευης.

Και σε οτι αφορα ολους αυτους που λενε το Samsung ειναι καλυτερο κινητο απο το iPhone με μοναδικο επιχειρημα την παλαιοτητα του καθε μοντελου , τους χαρακτηριζω απλα ως TROLLS

#219   iManiac

iManiac

iPH Contributor

• 1121 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 03/05/2012 - 21:27

Μην αρχίζετε να βγάζετε τα κόμπλεξ σας πάλι... Το κινητό είναι απλά υπέροχο! Μην μπαίνετε καν στην διαδικασία να το συγκρίνετε με το 4s... Είναι απλά πολύ καλύτερο! Τα μόνα που το κοντράρουν είναι το One X, το Xperia S, και το Iphone 5 όταν βγει. Αυτά είχα να πω... Τώρα πέστε να με φάτε!!! :D

Θα δαγκωσω και εγω :P
Το 4s ειναι αριστο λειτουργικο-επιδωσεις-σχεδιασμος-ποιοτητα-εργονομια αλλα και ενας αλλος αερας βρε αδερφε!!!
Το s3 απο οσα ειδα ειναι βασικα αριστες επιδωσεις πολυ μεγαλο μεγεθος και αρκετα νεα features που συναρπαζουν :D
Αλλα η samsung δεν εκανε κατι σχεδιαστικο για να κτηπησει και εκει τον κυριο ανταγωνιστη της την apple
Πισο γυαλλι και αλουμινιο vs πλαστικο ....και παλι ...περιεργο μου μοιαζει
Φιλικα

#220   Bronx984

Bronx984

iPH User

• 151 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 21:28

.... Τελευταιο ποστ μου σ αυτο το θεμα. Τα iphone δεν ειναι τα καλυτερα κινητα. Εχουν το καλυτερο OS και το καλυτερο store ( ΔΙΟΡΘΟΣΗ: Και την καλυτερη οθονη, σε αναλυση).
Υπαρχουν τουλαχιστον 15 κινητα με σαφως ανωτερω hardware. Υστερει το λειτουργικο τους.

My 2 cents.

Τελευταία επεξεργασία από: Bronx984, 03/05/2012 - 21:28

#221   GBabilis

GBabilis

iPH Addict

• 608 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 21:31

Aν λεω τωρα, η αpple ειχε το play store και η γοογλε to app store, τι κινητο θα ειχες?

Rooted HTC one X με Cyanogenmod 9.1 και θα πεταγε.συμφωνουμε διαφωνοντας βασικα! :D :lol:

#222   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/05/2012 - 21:32

Όπως ανακοινωθηκε πριν λίγο μαζί με τη συσκευή θα δίνεται δωρο και ειδικό τραπεζακι για να το ακουμπάτε.

Κάτι σαν το Smart Cover της Apple αλλά πιο εξελιγμένο.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#223   Bronx984

Bronx984

iPH User

• 151 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 21:33

Εγω θα ημουν με Nexus και ΑΟΚP :Ρ
Επιασες τι θελω να πω, βγαλαμε ακρη.

#224   aalex

aalex

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 03/05/2012 - 21:37

Πόσο παέι το μαλλί ρε παιδιά?

#225   GBabilis

GBabilis

iPH Addict

• 608 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2012 - 21:38

Εγω θα ημουν με Nexus και ΑΟΚP :Ρ
Επιασες τι θελω να πω, βγαλαμε ακρη.

βγαλαμε βγαλαμε..εχω ομως μια ερωτηση εδω και καιρο και δεν την κανω.Εφοσον οι εφαρμογες/παιχνιδια φτιαχνονται απο προγραμματιστες και οχι απο την Apple/Google γιατι δεν μπορουν και τα παιδια που ασχολουνται με αndroid να κανουν αναλογες εφαρμογες με το app store; :excl: (τροφη για σκεψη)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες