Βγήκε το Samsung Galaxy S3(!)
Δημοσίευση 03/05/2012 - 22:35
Ad
Δημοσίευση 03/05/2012 - 22:51
Το μέγεθος σε κάνει να αναρωτιέσαι τι σκεφτόντουσαν. Μετά βέβαια θυμάσαι ότι έβγαλαν το πρώτο tablet 7,7 ιντσών με λειτουργικό κινητού, και πλέον έχουν tablets και κινητά με μεγέθη που αλλάζουν κάθε χρόνο, προφανώς με τη λογική ότι κάποιο θα πιάσει και φυσικά βαφτίζοντας την έλλειψη οράματος "ελευθερία επιλογής" στο design. Για το fragmentation που δημιουργείται ούτε λόγος. Η δε αισθητική του κινητού πάλι θυμίζει φτιαγμένο Saxo με εξάτμιση-μπουρί.
Μη με παρεξηγήσετε. Ναι μου αρέσουν τα προϊόντα της Apple, θέλω να μεγαλώσει κατά τι η οθόνη του iPhone, επίσης το Galaxy SIII είναι καλό κινητό, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι ακόμη δεν υπάρχει ποιοτικός ανταγωνισμός όσον αφορά την εμπειρία χρήσης απέναντι στο iPhone. Για την ακρίβεια σήμερα περίμενα διακαώς να βγάλει η Samsung ένα sophisticated κινητό για να έχουμε επιλογές αλλά και να ωθήσει την Apple σε βελτίωση... Φευ.
Δημοσίευση 03/05/2012 - 22:54
siri???σε 8 γλωσσες παρακαλω οχι μονο αγγλικα!απλα Siriφιλοι!
ρε παιδες τι ppi εχει;
Δημοσίευση 03/05/2012 - 22:57
σκέψου όμως ότι με αγγελία ας είναι και από κατάστημα και ας είναι με απόδειξη δεν μπορείς να βάλεις δόσεις... Πρέπει να τα σκάσεις κατευθείαν 500 και ζεστά ζεστά! Πράγμα που στις μέρες μας είναι δύσκολο...Σου μιλάω απο κατάστημα πάντα και όχι απο Αγγελία.Αγόρασα φίλου απο το φορουμ στην τιμη που σου είπα πριν απο 1 μήνα με αποδειξη όλα κομπλέ
Δημοσίευση 03/05/2012 - 23:00
εννοειται !πισω ειναι ακομα...siri???σε 8 γλωσσες παρακαλω οχι μονο αγγλικα!
Δημοσίευση 03/05/2012 - 23:06
Καλό βράδυ
Αντώνης
Δημοσίευση 03/05/2012 - 23:07
δεν καταλαβα τι εννοεις?πισω ποιος ειναι ακομα?εννοειται !πισω ειναι ακομα...
Δημοσίευση 03/05/2012 - 23:14
iPhoneόπουλα πρέπει να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερος ανταγωνισμός... Αυτό είναι καλο για εμάς, και σε τεχνολογία και σε εμφάνιση και σε ΤΙΜΕΣ!!! Εμείς θα βγούμε κερδισμένοι, μακάρι το νέο galaxy να είναι εξαιρετικό για να φτιάξει μετά η μηλιά το απίθανο!!! Το μονοπόλιο είναι καταστροφή.,,
Καλό βράδυ
Αντώνης
Δε νομίζω να "τρόμαξαν" στην Apple με το σημερινό.. Το αντίθετο θα έλεγα..
Δημοσίευση 03/05/2012 - 23:16
το ψευτοsiri της Samsung ειναι ακομα πισω ...δεν καταλαβα τι εννοεις?πισω ποιος ειναι ακομα?

18.000 ευχαριστω Νικο για την βοηθεια σου!Δε νομίζω να "τρόμαξαν" στην Apple με το σημερινό.. Το αντίθετο θα έλεγα..

Δημοσίευση 03/05/2012 - 23:19
Δέν θα μπώ σέ αντιπαράθεση τύπου Apple/Samsung, Android/iOS, Hardware/Software.
Αυτό που έχω να πώ, είναι σοβαροί με αυτό τό design? Είναι δυνατόν ένα τόσο ακριβό και πολυαναμενόμενο κινητό να είναι τόσο άσχημο;! Τό iPhone τού 2007 είναι πολύ ομορφότερο! Επίσης και τα καινούρια Nokia Lumia χαίρεσαι να τα κοιτάς και να τα πιάσεις, που δείχνει ότι υπάρχει χώρος για όμορφο και πρωτότυπο design...
Αν ένα πράγμα έπρεπε να μάθει ο ανταγωνισμός από τήν Apple (Καί βασικά από τήν Braun επί εποχής Dieter Rams) είναι η έμφαση στό λειτουργικό design, που οι μηχανικοί και οι designers κάθονται και συζητάνε ισότιμα για το πώς πρέπει να είναι η συσκευή, όχι να τήν ετοιμάζουν όπως θέλουν οι engineers και να πηγαίνουν στό design division, να τούς δίνουν το hardware και να τούς λένε "τώρα βάλ'το σ'ένα κέλυφος"...!
Δημοσίευση 03/05/2012 - 23:21
και σύγκριση...
φαινεται τεραστιο..!ειναι εμφανες!!
Τελευταία επεξεργασία από: NiKlaus, 03/05/2012 - 23:22
Δημοσίευση 03/05/2012 - 23:24
http://www.youtube.com/watch?v=XpHbI0aQO68
και σύγκριση...
χαχαχαχαχα η οθονη του s3 ειναι οσο ολο το iphonehttp://www.youtube.com/watch?v=XpHbI0aQO68
και σύγκριση...

Δημοσίευση 03/05/2012 - 23:26
δεν ξερω στα γυναικεία χερια αν θα χωραει...

Δημοσίευση 03/05/2012 - 23:42
Περίμενα και εγώ πως και πως για το S3(όχι να το πάρω αλλά να δω πως θα ειναι και τελικά...σκέτη απογοήτευση...σαν το note είναι)
Παντόφλα μιλάμε κανονική
Εντομεταξύ η παρουσίαση που την ειδα όλη δεν με ενθουσίασε...όπως και το ακροατήριο(θυμάστε τι γινόταν στις παρουσιάσεις των iphone?)!
Όπως και να έχει είναι πολύ μεγάλο το κινητο και μονο κινητο δεν θα είναι σε λίγο έτσι όπως πάει η samsung(περιμένα πιο πολλά

Αυτο που ακουμπάνε τα κινητά είναι σαν το bump??
Btw αν φορέσει και θήκη το S3 θα ειναι ακόμα πιο μεγάλο

Δημοσίευση 03/05/2012 - 23:44
Πολύ μεγάλο ρε παιδιά
Περίμενα και εγώ πως και πως για το S3(όχι να το πάρω αλλά να δω πως θα ειναι και τελικά...σκέτη απογοήτευση...σαν το note είναι)
Παντόφλα μιλάμε κανονική
Εντομεταξύ η παρουσίαση που την ειδα όλη δεν με ενθουσίασε...όπως και το ακροατήριο(θυμάστε τι γινόταν στις παρουσιάσεις των iphone?)!
Όπως και να έχει είναι πολύ μεγάλο το κινητο και μονο κινητο δεν θα είναι σε λίγο έτσι όπως πάει η samsung(περιμένα πιο πολλά)
Αυτο που ακουμπάνε τα κινητά είναι σαν το bump??
Btw αν φορέσει και θήκη το S3 θα ειναι ακόμα πιο μεγάλο
τι να την κανεις την θηκη...?
να βαλεις πλαστικο πανω στο πλαστικο

Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες