Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 7 ψήφοι

Βγήκε το Samsung Galaxy S3(!)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
432 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   afea2012

afea2012

iPH newbie

• 37 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/05/2012 - 08:09

το καλοκαιρι μπορεις να το βαλεις και στο κεφαλι να μην σε καιει ο ηλιος.
κανει και για επαγγελματιες(κουλουραδες-καφετζηδες) για ταμπλας.

ios για παντα...

Τελευταία επεξεργασία από: afea2012, 04/05/2012 - 08:09

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2750 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 04/05/2012 - 08:10

Μα ... είναι τεράστιο , σαν ipad !!! Exoυν ξεφύγει οι άνθρωποι !!! :lol:

#273   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 04/05/2012 - 08:16

παιδια οι κορεατες βαζουν ιντσες στα κινητα διοτι σε ολα τα αλλα υστερουν!!xaxaxaxaxa!!!!!!!!
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#274   karpoutzidid

karpoutzidid

iPH Contributor

• 1218 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:karpoutzidis

Δημοσίευση 04/05/2012 - 08:27

πολυ γρήγορο παιδια

#275   vromogato

vromogato

iPH User

• 172 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:vromogato

Δημοσίευση 04/05/2012 - 08:42

Εγώ να πω την αμαρτία μου, τη ζηλεύω τη μεγαλύτερη οθόνη. Για τον επεξεργαστή που όντως είναι πολύ γρήγορος για κινητό δεν ξέρω που θα βρει εφαρμογή για να πιάσει τελικές, μάλλον για σπατάλη μπαταρίας πάει.

#276   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10216 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 04/05/2012 - 08:44

Δυνατό...

Ξεφεύγει όμως από την έννοια του κινητού...
Once You Go Mac You Never Go Back

#277   thanostsimo

thanostsimo

iPH Member

• 205 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:thanostsimo

Δημοσίευση 04/05/2012 - 08:52

ο,τι πιο άσχημο έχω δεί.ενα πλαστικό τεράστιο τηλέφωνο,αυτό που περιμέναμε από τους κορεάτες.

#278   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 04/05/2012 - 09:21

Περιμενουμε απαντηση απο την apple διοτι οτι και να λετε τα ψιλο-σπαει το S3!!!

#279   martini

martini

iPH Member

• 273 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:mart!ni

Δημοσίευση 04/05/2012 - 09:25

Είναι η ιδέα μου ή κάνανε πιο μικρό το φορτιστή; Στο μέγεθος που λένε για το νέο iPhone...

#280   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2012 - 09:34

Καλα ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβουν οτι αν αυτη η συσκευη ηταν στις 4.3 ιντσες θα ειχε ''εκτελεσει'' το 4s?

Εχουν θεμα εκει οι σχιστοματηδες με τα μεγαλα μεγεθη, μαλλον επειδη ειναι ''μικρουληδες'' βγαζουν κομπλεξ χαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 04/05/2012 - 09:35

#281   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 04/05/2012 - 09:40

οριστε και το καινουργιο sgs3.Η μπαταρια ειναι στα 2100mAH.Το ωραιο ειναι πως διαθετη το smart stay το οποιο πως λειτουργη?Xρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα αντιλαμβάνεται πως και τι κοιτάμε πάνω σε αυτό και ανταποκρίνεται ανάλογα. Για παράδειγμα καταλαβαίνει αν διαβάζουμε κάποιο eBook ή σερφάρουμε στο ίντερνετ και αλλάζει τη φωτεινότητα της οθόνης.
επισης διαθετη Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: Samsung Exynos Quad-core 1.4 GHz
GPU: Mali-400MP
Μνήμη RAM: 1 GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4,8 ίντσες, Super AMOLED, 1280×720 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.9 Megapixel, video HD
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB/ 64GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS/ Glonass, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC
Μπαταρία: 2100 mAh
Διαστάσεις: 136.6×70.6×8.6 χλστ.
Βάρος: 133 γρ.

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

αυτα τα στοιχεια ειναι τα επισημα τις samsung για αυτο καλο θα ηταν τα αρχικα να αλλαξουν

Τελευταία επεξεργασία από: PoluxGreece, 04/05/2012 - 09:38

#282   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 04/05/2012 - 09:41

Οι περισσότεροι έχετε iphones οκ σας αρέσει κτλ... αν πάντως ποτέ μετά το iphone χρησιμοποιήσετε ένα κινητό με μεγαλύτερη οθόνη αλλά και επιπέδυ s2/note τότε ίσως το ξανασκεφτείτε.. επίσης με το android μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα... εγώ μετά από όλα τα iphones και έχοντας διάφορα ipods, imac 27'', ipad2 πέρασα σε s2 τώρα σε note και δεν βλέπω να γυρνώ στην apple... :)
Επίσης να πω ότι είναι πραγματικά σφαίρα το s3 από τα vids που είδα και δεν είναι ακόμα στην τελική του μορφή το UI...

Τελευταία επεξεργασία από: timi, 04/05/2012 - 09:42

#283   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2012 - 09:58

Οι περισσότεροι έχετε iphones οκ σας αρέσει κτλ... αν πάντως ποτέ μετά το iphone χρησιμοποιήσετε ένα κινητό με μεγαλύτερη οθόνη αλλά και επιπέδυ s2/note τότε ίσως το ξανασκεφτείτε.. επίσης με το android μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα... εγώ μετά από όλα τα iphones και έχοντας διάφορα ipods, imac 27'', ipad2 πέρασα σε s2 τώρα σε note και δεν βλέπω να γυρνώ στην apple... :)
Επίσης να πω ότι είναι πραγματικά σφαίρα το s3 από τα vids που είδα και δεν είναι ακόμα στην τελική του μορφή το UI...

Με μια υπερβαση και υπο συγκεκριμενες συνθηκες θα πηγαινα μεχρι s2 (διαστασεις) Οτιδηποτε μεγαλυτερο ειναι για γραφειο. Αν καποια εποχη ολα τα smartphones γινουν ετσι παντοφλαρες, συγνωμη αλλα θα αρκεστω στα tablet και απο εκει και περα ενα απλο κινητο. Δεν ειμαι γυναικα να κυκλοφορω με τσαντες δυστηχως...

Απο εκει και περα ολοι σοβαρα παιδια ειμαστε και καταλαβαινουμε οτι η συσκευη θα ειναι πυραυλος σε ταχυτητα. Δεν κοροιδευουμε τους εαυτους μας (σιγουρα οχι εγω παντως)

Τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να βγει σε μικροτερο μεγεθος καθως θα μικρυνε και η μπαταρια και δεν θα ηταν αρκετη να τροφοδοτησει το ΤΕΡΑΣ. Φαινεται οτι ηταν μια ''θυσια'' αναγκαια.

Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 04/05/2012 - 09:59

#284   timi

timi

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2012 - 10:13

Με μια υπερβαση και υπο συγκεκριμενες συνθηκες θα πηγαινα μεχρι s2 (διαστασεις) Οτιδηποτε μεγαλυτερο ειναι για γραφειο. Αν καποια εποχη ολα τα smartphones γινουν ετσι παντοφλαρες, συγνωμη αλλα θα αρκεστω στα tablet και απο εκει και περα ενα απλο κινητο. Δεν ειμαι γυναικα να κυκλοφορω με τσαντες δυστηχως...

Απο εκει και περα ολοι σοβαρα παιδια ειμαστε και καταλαβαινουμε οτι η συσκευη θα ειναι πυραυλος σε ταχυτητα. Δεν κοροιδευουμε τους εαυτους μας (σιγουρα οχι εγω παντως)

Τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να βγει σε μικροτερο μεγεθος καθως θα μικρυνε και η μπαταρια και δεν θα ηταν αρκετη να τροφοδοτησει το ΤΕΡΑΣ. Φαινεται οτι ηταν μια ''θυσια'' αναγκαια.

Το έχω γράψει και σε άλλο φορουμ που είμαι έτσι "πιο ενεργός".. το καλό είναι ότι συνεχώς ανεβαίνει ο πήχης τεχνολογικά και κερδίζουμε εμείς ως καταναλωτές. Τώρα το μέγεθος είναι φυσικά υποκειμενικό και ο καθείς ως βολεύεται... ξαναλέω ότι έχουμε πλέον πολλές επιλογές οπότε είμαστε όλοι happy! Το S3 έχει τετοιο μέγεθος γιατί η οθόνη το καθορίζει... εξάλλου πρέπει να ανταγωνισθεί το One X στον κόσμο των androids. Από την άλλη αφήνει τεράστιο κενό στις 4''-4,3'' όπου θα παίζει μόνο του το εξαιρετικό κατ' εμέ (αν εξαιρέσεις το ότι βγαίνει μόνο στα 16GB) HTC One S

#285   phoenixgrg

phoenixgrg

iPH Enthousiast

• 487 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:phoenixgrg

Δημοσίευση 04/05/2012 - 10:19

Ρε παιδιά σοβαρά τώρα οποίος ειδε benchmark θα κατάλαβε ότι το κινητο ρίχνει στα αυτιά όλους μας ότι κινητο και να έχουμε καταρχήν με αυτη την δύναμη θα φορτώνει της σελίδες όπως το desktop και φυσικα με flash και απο όλα οσο βαριά και αν είναι η σελίδα και όχι 3 κάτσε περίμενε να φορτώσει το tab σιγά σιγά πραγματικα πιστεύω το 4s θα μοιάζει με 3gs μπροστά του σε ταχύτητα η οθόνη είναι μεγάλη αλλα αν δεν το πάρεις να το δουλεύψεις δεν ξέρεις τι παιζει η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κινητο με 4,8 ίντσες ούτε είχε κανένας φίλος μου για να ξέρω όπως και οι περισσότεροι για αυτο καλύτερα πρώτα να το δούμε και μετα να πούμε κατα πόσο είναι μεγάλο. Όπως και για τις φωτογραφίες να κάτι που θα ήθελα να δω sample για να δούμε αν έκαναν τίποτα η μια απο τα ίδια με τον ανταγωνισμο. Όμορφες και οι αποκλειστικές λειτουργίες αν και όχι κάτι που θα με έκανε να το αγοράσω αν αξιώνει κάποια εταιρία να βάλει ελληνικά στις φωνητικες προηγμένες υπηρεσίες της σίγουρα θα το αγοραζα ίσως μόνο και για αυτο αν και δεν το βλέπω να γίνεται δυστυχώς :-(

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες