Μόλις αγόρασα το πρώτο μου Mac με 24 άτοκες από το Golden-i!
Δημοσίευση 27/04/2012 - 16:52
p.s καλοριζικο φιλε μου και καλο λιωσιμο...
Ad
Δημοσίευση 27/04/2012 - 17:00
Δημοσίευση 27/04/2012 - 17:04
Μπορείς να αγοράσεις το Πρόγραμμα Προστασίας AppleCare όποτε θέλεις εντός της χρονικής περιόδου που καλύπτεται από την περιορισμένη εγγύηση ενός έτους. Η κάλυψη που δικαιούσαι στα πλαίσια του Προγράμματος Προστασίας AppleCare ξεκινά από την ημερομηνία αγοράς του συστήματός σου. Η Apple συνιστά την αγορά του Προγράμματος Προστασίας AppleCare μαζί με την αγορά του προϊόντος Apple, προκειμένου να μεγιστοποιήσεις τα οφέλη που δικαιούσαι στα πλαίσια του προγράμματος.
Τελευταία επεξεργασία από: panosc2vts, 27/04/2012 - 17:05
Δημοσίευση 27/04/2012 - 17:06
Καλό λιώσιμο.....
Δημοσίευση 27/04/2012 - 17:07
@Switcher Καλοριζικο και καλως ηρθες στην παρεα μας!!
Δημοσίευση 27/04/2012 - 17:07
Να είστε καλά μάγκες. Καλώς σας βρήκα. Αυτά που διαβάζω για το flashback ισχύουν; Τι πρέπει να κάνω;
...Ισχύουν,
H εφαρμογή για την αφαίρεση του Trojan SabPub (Backdoor.OSX.SabPub.a) είναι το Flashback malware removal tool
Όσοι κάνατε την τελευταία αναβάθμιση του "Java" που πρότεινε η Apple, λογικά δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι. (κάνει την ίδια δουλειά με το παραπάνω tool)
Αν πάραυτα θέλετε να το τσεκάρετε και από μόνοι σας (manual) ορίστε και ένας από τους τρόπους:
Πηγαίνετε στην βιβλιοθήκη “Library” του λογαριασμού σας. Ελέγξτε στον υποφάκελο “Preferences” εάν υπάρχει το αρχείο com.apple.PubSabAgent.pfile και διαγράψτε το.
Ελέγξτε τώρα στον υποφάκελο “LaunchAgents” εάν υπάρχει το αρχείο com.apple.PubSabAgent.plist και διαγράψτε το επίσης.
Για να σιγουρευτείτε τώρα ότι απομακρύνατε (διαγράψατε) οριστικά το κακόβουλο αρχείο, ανοίξτε το Terminal και πληκτρολογήστε τις παρακάτω εντολές:
rm ~/Library/Preferences/com.apple.PubSabAgent.pfile
rm ~/Library/LaunchAgents/com.apple.PubSabAgent.plist
Αν σας βγάλει: ''No such file or directory'' (δείτε φωτό εδώ ) τότε μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι για αυτό το βράδυ.... μέχρι την επόμενη επίθεση!! ;-)
ps: ... έχει αναφερθεί επίσης και εδώ:
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 27/04/2012 - 17:10
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 27/04/2012 - 17:20
Δημοσίευση 28/04/2012 - 01:17
Δημοσίευση 28/04/2012 - 01:49
Δημοσίευση 28/04/2012 - 08:57
ναι φίλε μου. Η προσφορά είναι μέχρι και σήμερα και έψησα και τηλ κοπέλα μου να πάρει!24 άτοκες με πιστωτική?
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Είναι απίστευτη η αίσθηση πάντως!
...Ισχύουν,
H εφαρμογή για την αφαίρεση του Trojan SabPub (Backdoor.OSX.SabPub.a) είναι το Flashback malware removal tool
Όσοι κάνατε την τελευταία αναβάθμιση του "Java" που πρότεινε η Apple, λογικά δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι. (κάνει την ίδια δουλειά με το παραπάνω tool)
Αν πάραυτα θέλετε να το τσεκάρετε και από μόνοι σας (manual) ορίστε και ένας από τους τρόπους:
Πηγαίνετε στην βιβλιοθήκη “Library” του λογαριασμού σας. Ελέγξτε στον υποφάκελο “Preferences” εάν υπάρχει το αρχείο com.apple.PubSabAgent.pfile και διαγράψτε το.
Ελέγξτε τώρα στον υποφάκελο “LaunchAgents” εάν υπάρχει το αρχείο com.apple.PubSabAgent.plist και διαγράψτε το επίσης.
Για να σιγουρευτείτε τώρα ότι απομακρύνατε (διαγράψατε) οριστικά το κακόβουλο αρχείο, ανοίξτε το Terminal και πληκτρολογήστε τις παρακάτω εντολές:
rm ~/Library/Preferences/com.apple.PubSabAgent.pfile
rm ~/Library/LaunchAgents/com.apple.PubSabAgent.plist
Αν σας βγάλει: ''No such file or directory'' (δείτε φωτό εδώ ) τότε μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι για αυτό το βράδυ.... μέχρι την επόμενη επίθεση!! ;-)
ps: ... έχει αναφερθεί επίσης και εδώ:
χμμ..σ ευχαριστώ για τον χρόνο που σπατάλησες. Πολύ καλός!
Τελευταία επεξεργασία από: switcher, 28/04/2012 - 08:57
Δημοσίευση 28/04/2012 - 09:07
Ήταν η προσφορά της Μεγάλης Εβδομάδας?
Δημοσίευση 28/04/2012 - 09:30
Καλημέρα, μπράβο φίλε έκανες την καλύτερη αγορα....
Ήταν η προσφορά της Μεγάλης Εβδομάδας?
Μου είπαν τα παιδιά πως την είχαν και την μεγάλη εβδομάδα και λογω αυξημένης ζήτησης την ξαναέκαναν για ένα 3ήμερο.
Πάντως επειδή το έψαξα λιγάκι δεν βρήκα αλλού 24 άτοκες σε Mac
Δημοσίευση 28/04/2012 - 09:47
Δημοσίευση 28/04/2012 - 09:49
Μου είπαν τα παιδιά πως την είχαν και την μεγάλη εβδομάδα και λογω αυξημένης ζήτησης την ξαναέκαναν για ένα 3ήμερο.
24 άτοκες δόσεις έχει πάντα το electroworld οπότε μην τρελαίνεστε.
Δημοσίευση 28/04/2012 - 10:05
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες