IPOD TOUCH
Δημοσίευση 02/05/2012 - 11:01
Συμβαίνει κάτι με τις ρυθμίσεις μου; θα εκτιμούσα οποιαδήποτε συμβουλή.
Ευχαριστώ
Υ.Γ. πιθανόν να πόσταρα σε λάθος μέρος, συγχωρέστε με είμαι νέο μέλος.
Ad
Δημοσίευση 02/05/2012 - 11:09
Στο iMessage τι σου έχει?
Αναμονή για ενεργοποίηση?
iMessage ON
Δημοσίευση 02/05/2012 - 11:20
Δημοσίευση 02/05/2012 - 11:22
για καποιο λογο μπορει να εμποδιζει το μοντεμ της εταιρειας που εχεις ιντερνετ να το κανεις..
απο το σπιτι μου με το μοντεμ που εχω δεν μπορω να κανω τπτ απο τα 2, ενω απο αλλα wifi ή απο 3g στο iphone μπορω.
Δημοσίευση 02/05/2012 - 11:32
JB έχεις?
Πήγαινε ρυθμίσεις - γενικά - επαναφορά και κάνε μόνο δικτύου.
Επανεκκίνηση στο iPod μετά.
Σορυ για την ασχετοσύνη μου τι είναι JB;
Δημοσίευση 02/05/2012 - 11:50
Jailbreak.. Αλλά προφανώς δεν έχεις..
Με την επαναφορά άλλαξε κάτι?
Κατ΄αρχήν να ευχαριστήσω για το χρόνο που μου διαθέτετε, ενώ μιλάμε συγχρόνως το πάλευα εδώ στη δουλειά μου με το WI FI που έχουμε και ξαναλειτούργησε. Προφανώς συμβαίνει αυτό που ανέφερε παραπάνω ο φίλος, έχει να κάνει με το μοντεμ του παρόχου; άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω. Από την άλλη πρίν δύο ημέρες στο σπίτι ήταν όλα ΟΚ. δε ξέρω τι να πω;
Δημοσίευση 02/05/2012 - 11:54

Δημοσίευση 02/05/2012 - 12:11
Κατ΄αρχήν να ευχαριστήσω για το χρόνο που μου διαθέτετε, ενώ μιλάμε συγχρόνως το πάλευα εδώ στη δουλειά μου με το WI FI που έχουμε και ξαναλειτούργησε. Προφανώς συμβαίνει αυτό που ανέφερε παραπάνω ο φίλος, έχει να κάνει με το μοντεμ του παρόχου; άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω. Από την άλλη πρίν δύο ημέρες στο σπίτι ήταν όλα ΟΚ. δε ξέρω τι να πω;
γενικα αν εχεις και εσυ HOL τα κανει αυτα τα προβληματα το ρουτερ τους , όπως ειπα και πιο πανω απο το σπιτι μου δεν μπορω να κανω τιποτα...οποτε αναγκαστικά εγω 3G για το iphone και αλλο wifi για το ipod οταν θελω να κανω i message..

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες