Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Γιατί κάνετε Jailbreak;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
114 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: JailBreak

Γιατί κάνετε Jailbreak;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#61   Soter

Soter

iPH Enthousiast

• 394 μηνύματα
  • Twitter:@Soter13
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 16/05/2012 - 15:23

ειλικρινα,δεν πιστευω οτι κανεις πραγματικα κατεβαζει απο installous για "δοκιμη"

Δεν έχεις δίκιο.. Πολλές φορές έχω κατεβάσει εφαρμογές και δεν εννοώ των 1 & 2 ευρώ οι οποίες ήταν μάπα και ευχαριστούσα το Θεό που δεν τις αγόρασα (πχ F1 timming, η οποία δουλεύει πάντα εκτός από την ώρα του αγώνα που τη χρειάζεσαι...).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 16/05/2012 - 15:38

Καλησπέρα , λόγος πρώτος ελευθερία!!!! Είναι λάθος σε ένα τόσο εκπληκτικό τηλέφωνο να μην μπορείς να εκμεταλλευτεις τις δυνατότητες που μπορεί να σου παρέχει... λόγος δεύτερος, δεν μου αρέσουν τα όρια που θέτει η μηλιά, και τα κολλήματά της, στην χρήση της ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ συσκεύης(!).

#63   iandy

iandy

iPH newbie

• 59 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/05/2012 - 15:53

συγνωμη αλλα δεν αντεξα:
1.tweeks etc? ποσο συχνα πρεπει πετατε για να εχει την ανάγκη για αμεση προσβαση στο fligh mode?
2. ποιος χρησιμοποιει bluetooth (for sharing)? εδω εχουμε 2012 οχι 2002! - wifi η 3g!
3. customazation/themes? αυτο καναμε στο windows 95 με to windows plus.. δεν βαρεθηκατε ακομα?
4. installous/apps... σηκωνω τα χερια... και εγω εχω σπασμενο photoshop.. δε θα επρεπε (και το παραδεχομαι!)

τωρα οσοι λετε οτι εχετε το δικαιωμα να κανετε οτι θελετε να τα idevices σας οκ αλλα μη κανετε αποδοχη των ορων τις apple..

#64   tomk

tomk

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/05/2012 - 15:56

Συνδιασμος και των δυο,εννοειται...Και εχεις το cydia που ειναι ανεκτιμητο και δοκιμαζεις εφαρμογες και αν ειναι μαπα δεν κλαις τα λεφτα σου μετα.
Once u go Jailbreak u never go back!!!

+1

#65   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 16/05/2012 - 15:56

zephyr,sbsettings etc σου λέει κάτι;

Αναρτημένη εικόνα

#66   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 16/05/2012 - 16:01

συγνωμη αλλα δεν αντεξα:
1.tweeks etc? ποσο συχνα πρεπει πετατε για να εχει την ανάγκη για αμεση προσβαση στο fligh mode?
2. ποιος χρησιμοποιει bluetooth (for sharing)? εδω εχουμε 2012 οχι 2002! - wifi η 3g!
3. customazation/themes? αυτο καναμε στο windows 95 με to windows plus.. δεν βαρεθηκατε ακομα?
4. installous/apps... σηκωνω τα χερια... και εγω εχω σπασμενο photoshop.. δε θα επρεπε (και το παραδεχομαι!)

τωρα οσοι λετε οτι εχετε το δικαιωμα να κανετε οτι θελετε να τα idevices σας οκ αλλα μη κανετε αποδοχη των ορων τις apple..

Βluetooth δεν έχω βάλει ποτε και ουτε πρόκειται. Και όχι, το βασικό δεν είναι το Flight Mode. Ουτε τα θέματα.

Zephyr, CallBar, SBSettings, KuaiDial, IntelliScreenX. Σου λέω τα βασικά.. Και είναι άλλα τόσα. Που προφανώς δεν έχεις δει..

Για να μην αναφέρω πιο απλά πράγματα όπως η αναφορά στα μηνύματα..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#67   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 16/05/2012 - 16:06

παιδια εγω αμα θελετε πιστεψτε το ποτε δεν εχω κατεβασει σπασμενη εφαρμογη απο το appstore...ποτε δεν εχω ασχοληθει με το installous ή installer δεν ξερω πως λεγεται...κατα 90% αγοραζω τα tweak μου γτ ετσι νιωθω σιγουρος οτι θα λειτουργουν απροβληματιστα και δε θα παω για κανα restore οποτε ψηφισα 1

#68   Soter

Soter

iPH Enthousiast

• 394 μηνύματα
  • Twitter:@Soter13
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 16/05/2012 - 16:07

συγνωμη αλλα δεν αντεξα:

Προφανώς από τη συσκευή smart phone, χρησιμοποιείς μόνο το δεύτερο συνθετικό της...

#69   Levon

Levon

iPH Enthousiast

• 547 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:chaf1

Δημοσίευση 16/05/2012 - 16:19

Καλησπέρα , λόγος πρώτος ελευθερία!!!! Είναι λάθος σε ένα τόσο εκπληκτικό τηλέφωνο να μην μπορείς να εκμεταλλευτεις τις δυνατότητες που μπορεί να σου παρέχει... λόγος δεύτερος, δεν μου αρέσουν τα όρια που θέτει η μηλιά, και τα κολλήματά της, στην χρήση της ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ συσκεύης(!).

εγω σε αυτου του ειδος της αποψεις εχω ενστασεις..."ειναι δικο μου το τηλεφωνο"...
δε λεω,και εγω στο προηγουμενο μ ipad ειχα κανει jb και δεν εχω προβλημα με το να κανει καποιος jb
εχω προβλημα ομως με τα παραπονα για τα ορια που βαζει η apple...
πριν παρεις το iphone ξερεις οτι αυτα τα ορια σου βαζει,και με το να το αγοραζεις τα δεχεσαι.μην παραπονιεσε μετα για το οτι δεν μπορεις να κανεις jailbreak...κατα τη γνωμη μου δεν ειναι σωστο το να κανουμε jailbreak,αλλα ειναι λαθος της apple που το επιτρεπει.ειτε απαγορεψε το ή ενσωματωσε το στα προϊοντα σου βρε apple!
δεν λεω οτι ειναι κατακριτεο,απλα λεω πως ειναι το ιδιο λαθος με το δωρεαν κατεβασμα τραγουδιων,ταινιων κτλ.
και δε λεω καθολου οτι ειμαι υπερανω...οταν βγει,μαλλον θα το κανω :D
φιλικα φυσικα

#70   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 16/05/2012 - 16:26

...κατα τη γνωμη μου δεν ειναι σωστο το να κανουμε jailbreak,αλλα ειναι λαθος της apple που το επιτρεπει...απλα λεω πως ειναι το ιδιο λαθος με το δωρεαν κατεβασμα τραγουδιων,ταινιων κτλ.

Περα απο το να λες την αποψη σου, εχεις επιχειρηματα να την υποστηριξεις;
Και μην μου πεις για το Instalous, αυτο δεδομενα ειναι παρανομο

#71   Levon

Levon

iPH Enthousiast

• 547 μηνύματα

Δημοσίευση 16/05/2012 - 16:29

Περα απο το να λες την αποψη σου, εχεις επιχειρηματα να την υποστηριξεις;
Και μην μου πεις για το Instalous, αυτο δεδομενα ειναι παρανομο

ναι,θεωρω οτι ολα τα "σπασιματα" συσκευων,και οτιδηποτε αλλου,παραβιαζουν καποια δικαιωματα των κατασκευαστων
ευχαριστως θα ακουσω τα επιχειρηματα σας για να αλλαξω γνωμη

#72   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 16/05/2012 - 16:32

Προσωπικά, κ το 'χω ξαναπεί, μου είναι αδιάφορο το jb. Όποιος γουστάρει ας το κάνει. Το σίγουρο είναι όμως πως μια vanilla συσκευή τρέχει καλύτερα κ είναι πιο σταθερή καθώς το λογισμικό της έχει φτιαχτεί από εξειδικευμένους τεχνικούς κ όχι από κομπιουτεράδες όπως του cydia. Δεν έχουν κάτι κακό οι τυποι αυτοί, το χόμπυ τους κάνουνε κ μαζί με αυτούς κ οσοι κάνουν jb όμως όπως κ να 'χει τα tweaks είναι επίφοβα. Τώρα για τα cracked apps δεν με νοιάζει ακόμα περισσότερο! Αν κ developer θεωρώ τραγικότερη κίνηση μιας πολυεθνικής να βγάζει ενα ρημεηκ ενός παιχνιδιού κ να το πουλάει 5-10€. Ομως ότι κάνει ζημια -μικρή- αλλά την κάνει στους indie devs είναι κ αυτό μια αλήθεια.

#73   Levon

Levon

iPH Enthousiast

• 547 μηνύματα

Δημοσίευση 16/05/2012 - 16:36

Προσωπικά, κ το 'χω ξαναπεί, μου είναι αδιάφορο το jb. Όποιος γουστάρει ας το κάνει. Το σίγουρο είναι όμως πως μια vanilla συσκευή τρέχει καλύτερα κ είναι πιο σταθερή καθώς το λογισμικό της έχει φτιαχτεί από εξειδικευμένους τεχνικούς κ όχι από κομπιουτεράδες όπως του cydia. Δεν έχουν κάτι κακό οι τυποι αυτοί, το χόμπυ τους κάνουνε κ μαζί με αυτούς κ οσοι κάνουν jb όμως όπως κ να 'χει τα tweaks είναι επίφοβα. Τώρα για τα cracked apps δεν με νοιάζει ακόμα περισσότερο! Αν κ developer θεωρώ τραγικότερη κίνηση μιας πολυεθνικής να βγάζει ενα ρημεηκ ενός παιχνιδιού κ να το πουλάει 5-10€. Ομως ότι κάνει ζημια -μικρή- αλλά την κάνει στους indie devs είναι κ αυτό μια αλήθεια.

συμφωνω απολυτα.ωστοσο δεν μπορω να αντισταθω στο να παιρνω καποιες εφαρμογες που κανουν 10€ δωρεαν.αυτος ειναι και ο μονος λογος που το κανω.δεν το ρισκαρω καθολου με tweaks.το πολυ πολυ κανενα activator και sbsettings

#74   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 16/05/2012 - 16:41

ναι,θεωρω οτι ολα τα "σπασιματα" συσκευων,και οτιδηποτε αλλου,παραβιαζουν καποια δικαιωματα των κατασκευαστων
ευχαριστως θα ακουσω τα επιχειρηματα σας για να αλλαξω γνωμη

Το βασικοτερο επιχειρημα σχετικα με τα δικαιωματα των κατασκευαστων( ελεος) εμπεριεχεται στο πορισμα των νομικων υπηρεσιων των ΗΠΑ , οπου το JB θεωρειται απολυτως νομιμο. Αρα εδω εισαι λαθος εξ ορισμου και με βαση το γραμμα του νομου.
Μαλλον αγνοεις το δικαιωμα του καταναλωτη να τροποποιει οπως αυτος θελει την συσκευη που του ανηκει. Εξαλλου υπαρχει ποινη (απολυτα φυσιολογικη) που αφορα τον τερματισμο της εγγυησης σε JB συσκευες, ετσι δεν ειναι;

#75   Levon

Levon

iPH Enthousiast

• 547 μηνύματα

Δημοσίευση 16/05/2012 - 16:46

Το βασικοτερο επιχειρημα σχετικα με τα δικαιωματα των κατασκευαστων( ελεος) εμπεριεχεται στο πορισμα των νομικων υπηρεσιων των ΗΠΑ , οπου το JB θεωρειται απολυτως νομιμο. Αρα εδω εισαι λαθος εξ ορισμου και με βαση το γραμμα του νομου.
Μαλλον αγνοεις το δικαιωμα του καταναλωτη να τροποποιει οπως αυτος θελει την συσκευη που του ανηκει. Εξαλλου υπαρχει ποινη (απολυτα φυσιολογικη) που αφορα τον τερματισμο της εγγυησης σε JB συσκευες, ετσι δεν ειναι;

δεν ειπα οτι ειναι παρανομο.και το δικαιωμα που αναφερεις θα επρεπε κατα τη γνωμη μου να γινεται πραγματικοτητα ΜΕΣΑ στα ορια των ορων που η εταιρια σου δινει.
στο κατω κατω,αν δεν σου αρεσουν οι οροι της,μην την προτιμησεις.
και αυτο με την ποινη,ισχυει μονο τυπικα.αν χρειαστεις την εγγυηση απλα κανεις restore και τρεχεις παραπονεμενος για αντικατασταση

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες