Μπορώ να βάλω την v2.1;
Από
romeodan
, 21/11/2008 16:12
10 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 21/11/2008 - 16:12
καλησπέρα σε όλους
σήμερα βγήκε η 2.2 firmware...
εγώ όμως παραλαμβάνω το iPhone την άλλη εβδομάδα οπότε εάν δεν έχει βγει cr**για την 2.2, μπορώ να του βάλω την 2.1 (για να γίνει σωστά το jailbreak); πως;
έχω κατεβάσει την 2.1 σε αρχείο, άλλα τι θα την κάνω; πως θα την περάσω στο iPhone;
οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη!
σήμερα βγήκε η 2.2 firmware...
εγώ όμως παραλαμβάνω το iPhone την άλλη εβδομάδα οπότε εάν δεν έχει βγει cr**για την 2.2, μπορώ να του βάλω την 2.1 (για να γίνει σωστά το jailbreak); πως;
έχω κατεβάσει την 2.1 σε αρχείο, άλλα τι θα την κάνω; πως θα την περάσω στο iPhone;
οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη!
Ad
Δημοσίευση 21/11/2008 - 16:13
μπορεις να τη κατεβασεις κανε Search sto google
εγω προτινω να περιμενεις να βγει Pwn για 2.2 δεν νομιζω να κανει πανω απο μιαμιση βδομαδα
εγω προτινω να περιμενεις να βγει Pwn για 2.2 δεν νομιζω να κανει πανω απο μιαμιση βδομαδα
Δημοσίευση 21/11/2008 - 16:43
μπορεις να τη κατεβασεις κανε Search sto google
εγω προτινω να περιμενεις να βγει Pwn για 2.2 δεν νομιζω να κανε πανω απο μιαμιση βδομαδα
εγω προτινω να περιμενεις να βγει Pwn για 2.2 δεν νομιζω να κανε πανω απο μιαμιση βδομαδα
Και πολύ λες εδώ κάτι είχαν καταφέρει με τις beta
Δημοσίευση 21/11/2008 - 17:11
με restore δν γίνεται να κάνεις downgrade? Νομίζω γίνεται χωρίς όμως να είμαι σίγουρος, οπότε για να βάλεις την 2.1 απλά ακολουθείς τα βήματα που δίνει η Dev-Team για jailbreak! Τώρα το πιο πιθανό είναι ότι όταν θα παραλάβεις το iphone σου θα έχει βγει το Pwnage Tool της 2.2
Δημοσίευση 21/11/2008 - 17:33
με restore δν γίνεται να κάνεις downgrade? Νομίζω γίνεται χωρίς όμως να είμαι σίγουρος, οπότε για να βάλεις την 2.1 απλά ακολουθείς τα βήματα που δίνει η Dev-Team για jailbreak! Τώρα το πιο πιθανό είναι ότι όταν θα παραλάβεις το iphone σου θα έχει βγει το Pwnage Tool της 2.2
νομιζω ιασων οτι πρεπει να την εχεις κατεβασει και μετα πατας Shift και δεξι κλικ στο ρεστορ απο ιtunes και σε παει σε 2,1 αλλα επιμενω να μην το κανεις και να κανεις Jailbrake σε 2.2 εξαλου μεχρι να σ ερθει το κινητο θα εχει βγει Pwn ελπιζω ^^
Δημοσίευση 21/11/2008 - 17:53
Πρέπει να έχεις την 2.1 για να την κάνεις pwn αλλιώς δν γίνεται. Σίγουρο αυτό, χωρίς software δν γίνεται να κάνεις restore
Δημοσίευση 21/11/2008 - 19:10
ώπα ρε παίδες. Καταρχάς γιατί υποθέτεις ότι θα έχει την 2.2 μέσα?
Εαν την έχει τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μέχρι να βγει το jailbreak εργαλείο(αν θες φυσικά jailbreak)
Εαν την έχει τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μέχρι να βγει το jailbreak εργαλείο(αν θες φυσικά jailbreak)
Δημοσίευση 21/11/2008 - 21:40
ώπα ρε παίδες. Καταρχάς γιατί υποθέτεις ότι θα έχει την 2.2 μέσα?
βασικα σεπσις και εγω νομιζω οτι θα ειναι σε 2.1
Δημοσίευση 21/11/2008 - 22:03
Εγώ που το πήρα πριν 2 βδομαδες αμφιβάλω αν ήρθε και με 2.0.2. Άρα μάλλον είναι σίγουρο οτι θα έχει 2.1 αν όχι παλαιώτερη
Δημοσίευση 22/11/2008 - 01:09
ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
υποθετω οτι το τηλεφωνο που θα παραλαβω την τεταρτη θα ειναι με την 2,1.
και ....οχι δεν προκειται να βαλω την 2,2 ακομα .
Δημοσίευση 22/11/2008 - 01:56
ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
αμα εχει Jailbrake εγω σ λεω να τη βαλεις
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες