Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Επαναληπτικές Εκλογές 2012-Τι θα ψηφίσετε?

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
526 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Επαναληπτικές Εκλογές 2012-Τι θα ψηφίσετε?? (207 μέλη έχουν ψηφίσει)

Τι θα ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε

#76   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 24/05/2012 - 09:49

1-2 πραγματάκια από αυτά που διάβασα και δεν μπορούσα να μη σχολιάσω.
1)Δεν είπε κανείς ότι η βία έχει πολιτικό χώρο.Απ όπου και να προέρχεται θα πρέπει να καταδικάζεται χωρίς 2η κουβέντα,χωρίς κανένα ελαφρυντικό.Είτε είναι αριστερός είτε είναι δεξιός.
Ωστόσο,δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο τσουβάλι τους "διαδηλωτές" της ΧΑ που λιντσάρουν,χτυπάνε μετανάστες και αντίθετης ιδεολογίας και έχουν πολλές κατηγορίες και καταδίκες.
Και όσο για το αν θα πρέπει να είναι μέσα στην Βουλή,προφανώς δεν πρέπει να είναι αν δεν αλλάξουν την πολιτική τους διακήρυξη.Δε γίνεται να είναι στη Δημοκρατία ένα κόμμα που αν βγει θα την ανατρέψει,στο κατασταστικό τους τα λέει αυτά δεν τα λέω εγώ.
Λέει συγκεκριμένα ότι "Το Πολίτευμα υπηρετεί τον άνθρωπο κι όχι το αντίθετο.Η πολιτική ηγεσία κρίνει το Πολίτευμα".Αν δεν το θυμάμαι επακριβώς συγχωρείστε με αλλά το πνεύμα είναι αυτό.
http://www.youtube.com/watch?v=DMAyqI4Wbyw

2)Θεωρώ το ίδιο κατάπτυστο κάποιος να ψηφίζει ΠΑΣΟΚ,ΝΔ.Ακριβώς το ίδιο.

3)Προφανώς όλοι ψηφίζουν με βάση τα βιώματά τους αλλά τι βιώματα μπορεί να έχει ένας Έλληνας από τους Ναζιστές του Χίτλερ;

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 24/05/2012 - 09:54

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   Mixalisgate7

Mixalisgate7

iPH Enthousiast

• 397 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 24/05/2012 - 09:53

Σε αυτή τη χώρα πάντα ήμασταν των άκρων. Πάντα. Και αυτό είναι το χειρότερο.. Μέση λύση θα βρούμε ποτε? Μάλλον όχι.

Οι περισσότεροι δε ξέρουν τι ψηφίζουν.

Το να ψηφίζει κάποιος Χ.Α είναι το λιγότερο ντροπή. Δε σέβεστε κυρίως τους ίδιους σας τους εαυτούς..

Ακούσατε το Μιχαλολιάκο να λέει οτι δεν έγινε τίποτα (!) στο Πολυτεχνειο και τα ασπάζεστε κανονικά..! Σοβαρά τα λέτε αυτα? Πριν απο αυτό λέγατε τα ίδια?

Δε νομίζω..

Άτομα που έχουν κατηγορηθεί για δολοφονίες.. Ο Μιχαλολιάκος που έχει κάνει φυλακή και είναι στη Βουλή.. Αυτό πως επιτρέπεται απο το Σύνταγμα? Επιτρέπεται να μπεί κάποιος που δεν έχει λευκό ποινικό μητρώο?

Σκεφτείτε καλύτερα λοιπόν τι ψηφίζετε γιατι θα τα βρείτε (βρούμε) μπροστά μας στο μέλλον..

φιλε νικο να τα λεμε με το ονομα τουσ χωρις να ειμαι φιλοναζιστης....

αυτο που θελω να πω εγω ειναι οτι οπως το συνταγμα δεν προβλεπει ολα τα παραπανω που ειπες δεν προβλεπει και το να γινεσε βουλευτης για να εισαι υπερανο συνταγματος οπωσ ειναι ολοι μας οι βουλευτες....αυτο το βουλευτικο ασυλο τι νοιμιζεις πως ειναι :huh: ειναι για να μας γαμανε (συγνωμη για την εκφραση) και να μην μπορουμε να μιλησουμε διοτι εμεις δεν εχουμε κανενα ασυλο....με λιγα λογια ειναι ολα καλοσχεδιασμενα εναναντιον μας και προς οφελος τους...

Τελευταία επεξεργασία από: Mixalisgate7, 24/05/2012 - 09:55

#78   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 24/05/2012 - 09:55

Προφανώς όλοι ψηφίζουν με βάση τα βιώματά τους αλλά τι βιώματα μπορεί να έχει ένας Έλληνας από τους Ναζιστές του Χίτλερ;

Μα δεν είπε κανείς ότι τα βιώματα δικαιολογούν τους ψηφοφόρους της ΧΑ...

Αυτό που έγραψα για τα βιώματα ήταν ότι δικαιολογούν το να είναι κάποιος αριστερός ή δεξιός. Όχι Ναζιστής/Φασίστας...

#79   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2012 - 09:57

Το έχουν πει άλλοι πριν από σένα,όχι ακριβώς έτσι αλλά "αν κάποιος ζει στα Κ.Πατήσια,στον Α.Παντελεήμονα" άντε πες του ότι ψήφισε λάθος ή κάτι παρόμοιο γιατί βαριέμαι να ψάχνω.

Αναρτημένη εικόνα

#80   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2012 - 10:03

Ωστόσο,δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο τσουβάλι τους "διαδηλωτές" της ΧΑ που λιντσάρουν,χτυπάνε μετανάστες και αντίθετης ιδεολογίας και έχουν πολλές κατηγορίες και καταδίκες.

Ναι αλλά όλοι έχουμε δει τους περιβόητους αναρχικούς/αντιεξουσιαστές/κουκουλοφόρους μπαχαλάκηδες να κάνουν αίσχη κατά καιρούς και απλά 1-2 να προσάγονται για κανά δίωρο και να αφήνονται...

Το έχουν πει άλλοι πριν από σένα,όχι ακριβώς έτσι αλλά "αν κάποιος ζει στα Κ.Πατήσια,στον Α.Παντελεήμονα" άντε πες του ότι ψήφισε λάθος ή κάτι παρόμοιο γιατί βαριέμαι να ψάχνω.

Εκείνοι οι άνθρωποι έχουν δίκιο.

Γιατί σε εκείνους οι Χρυσαυγίτες παρουσιάστηκαν ως οι εκδικητές και οι σωτήρες και όχι οι Χιτλερικοί.

Λαΐκισαν στις πλάτες τους εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη του κράτους.

Αλλά όπως έγραψα, αυτοί είναι 5 βαριά 10 χιλιάδες.

Δεν είναι 440000 που τους ψήφισαν...

φιλε νικο να τα λεμε με το ονομα τουσ χωρις να ειμαι φιλοναζιστης....

αυτο που θελω να πω εγω ειναι οτι οπως το συνταγμα δεν προβλεπει ολα τα παραπανω που ειπες δεν προβλεπει και το να γινεσε βουλευτης για να εισαι υπερανο συνταγματος οπωσ ειναι ολοι μας οι βουλευτες....αυτο το βουλευτικο ασυλο τι νοιμιζεις πως ειναι :huh: ειναι για να μας γαμανε (συγνωμη για την εκφραση) και να μην μπορουμε να μιλησουμε διοτι εμεις δεν εχουμε κανενα ασυλο....με λιγα λογια ειναι ολα καλοσχεδιασμενα εναναντιον μας και προς οφελος τους...

Ναι αλλά αυτό το άσυλο "καίγονται" να αποκτήσουν και οι ίδιοι οι Χρυσαυγίτες για να έχουν ένα συνταγματικό ανάχωμα για τις "επιχειρήσεις" τους....

#81   Mixalisgate7

Mixalisgate7

iPH Enthousiast

• 397 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2012 - 10:10

Ναι αλλά αυτό το άσυλο "καίγονται" να αποκτήσουν και οι ίδιοι οι Χρυσαυγίτες για να έχουν ένα συνταγματικό ανάχωμα για τις "επιχειρήσεις" τους....

σε αυτο ναι συμφωνω...

#82   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2012 - 10:18

Μα αυτος ειναι και ο λογος που μας κανει ποτε να μην συμφωνουμε και να μην προοδευουμε ....δεν φοβαμαι την εισοδο της ΧΑ στην βουλη γιατι πιστευω στη πραγματικη δυναμη της δημοκρατιας,η οποια δεν απαγορευει σε κανεναν την διαφορετικη αποψη-ιδεολογια.ομως αυτην την παραταξη επελεξαν 7% του λαου με οποιο κριτιριο και να ειχαν.... εχουν το δικαιωμα στην εισοδο τους και στην διατυπωση των αποψεων ....(και να ξανα εκφρασω την αποστροφη μου προς αυτους) πραγμα ομως που δεν μου δινει το δικαιωμα να τους αποκλεισω απο την βουλη...

#83   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 24/05/2012 - 10:22

@markknopfler 
Καλημέρα φίλε.
Μετά τα χθεσινά ντοκουμέντα που μου παρέθεσες περι το τι εστί Χρυσή Αυγή με έβαλες να πάω πίσω στο χρόνο και στις εκλογές τις 6ης Μαιου και σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα σε ολους τους Νομούς της Ελλάδος και εστίασα στο εκλογικό αποτέλεσμα τον καλαβρύτων και του διστόμου πως ένα Ναζιστικό κόμμα με τα λεγομενά σου στα Καλάβρυτα πήρε 6,5% και 635 ψήφοι, και στο Δίστομο 6% και 355 ψήφοι;

Όσο θα γίνονται τα επεισόδια στην πάτρα θα ανεβαίνει το ποσοστό.είδη στην κορινθία απο το 13% δημοσιογραφος ανεφερε σημερα οτι το ποσοστό έχει πάει στο 15%.
Όσο τα καναλια θα τους πολεμουν και θα τους λενε Ναζιστές τα ποσοστά θα ανεβαίνουν και θα το δεις και το γνωρίζουν και οι δημοσκοπικες εταιριες οτι εχουν τρελή ανοδο.ειναι οπως ελεγαν οτι θα εχουν 4-5% στις εκλογες και πηραν κοντα στο 8%.

τελειωνω πλεον λεγοντας ο καθενας ψηφιζει ότι θέλει και είναι δικαιωμά του.
Τελείως πληροφοριακά τα ποσοστά που πέζουν αυτη τη στιγμή και το γνωρίζουν τα μεγάλα κόμματα ειναι με αναγωγη ασε το τι παρουσιάζουν τα ΜΜΕ και πλεον ο κοσμος ξυπνησε και δεν φοβαται με τις απειλες περι εξοδου απο το Ευρω:

28-31% ΣΥΡΙΖΑ
14-17% ΝΔ
9-11 ΠΑΣΟΚ
7-9% ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
6-9% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
5-6% ΚΚΕ
3-4% ΔΗΜΑΡ

#84   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2012 - 10:29

Και ετσι θα επρεπε να ειναι, δαν μπορω προσωπικα να ζω αλλο με τον φοβο της εξοδου και ουτε το δεχομαι σαν οπλο εκβιασης εκλογικου αποτελεσματος...οπως δεν μπορω να ζω με τον φοβο οτι η χρυση αυγη θα ριξει την δημοκρατια στην χωρα.....

#85   chrisostomos

chrisostomos

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/05/2012 - 10:31

Τα λογια ειναι περιτα κσι η συζητηση θα μπορουσε να μην τελειωσει ποτε, απλα οφειλουμε να ξυπνησουμε οι εκλογες του μαιοιυ ειχαν κυριαρχο στοιχειο τα μνημωνιακα vs αντιμνημωνιακα κομματα και το μεταναστευτικο οι εκλογες του ιουνιου θα εχουνε γνωμονα το ευρω vs δραχμη και αριστερη vs δεξια κυβερνηση, ολα ειναι προμελετημενα κ λειτουργουνε βαση σχεδιου κ σε αυτο παιζει πρωταγονιστικο ρολο η τηλεοραση απλα σκεφτειτε σοβαρα τι ριχνετε μεσα στην καλπη πριν το ριξετε κ θα προτεινα να πεταξετε ολες τις τηλεορασεις του σπιτιου σας μεχρι κ τις 17/6/12 διοτι η τηλεοραση κυβερναει ολους του λαους του κοσμου χρονια τωρα!

Παιδια επισης μην σκατε προσπαθωντας να κανω μια εκτημηση των εκλογων του ιουνιου και απλα θυμηθειτετο εκει γυρω στις 20-22/6/12 οτι καπου σε καποιο post το διαβσατε οτι τα πραγματα θα γινουν ως εξης, η βουλη θα παραμεινει οπως εχει κ σημερα απο τις εκλογες του μαιου δηλαδη ακροδεξια-χ.α, αριστερα-κκε, δεξια-νδ με παρακλαδια κατι καμενους και το Πασοκ με παρακλαδια δημαρ και συριζα η αν προτιματε συριζα με παρακλαδια πασοκ και δημαρ οποτε η κυβερνηση που θα σχηματιστει θα ειναι μεταξυ του πασοκ η του συριζα κ της παρεας του η της νδ με το τσιρακι μπορει να φενομαι ισοπεδωτικος αλλα θυμηθειταιτο αν καποια μερα δειτε δακρυβρεχτη δηλωση απο τσιπρα οτι εμεις θελαμε καθαρη αυτοδυναμια αλλα αφου αυτο δεν κατεστει εφικτο εχουμε χρεος για να μην ξανασυρθει η χωρα σε εκλογες να συνασπιστουμε με δυναμεις που μας χωριζει χαος και να χαρισουμε στον λαο μια σχεδον αριστερη κυβερνηση και να σου η δημαρ να σου και το πασοκ και αν χρειαστει να σου και η νδ αντιστοιχα η ιδια δηλωση μπορει και να ακουστει απο τα χειλη του καμενου αν παει καλα η ν.δ και ο ιδιος βεβαια. Εγω αυτο που λεω ειναι οτι απο εθνοσωτηρες δημαγωγους και γιαλαντζι αριστεριστες χορτασαμε ας δοκιμασουμε και αλλους δρομους πιο καθαρους. Μακαρι να βγω ψευτης και αυτα που υποσχονται ολοι τους να βγουν και να τα πραξουν αλλα δεν...

#86   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2012 - 10:32

Καλημέρα και σε σένα!

Δε διαφωνώ σε αυτά που λες περί Πάτρας και λοιπών Πόλεων γιατί τα βλέπω από κοντά στην Πάτρα αλλά εγώ δεν ισχυρίστηκα από μόνος μου ότι είναι Ναζιστές.Έδειξα φωτογραφίες και βίντεο και υπάρχουν πολλά περισσότερα να χαιρετούν Ναζιστικά και απροκάλυπτα μπροστά
σε Δημοτικές Αρχές,μπροστά σε κόσμο μαζεμένο.
Και για να ψήφισαν στο Δίστομο που ισχύει μάλλον παραπλανήθηκαν όπως παραπλανούσε το Πασοκ-Νδ τόσα χρόνια.Σου κάνει εντύπωση;

Αναρτημένη εικόνα

#87   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2012 - 10:38

Μα αυτος ειναι και ο λογος που μας κανει ποτε να μην συμφωνουμε και να μην προοδευουμε ....δεν φοβαμαι την εισοδο της ΧΑ στην βουλη γιατι πιστευω στη πραγματικη δυναμη της δημοκρατιας,η οποια δεν απαγορευει σε κανεναν την διαφορετικη αποψη-ιδεολογια.ομως αυτην την παραταξη επελεξαν 7% του λαου με οποιο κριτιριο και να ειχαν.... εχουν το δικαιωμα στην εισοδο τους και στην διατυπωση των αποψεων ....(και να ξανα εκφρασω την αποστροφη μου προς αυτους) πραγμα ομως που δεν μου δινει το δικαιωμα να τους αποκλεισω απο την βουλη...

Εφόσον το Σύνταγμα τους το επιτρέπει εγώ δεν έχω κανένα δικαίωμα να τους το απαγορεύσω όντως.

Το πρόβλημά μου είναι το ότι πήραν την άδεια να κατέβουν στις εκλογές από τον Άρειο Πάγο και τα κριτήρια που πρέπει να πληρεί κάποιος για να κατέβει...

Είναι σαν να επιτρέπουν έναν παιδεραστή να μπει σε παιδικό σταθμό δεν το καταλαβαίνετε?

Λες ότι την επέλεξε το 7% "με όποιο κριτήριο".

Μα εκεί είναι το θέμα.

Πολλοί δεν είχαν ΚΑΝΕΝΑ κριτήριο.

Δεν ήξεραν τι ψήφιζαν!

Ε αυτό δεν το δικαιολογώ.

Γιατί είναι σαν απλά να σου έτυχε ο πρώτος λαχνός του λαχείου και να λες ότι το άξιζες...

Και για αυτό δεν κατηγορώ τους πολίτες.

Κατηγορώ όσους δεν τους ενημέρωσαν και όσους δεν τους έμαθαν να ενημερώνονται από μόνοι τους...

#88   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2012 - 10:48

Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόσα ποστ.Ότι δηλαδή η Χρυσή Αυγή αντανακλά το βαθύ πολιτικό πρόβλημα.Δεν είναι καν πρόβλημα..

Και θα το συνεχίσω κι εγώ λέγοντας: Πως γίνεται κάποιος που δεν έχει λευκό ποινικό μητρώο και εκκρεμούν που σοβαρές καταδίκες εις βάρος του να μπει στη Βουλή;Υπάρχει Νομικό πλαίσιο γι αυτό;

Αναρτημένη εικόνα

#89   chrisostomos

chrisostomos

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/05/2012 - 10:55

Παιδια ειναι κριμα να γινεται τοση συζητηση για την χρυση αυγη, μην τσιμπατε στο τυρακι των media η χρυση αυγη υπαρχει γι αυτον ακριβως τον λογο για να μην συζηταμε για το πσοσο προδοτες ειναι οι αλλοι 278 βουλευτες κ να ασχολουμαστε με τους 22 παλικαραδες της χ.α, αφου μπενεται στην διαδικασια εντονου πολιτικου προβληματισμου η χ.α ειναι το λιγοτερο που θα πρεπει να σκεφτειτε!

#90   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2012 - 11:01

Εφόσον το Σύνταγμα τους το επιτρέπει εγώ δεν έχω κανένα δικαίωμα να τους το απαγορεύσω όντως.

Το πρόβλημά μου είναι το ότι πήραν την άδεια να κατέβουν στις εκλογές από τον Άρειο Πάγο και τα κριτήρια που πρέπει να πληρεί κάποιος για να κατέβει...

Είναι σαν να επιτρέπουν έναν παιδεραστή να μπει σε παιδικό σταθμό δεν το καταλαβαίνετε?

Λες ότι την επέλεξε το 7% "με όποιο κριτήριο".

Μα εκεί είναι το θέμα.

Πολλοί δεν είχαν ΚΑΝΕΝΑ κριτήριο.

Δεν ήξεραν τι ψήφιζαν!

Ε αυτό δεν το δικαιολογώ.

Γιατί είναι σαν απλά να σου έτυχε ο πρώτος λαχνός του λαχείου και να λες ότι το άξιζες...

Και για αυτό δεν κατηγορώ τους πολίτες.

Κατηγορώ όσους δεν τους ενημέρωσαν και όσους δεν τους έμαθαν να ενημερώνονται από μόνοι τους...

Συμφωνω μαζι σου και αντιλεγω ομως παντα δημοκρατικα ...οτι ποιος ειναι αυτος που βαζει τα κριτιρια στο δικαιωμα του καθενος να πιστευει και να εκφραζει οτι θελει... Πιστευω οτι αυτο ειναι ενα απο τα αγκαθια στην "συχρονη δημοκρατια" που ζουμε...
Ξανα λεω δεν ειναι το προβλημα μας η χρυση αυγη σαν εκλεγμενο κομμα αλλα το πια λαθη του συστηματος( αμετρητα )εκαναν το πασοστο αυτο του λαου να τους ψηφισει....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες