Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iWep Pro πρόβλημα με Dictionaries

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
20 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   jackc

jackc

iPH Member

• 294 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/05/2012 - 07:32

Καλημέρα σε όλους,

Έχω αγορασμένο το iWep Pro.

Με το που το έβαλα όμως ξανά στο iPhone 4S και στο iPad 3 τώρα που αναβαθμίστηκα στην 5.1.1, ανακάλυψα οτι δεν πέρασαν τα dictionary files (χρησιμοποιώ αυτά για router Thomson).

Από οτι βλέπω δεν δείχνουν να υπάρχουν πλέον ούτε στο repo του δημιουργού iWazowski, αλλά ούτε και γενικώς κάπου αλλού, από μια γρήγορη έρευνα που έκανα... Ξέρει κανείς κάποιο site που μπορώ να τα βρω σε download ή torrent;

Εναλλακτικά, τα dictionaries υπάρχουν ακόμη στο iPhone 4 της γυναίκας μου, το οποίο δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμη. Ξέρει κανείς αν θα μπορούσα κάπως (π.χ. μέσω iExplorer) να τα κάνω copy από εκεί και paste στα αλλα δύο iDevices;

Ευχαριστώ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   chrispapas

chrispapas

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2012 - 09:10

αν μπεις στο twitter και κανεις αναζητηση τον wazowski θα δεις οτι δινει καπιοα λυση στο προβλημα. εκει σου δινει και τροπο να κατεβασεις τις βιβλιοθηκες και να τις εγκαταστησεις με το ifile. δοκιμασε το

#3   maserrr

maserrr

iPH Elite Poster

• 2989 μηνύματα
  • GameCenter:maserrr

Δημοσίευση 26/05/2012 - 09:35

εγω που μπηκα cvydia τωρα εχει dictionaries του 2004-5-6-7-8-9

Τελευταία επεξεργασία από: maserrr, 26/05/2012 - 09:35

#4   chrispapas

chrispapas

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2012 - 09:36

εγω που μπηκα cvydia τωρα εχει dictionaries του 2004-5-6-7-8-9

δεν σου βγαζει προβλημα με το repo του wazowski?

#5   maserrr

maserrr

iPH Elite Poster

• 2989 μηνύματα
  • GameCenter:maserrr

Δημοσίευση 26/05/2012 - 09:42

δεν σου βγαζει προβλημα με το repo του wazowski?

ta dictionaries μου τα βγαζει απο αλλα ρεπο...αλλα αν θες προγραμμα παρομοιο με αυτο π ζητας ποιο ευκολο κ free Kατεβασε το ispeedtouched κατεβαζεις κ μια βιβλιοθηκη μεσα απο το προγραμμα κ τελειωνει η ιστορια..το δουλευω 2 χρονια απροβλημτιστα κ μ βρισκει πολλους κωδικους...οπου παω κατι θα βρω..αν θες λεπτομερειες στειλε πμ

#6   jackc

jackc

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2012 - 09:56

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.

Ο Wazowski στο Twitter από ότι είδα συστήνει να κατεβασουμε τα dctionaries απο το web site του. Δυστυχως όμως, μπήκα κι εκεί αλλά τα links των αρχειων σε βγαζουν σε ένα file hosting service το οποιο δεν λεει τιποτα για download αλλά απλά σου ζηταει εγγραφη κλπ.

#7   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 26/05/2012 - 10:08

Κατέβασε τα από εδώ :

http://www.multiupload.nl/4NZAUPEBTS

ezgif_com_crop_2.gif

#8   jackc

jackc

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2012 - 10:15

Κατέβασε τα από εδώ :

http://www.multiupload.nl/4NZAUPEBTS

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Να ενημερώσω επίσης ότι όπως μου υπέδειξε και ο φίλος maserrr με ΠΜ, υπάρχουν και στο repo του X*****e. Αυτη τη στιγμη τα κατεβαζω, απλά δεν ξερω αν θα δουλεψουν ετσι έχοντας κατεβασει την εφαρμογη από το repo του iWazowski. Αν δεν παίξουν, θα αναγκαστω να κανω install και την ίδια την εφαρμογή από το x*****e.

Πάντως θελω να πω εδω ότι πραγματικά η βοηθεια των μελών του forum είναι πραγματικά πολύ μεγαλη. Σας ευχαριστω ολους και παλι.

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 26/05/2012 - 10:19

#9   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2012 - 10:17

Από το source που αναφέρεις (κακώς μιας και είναι 100% στο παράνομο υλικό) δεν λειτουργούν και πολλές από αυτές δεν είναι ενημερωμένες..

ezgif_com_crop_2.gif

#10   jackc

jackc

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2012 - 10:21

Από το source που αναφέρεις (κακώς μιας και είναι 100% στο παράνομο υλικό) δεν λειτουργούν και πολλές από αυτές δεν είναι ενημερωμένες..

Έχεις δίκιο, κακώς το ανέφερα ονομαστικά. Συγγνωμη για αυτο.

Επιπλεον, ειδα οτι κατεβαζοντας τη βιβλιοθηκη κατεβαζει και την εφαρμογη ταυτοχρονα: Με δεδομενο οτι οπως λες πιθανως να μην ειναι σωστα ενημερωμενα ολα, και καθως εγω εχω ουτως ή αλλως αγορασμενη την εφαρμογη απο τον Wazowski, το σταματησα. Το κατεβαζω τωρα απο το link που μου εδωσες.

Μια ερωτηση μονο: Απο τη στιγμη που θα κατεβουν, σε ποιο directory πρεπει να τα σωσω στα iDevices;

#11   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2012 - 10:25

Θα τα βάλεις στην διαδρομή : var/root/Media/Cydia/AutoInstall

Αν μέσα στο Root δεν υπάρχουν οι φάκελοι Cydia & AutoInstall τους δημιουργείς εσύ.Φτιάχνεις τον φάκελο Cydia και μέσα σε αυτόν τον φάκελο AutoInstall.Μέσα στο φάκελο AutoInstall κάνεις paste τα .deb και reboot.

ezgif_com_crop_2.gif

#12   jackc

jackc

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2012 - 10:27

Αν μέσα στο Root δεν υπάρχουν οι φάκελοι Cydia & AutoInstall τους δημιουργείς εσύ.Φτιάχνεις τον φάκελο Cydia και μέσα σε αυτόν τον φάκελο AutoInstall.Μέσα στο φάκελο AutoInstall κάνεις paste τα .deb και reboot.

Πολυ ωραια. Ευχαριστω.

#13   gabriella

gabriella

iPH Enthousiast

• 577 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 09/08/2012 - 12:03

Καλημερα θανασις θα ηθελα και εγω να κανω εκατασταση τα dict, βρηκα σε deb το 2009, 10, +11 διαβασα οτι αυτα αρκουν. Τωρα δεν εχω καταλαβει πως .. φτιαχνω ενα φακελο στο AutoInstall Ιwep pro 5 και τα κανω install και ειμαι ετοιμη ? η τα ριχνω απλα στο AutoInstall ? ευχαριστω

#14   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2012 - 12:06

Καλημέρα.Ακολουθείς την διαδρομή που δίνω παραπάνω και στο τέλος αυτής δηλαδή στο Autoinstall θα βάλεις μέσα τις βιβλιοθήκες.Δεν θα φτιάξεις άλλο φάκελο μέσα στο Autoinstall.

ezgif_com_crop_2.gif

#15   gabriella

gabriella

iPH Enthousiast

• 577 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 09/08/2012 - 12:10

Καλημέρα.Ακολουθείς την διαδρομή που δίνω παραπάνω και στο τέλος αυτής δηλαδή στο Autoinstall θα βάλεις μέσα τις βιβλιοθήκες.Δεν θα φτιάξεις άλλο φάκελο μέσα στο Autoinstall.

Οκ σε ευχαριστω πολυ !! Καλο καλοκαιρι :)

Κατι ξεχασα να ρωτησω, θα δουλευει χωρις συνδεση ιντερνετ, wifi σωστα ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες