Δεν εχει καποιο κινδυνο.Εκτος αν εννοεις νομικα,που και παλιInstallous,αν κ απο τι διαβαζω εχει κ τους κινδυνους του!
First jb
Δημοσίευση 26/05/2012 - 22:51
Ad
Δημοσίευση 26/05/2012 - 23:06
Μηπως διαβασες και οτι απαγορευεται τετοιου ειδους συζητηση?
Για ποιον λογο να απαγορευεται να αναφερω το συγκεκριμενο προγραμμα?
Αλλα το να το εξηγω σε καποιον πως θα το κατεβασει απο το cydia,κ αλλο να γινεται απλη αναφορα.
Δημοσίευση 26/05/2012 - 23:10
γιατι να του εξηγεις κατι παρανομο δηλαδη αμα σε ρωτησω πως κλεβουν ενα αμαξι θα μου πεις ?Για ποιον λογο να απαγορευεται να αναφερω το συγκεκριμενο προγραμμα?
Αλλα το να το εξηγω σε καποιον πως θα το κατεβασει απο το cydia,κ αλλο να γινεται απλη αναφορα.
Δημοσίευση 26/05/2012 - 23:11
δεν του το εξηγησε.γιατι να του εξηγεις κατι παρανομο δηλαδη αμα σε ρωτησω πως κλεβουν ενα αμαξι θα μου πεις ?
αν το πας ετσι,και εσυ τωρα δεν θα επρεπε να αναφερεις την κλοπη ενος αμαξιου
Δημοσίευση 26/05/2012 - 23:11
Δεν εχει καποιο κινδυνο.Εκτος αν εννοεις νομικα,που και παλι
Φιλε μου,επειδη ειναι η πρωτη μου iOS Συσκευη,κ ειμαι νεος σε αυτον τον τομεα,θα ενημερωθο προτα πληρες τι μου παρεχει το JB,τι παγιδες μπορει να μου κρυβει(οπως πχ απενεργοποιηση της Εγγυησης),τι ελλατωμα εχει το συγκεκριμενο προγραμμα κτλ!!!
Σιγουρα ποιος δεν θελει ΤΖΑΜΠΑνταν,παιχνιδια κ εφαρμογες πανω στην συσκευη του??Ολοι μας το θελουμε..
Αλλα να δουμε κ τις παρενεργειες...οπως διαβαζω πχ για κρασαρισματα,διαφορα BUGS,συν το οτι δεν ειναι νομιμο(κατι ομως που δεν με απασχολει)
Δημοσίευση 26/05/2012 - 23:12
δεν του το εξηγησε.
αν το πας ετσι,και εσυ τωρα δεν θα επρεπε να αναφερεις την κλοπη ενος αμαξιου
Εε μα αυτο με αναγκαζει να πω τεσπα
Δημοσίευση 26/05/2012 - 23:13
Το jb ΕΙΝΑΙ νομιμο.Το να κατεβασεις απο το installous δεν ειναι.Φιλε μου,επειδη ειναι η πρωτη μου iOS Συσκευη,κ ειμαι νεος σε αυτον τον τομεα,θα ενημερωθο προτα πληρες τι μου παρεχει το JB,τι παγιδες μπορει να μου κρυβει(οπως πχ απενεργοποιηση της Εγγυησης),τι ελλατωμα εχει το συγκεκριμενο προγραμμα κτλ!!!
Σιγουρα ποιος δεν θελει ΤΖΑΜΠΑνταν,παιχνιδια κ εφαρμογες πανω στην συσκευη του??Ολοι μας το θελουμε..
Αλλα να δουμε κ τις παρενεργειες...οπως διαβαζω πχ για κρασαρισματα,διαφορα BUGS,συν το οτι δεν ειναι νομιμο(κατι ομως που δεν με απασχολει)
Μην τα παρατας ετσι ευκολαΕε μα αυτο με αναγκαζει να πω τεσπα
Δημοσίευση 26/05/2012 - 23:13
Φιλε μου,επειδη ειναι η πρωτη μου iOS Συσκευη,κ ειμαι νεος σε αυτον τον τομεα,θα ενημερωθο προτα πληρες τι μου παρεχει το JB,τι παγιδες μπορει να μου κρυβει(οπως πχ απενεργοποιηση της Εγγυησης),τι ελλατωμα εχει το συγκεκριμενο προγραμμα κτλ!!!
Πολυ σωστος εκτος απο το τελευταια που διαφωνω αλλα η acta ερχεται
Δημοσίευση 26/05/2012 - 23:14
ΑκυροΠολυ σωστος εκτος απο το τελευταια που διαφωνω αλλα η acta ερχεται
Δημοσίευση 26/05/2012 - 23:14
Το jb ΕΙΝΑΙ νομιμο.Το να κατεβασεις απο το installous δεν ειναι.
Μην τα παρατας ετσι ευκολα
Δεν παραταω τιποτα απλα δεν θα βαλω μυαλο τωρα σε καποιον που δεν καταλαβαινει υπαρχουν αρμοδιοι για αυτο
Δημοσίευση 26/05/2012 - 23:17
Δεν μπορεις να βαλεις μυαλο σε κανεναν.ΔΕΝ ειναι λαθος το να ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ το Installous.Δεν παραταω τιποτα απλα δεν θα βαλω μυαλο τωρα σε καποιον που δεν καταλαβαινει υπαρχουν αρμοδιοι για αυτο
#Fact
Δημοσίευση 26/05/2012 - 23:22
γιατι να του εξηγεις κατι παρανομο δηλαδη αμα σε ρωτησω πως κλεβουν ενα αμαξι θα μου πεις ?
Υπερβαλεις φιλε μου..απλα ανεφερα οτι υπαρχει το συγκεκριμενο προγραμμα,που κανει αυτη την δουλεια.
Το εαν εσυ γουσταρεις να ανοιγεις αμαξια κ κλειδαριες ,αυτο ειναι προβλημα σου.
Εσυ μπορεις να με ρωτησεις πως μπορεις να ανοιξεις ενα ΑΤΜ,κ εγω να σου απαντησω οτι θα χρειαστεις ειτε Δυναμιτη ειτε κανα φορτηγο...το εαν εσυ το κανεις,δεν θα με απασχολησει καθολου.
Αλλωστε η θεωρια απο τη πραξη απεχει χιλιομετρα...
Δεν παραταω τιποτα απλα δεν θα βαλω μυαλο τωρα σε καποιον που δεν καταλαβαινει υπαρχουν αρμοδιοι για αυτο
Δεν καταλαβαινει?Αλλα καταλαβαινεις εσυ τεσπα?
Δεν το συνεχιζω γιατι θα το πας επι προσωπικου!
Δημοσίευση 26/05/2012 - 23:33
γιατι να του εξηγεις κατι παρανομο δηλαδη αμα σε ρωτησω πως κλεβουν ενα αμαξι θα μου πεις ?
Υπερβάλεις νομίζω? εσύ δεν έχεις κατεβάσει ποτέ τίποτα στην ζωή σου?
Μη παπαγαλιζεται άσκοπα? μπορείτε πολύ απλά σε κάποιον νέο με ένα pm να του εξήγησετε.
Δημοσίευση 26/05/2012 - 23:34
Υπερβάλεις νομίζω? εσύ δεν έχεις κατεβάσει ποτέ τίποτα στην ζωή σου?
Μη παπαγαλιζεται άσκοπα? μπορείτε πολύ απλά σε κάποιον νέο με ένα pm να του εξήγησετε.
Θα επρεπε να εχω οχι δεν εχω καλο βραδυ
Δημοσίευση 26/05/2012 - 23:35
Θα επρεπε να εχω οχι δεν εχω καλο βραδυ
Σε πιστεύω... Καλή σου νύχτα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες