Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Εγκατάσταση του Siri σε συσκευες με ios 5.1.1 [Οδηγός]

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
182 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   Trapper

Trapper

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/06/2012 - 19:41

παιδια καλησπερα και απο εμενα . Το εκανα εγκατασταση και ολα τελεια (3gs) δουλευει αψογα. Το μονο προβλημα ποθ εχω ειναι οτι μοθ εμφανιζει μετα απο καθε απαντηση που μου δινει add our repo in cydia. Και να εγκαταστησω το control panel του για να σταματησει να εμφανιζει το μηνυμα. Το εχει κανει κανεις εγκατασταση??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 15/06/2012 - 21:03

Ναι εγώ και όντως έφυγε... Κάντο άφοβα...

#138   Trapper

Trapper

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2012 - 21:11

σου περασε κατι παραπανω εκτος απο το repo στο cydia?

#139   Trapper

Trapper

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2012 - 21:37

το περασα και εγω τωρα κανονικα πατησα το reset Που λεει αλλα και παλι μου το εμφανιζει .

#140   Trapper

Trapper

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2012 - 21:48

ακυρο το εφτιαξα

#141   d0xakis

d0xakis

iPH newbie

• 26 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 17/06/2012 - 18:46

Μου φαίνεται πως το 3gs μου μετά την εγκατάσταση του siri πάει λίγο ποιο αργά. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος;

#142   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2065 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2012 - 19:05

Μου φαίνεται πως το 3gs μου μετά την εγκατάσταση του siri πάει λίγο ποιο αργά. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος;

Λογικό δεν είναι να πάει πιο αργά; Πρόσθεσες 100mb στο λειτουργικό βάζοντας το Siri...

Τελευταία επεξεργασία από: zarzonis, 17/06/2012 - 19:06

#143   neoaggelos

neoaggelos

iPH Addict

• 831 μηνύματα
  • Twitter:@neoaggelos
  • GameCenter:neoaggelos2

Δημοσίευση 17/06/2012 - 19:06

Παίδες καλό το Siri σε iphone4 αλλά μετά από λίγο καιρό θα χρειαστείται σίγουρα restore.
Την έχω πάθει και με το Spire και με αυτό.
Trust me..

αν δεν κλανεις τρελες και το χρησιμοποιεις με μετρο τοτε δεν θα παρουσιαστει προβλημα

EDIT: Ουυυπς!!! Σορρυ!!!
κανεις εννουσα

:P

σορρυ και παλι ετσι....

Τελευταία επεξεργασία από: neoaggelos, 17/06/2012 - 19:07

#144   d0xakis

d0xakis

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2012 - 19:58

Λογικό δεν είναι να πάει πιο αργά; Πρόσθεσες 100mb στο λειτουργικό βάζοντας το Siri...

Έχω προσθέσει διάφορες εφαρμογές ποιο μεγάλες και δεν το παρατήρησα τόσο έντονα.

#145   neoaggelos

neoaggelos

iPH Addict

• 831 μηνύματα
  • Twitter:@neoaggelos
  • GameCenter:neoaggelos2

Δημοσίευση 17/06/2012 - 20:00

Έχω προσθέσει διάφορες εφαρμογές ποιο μεγάλες και δεν το παρατήρησα τόσο έντονα.

Έχει διαφορά γιατί αυτά προσθέτονται στα αρχεία του λειτουργικού συστήματος

#146   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2065 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2012 - 22:16

Τα 100mb αρχεία του Siri μπαίνουν στα αρχεία του λειτουργικού όπως και όλα τα αρχεία των εφαρμογών και των tweaks που κατεβάζεις από το Cydia ... Αυτό σημαίνει πως κάθε φορά που ανοίγεις το κινητό σου αυτά τα αρχεία ανακαλούνται άμεσα... Το λειτουργικό iOS 5.1.1 για 3GS αν θυμάμαι καλά είναι 500+ mb και εσύ με αυτό βάζεις άλλα 100+... Οι εφαρμογές που βάζεις και είναι αρκετές πιο μεγάλες δεν φορτώνονται κατευθείαν με το άνοιγμα του κινητού αλλά μόνο κάθε φορά που τις ανοίγεις εσύ... Γίνεται μόνο ένας μικρός έλεγχος για το αν υπάρχουν όλα τα αρχεία τους... Γι'αυτό και δεν πρόσεξες έντονη διαφορά... Αν γινόταν αυτό το είχαμε χαμένο όλοι...

#147   d0xakis

d0xakis

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2012 - 22:43

Τα 100mb αρχεία του Siri μπαίνουν στα αρχεία του λειτουργικού όπως και όλα τα αρχεία των εφαρμογών και των tweaks που κατεβάζεις από το Cydia ... Αυτό σημαίνει πως κάθε φορά που ανοίγεις το κινητό σου αυτά τα αρχεία ανακαλούνται άμεσα... Το λειτουργικό iOS 5.1.1 για 3GS αν θυμάμαι καλά είναι 500+ mb και εσύ με αυτό βάζεις άλλα 100+... Οι εφαρμογές που βάζεις και είναι αρκετές πιο μεγάλες δεν φορτώνονται κατευθείαν με το άνοιγμα του κινητού αλλά μόνο κάθε φορά που τις ανοίγεις εσύ... Γίνεται μόνο ένας μικρός έλεγχος για το αν υπάρχουν όλα τα αρχεία τους... Γι'αυτό και δεν πρόσεξες έντονη διαφορά... Αν γινόταν αυτό το είχαμε χαμένο όλοι...

Απλώς δεν περίμενα πως το Siri θα προκαλούσε τόσο έντονα αυτήν την μείωση της ταχύτητας αν και γνώριζα πως καταλαμβάνει 100mb στο λειτουργικό.. Περίμενα μικρότερη απώλεια..

#148   Trapper

Trapper

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2012 - 21:52

παιδιά καλησέρα ξανά μετα την εγκατάσταση του σιρι μου κανει το τηλέφωνο restart μονο του. Διέγραψα μονο το σιρι απο cydia και το ξαναπέρασα και απο χθες μου εχει κανει 3 φορές μέχρι τώρα. Υπαρχει καποια λυση ? Και κατι αλλο το siriport(original) το εχει περασει κανενας και να του λειτουργει χωρις πρόβλημα?

#149   g1mike

g1mike

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 19/06/2012 - 17:45

μετά την εγκατάσταση του control panel που δίνει add our repo in cydia σε ipad 2 έχει σταματήσει στο loading της apple και χρειάστηκα restore. Υπάρχει κάποιος διαφορετικός τρόπος να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα?

#150   hellenicsun

hellenicsun

iPH Enthousiast

• 572 μηνύματα
  • Twitter:@FotisVNakos
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:hellenicsun

Δημοσίευση 30/06/2012 - 10:55

Μόλις το εγκατέστησα σε iPhone 4 με iOS 5.1.1 ακολουθώντας κάτα γράμμα τον οδηγό στη 1η σελίδα. Λειτουργεί άψογα αν και πρέπει να μάθω λίγο πως ακριβώς να ζητάω αυτό που θέλω.

αν δεν κλανεις τρελες και το χρησιμοποιεις με μετρο τοτε δεν θα παρουσιαστει προβλημα

EDIT: Ουυυπς!!! Σορρυ!!!
κανεις εννουσα

:P

σορρυ και παλι ετσι....

:lol: :lol: :lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς