Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Quickpwn for Firmware v2.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
311 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   gegogos

gegogos

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/12/2008 - 02:46

iPhone Software Updates

Δεν βρίσκω αυτό το φάκελο μου. Έχω iPhone 3G 16GB  v2.2 και δεν μπορώ να κάνω Jailbreak. Tι φταίει;

Ευχαριστώ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   leoseg

leoseg

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2009 - 13:50

Καλημέρα παιδιά.

Είμαι νέος χρήστης και έχω κάποια προβληματάκια. Έκανα Update από 1.1.4 σε 2.2 με το iTunes. Μετά κατέβασα το Quickpwn για Windows, έκανα unzip και έτρεξα το πρόγραμμα Quickpwn 2.2.1. Ενώ τέλειωσε ξαναέκανα Restore από το iTunes.

Μου λειτουργούν όλα κανονικά αλλά το πρόβλημα είναι ότι αφού μου αναγνωρίζει την SIM δεν μου βγάζει το σήμα της Cosmote και όταν με καλούν το τηλέφωνο δείχνει να είναι κλειστό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Edit: Κεφαλαία σε πεζά

#243   swatoner

swatoner

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2009 - 14:42

1ον) Μη γράφεις με caps

2ον) ποιά έκδοση έχεις iphone 2g ή 3g?

3ον) Το iphone σου μήπως δεν είναι ξεκλείδωτο; Απο Αμερική ή τίποτα άλλο; Όταν κάνεις restore το επαναφέρεις στην αρχική του έκδοση χωρίς κανένα σπάσιμο αλλά όποια έκδοση του βάλεις. Πχ έβαλεσ 2.2

#244   gabriella

gabriella

iPH Enthousiast

• 577 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 03/01/2009 - 18:59

Καλησπερα, χρονια καλα :) Μια ερωτηση μπορω να κανω αναβαθμηση το Fw 1.1.2 σε 2.2? (με update μεσο Itunes) Και αν γινετε με την καρτα Turbo sim η χωρις ? Σας ευχαριστω.

#245   c200amgpacket

c200amgpacket

Advanced Member

• 874 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2009 - 13:05

Αν αναβαθμισεις σε 2,2 θα εχεις προβλημα στο να δουλεψει η turbosim me 2.2
οποτε μεινε καλυτερα εκει που εισαι ;)

#246   otto

otto

iPH newbie

• 74 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 04/01/2009 - 14:04

Το iPhone που έχω είναι ήδη στη 2.2 και κατά το QuickPwn δεν μπορώ να βρω με browse το firmware γιατί απλούστατα δεν έκανα εγώ την αναβάθμιση. Πώς προχωράω;

#247   GoS

GoS

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 04/01/2009 - 15:04

μπές εδώ http://www.iphonehel...are-ipsw-files/
κατέβασε το Fw που θέλεις και μετά στο browse διαλεξε το!

#248   gabriella

gabriella

iPH Enthousiast

• 577 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 04/01/2009 - 17:14

Καλησπερα και παλι .... να το παω στη 1.1.4 ? (εχω 1.1.2) γιατι η καρτα σιμ κανει νουμερα και κολλαει πολλες φορες.
Σας ευχαριστω  :)

#249   argonaytis

argonaytis

Member

• 899 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2009 - 20:07

Να το πας στην v2.2 και γρήγορα μάλιστα!!!! ;)

#250   dallasgrm

dallasgrm

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2009 - 21:30

Εχω Ελληνικο iPhone 3G (ξεκλείδωτο ), εκανα "restore" στο τελευταιο "version" του 2.2 με το most updated iTunes 8.
Ολα καλα, μεχρι που εκανα QuickPwn 2.2-1  .

Κολλάει στο τελευταίο σταδιο (5) εκει που λεει οτι να περιμενω "for the iPhone to connect in Recovery Mode... " (το iPhone δείχνει εικονιδιο με usb και iTunes).

Το έκανα απο διάφορα computers και με restore και φτου απο την αρχη, και ολο τα ιδια.

Τι γινεται εδώ ???  Πως θα το κανω να ξεκολίσει για να κανω τα υπολοιπα σταδια του Quickpwn; 

#251   GoS

GoS

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2009 - 21:41

Εχω Ελληνικο iPhone 3G (ξεκλείδωτο ), εκανα "restore" στο τελευταιο "version" του 2.2 με το most updated iTunes 8.

Κολλάει στο τελευταίο σταδιο (5) εκει που λεει οτι να περιμενω "for the iPhone to connect in Recovery Mode... " (το iPhone δείχνει εικονιδιο με usb και iTunes).

Το έκανα απο διάφορα computers και με restore και φτου απο την αρχη, και ολο τα ιδια.

Τι γινεται εδώ ???  Πως θα το κανω να ξεκολίσει για να κανω τα υπολοιπα σταδια του Quickpwn; 

Αυτό ακριβώς παθαίνω και εγώ το δοκίμασα σε 2 pc (το ένα με XP,το άλλο με Vista) και κολλάει στο "wait or the iPhone to connect in Recovery Mode", κάνει κατι σαν restart, το βλέπω δλδ που είναι σε recovery mode αλλά δεν γίνεται τπτ...

#252   dallasgrm

dallasgrm

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2009 - 22:52

Με εχει τρελλανει.  Εχω προσπαθησει τα παντα.  Αν μαθεις κατι πες μου...

#253   GoS

GoS

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2009 - 20:46

[SOLVED] Το δοκίμασα και σε 3ο Pc όλα απο την αρχή
Κατέβασα Itunes σύνδεσα το pc , Κατέβασα το 2.2 .Ipsw μεσω Itunes , έκανα Restore + update , έβαλα το quickPwn και δούλεψε μια χαρά  8)

#254   dallasgrm

dallasgrm

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2009 - 22:42

Εχω Ελληνικο iPhone 3G (ξεκλείδωτο ), εκανα "restore" στο τελευταιο "version" του 2.2 με το most updated iTunes 8.

Αυτό ακριβώς παθαίνω και εγώ το δοκίμασα σε 2 pc (το ένα με XP,το άλλο με Vista) και κολλάει στο "wait or the iPhone to connect in Recovery Mode", κάνει κατι σαν restart, το βλέπω δλδ που είναι σε recovery mode αλλά δεν γίνεται τπτ...

Αλλαξα υπολογιστη κε δουλεψε !!!

#255   thodoris1817

thodoris1817

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2009 - 00:46

Γεια σας παιδια!Εγω ειχα αγορασει το iphone 1.2 απο αμερικη κλειδωμενο,το οποιο το ξεκλειδωσα και το εκανα jailbreak με το winpwn σε 2.0.2.Λετε να εχω προβλημα να το ξεκλειδωσω και να το κανω jailbreak se 2.2 με το quickpwn επειδη το ειχα αγορασει κλειδωμενο η μπα????Ευχαριστω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες