[TIPS] Τι αποφεύγουμε σε Jailbroken συσκευή;
Ad
Δημοσίευση 31/01/2013 - 10:46
Για την παρένθεση, όταν είσαι 5.0.1 με jailbreak και θέλεις να πας 6.0.1 τότε δεν θα επαναφέρεις το backup σε clean κινητό μετά από restore+setup as new γιατί θα έχεις προβλήματα.
Επειδη με ψιλο-μπερδευει και εμενα λιγο η ιστορια με τα νεα iOS.. θελω αν μπορει καποιος να διευκρινησει το εξης.
Εγω ειμαι 5,0,1 JB. Θελω να αναβαθμισω στην 6,1 και να περιμενω το JB την Κυριακη.
Shsh blobs εχω και για την 5,0,1 και τραβηξα απο tiny umbrella και για την 6,1.
Πρεπει να κανω απο το iTunes πρωτα Backup και μετα restore & setup as new ? Και κατοπιν να περιμενω το καινουργιο jb tool την Κυριακη?
Δημοσίευση 31/01/2013 - 10:49
Επειδη με ψιλο-μπερδευει και εμενα λιγο η ιστορια με τα νεα iOS.. θελω αν μπορει καποιος να διευκρινησει το εξης.
Εγω ειμαι 5,0,1 JB. Θελω να αναβαθμισω στην 6,1 και να περιμενω το JB την Κυριακη.
Shsh blobs εχω και για την 5,0,1 και τραβηξα απο tiny umbrella και για την 6,1.
Πρεπει να κανω απο το iTunes πρωτα Backup και μετα restore & setup as new ? Και κατοπιν να περιμενω το καινουργιο jb tool την Κυριακη?
Πρωτα θα κρατησεις ενα backup και αν ειναι ελληνικο θα βαλεις το κινητο dfu και θα πατησεις το restore στο itunes....Μετα το restore θα επιλεξεις set up as new.
Δημοσίευση 01/02/2013 - 01:47
1)Αν ήσουν με Jailbreak ΔΕΝ κάνεις Restore From Backup αλλά setup as new και μετά κάνεις Jailbreak
2)Aν δεν είχες Jailbreak κάνεις Restore from backup χωρίς πρόβλημα και μετά κάνεις Jailbreak κανονικά
3)Δεν υπάρχει πρόβλημα αν έχεις settάρει το τηλέφωνό σου με εφαρμογές κτλ κτλ και μετά πατήσεις Jailbreak.
4)Δεν κάνουμε ΟΤΑ update ή update από το iTunes αλλά restore για να έχουμε τη δυνατότητα στο μέλλον να κάνουμε re-restore(όταν γίνει διαθέσιμο στο tool που θα δοθεί)
Δημοσίευση 14/02/2013 - 12:54
εχω παρει backup
βαζω το τηλεφωνο σε dfu
εχω κατεβασει το ipsw απο εδω http://www.redmondpi...h-direct-links/ και φυσικα αυτο που ειναι για 5 gsm\
μολις ανοιγει το itunes και παω να το φορτωσω με το shift μου ελλει οτι δεν ειναι η σωστη εκδοση
ξερει καποιος γιατι?
Δημοσίευση 14/02/2013 - 13:52
καλημερα να ρωτησω κατι προσπαθω να <<βγαλω>> το jb σε ενα πενταρι
εχω παρει backup
βαζω το τηλεφωνο σε dfu
εχω κατεβασει το ipsw απο εδω http://www.redmondpi...h-direct-links/ και φυσικα αυτο που ειναι για 5 gsm\
μολις ανοιγει το itunes και παω να το φορτωσω με το shift μου ελλει οτι δεν ειναι η σωστη εκδοση
ξερει καποιος γιατι?
Αν πατήσεις απλά restore?
Δημοσίευση 14/02/2013 - 14:42
Δημοσίευση 14/02/2013 - 15:01
Μήπως έχεις CDMA?με shift kai επιλογη απο τον δισκο του ipsw πουεχω κατεβασει
Δημοσίευση 14/02/2013 - 15:06
φυσικα αυτο που ειναι για 5 gsm
ξερει καποιος γιατι?
Φυσικά πρέπει να κατεβάσεις την CDMA έκδοση.
Η GSM είναι για το Α1428.
Δεν νομίζω να έχεις αυτό το μοντέλο. ;-)
Δημοσίευση 14/02/2013 - 15:33
Δημοσίευση 15/02/2013 - 09:28
Σε ευχαριστώ και κατι τελευταίο.....Backup κάνεις άφοβα..
Σε καθαρή συσκευή όμως δεν το επαναφέρεις μετά.
πριν κανω jailbreak 6.1, είχα κάνει αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής.
Αμα κανω αντίγραφο ασφαλείας τωρα που ειναι jailbreak, θα το εμφανίζει σαν ξεχωριστό αντιγραφο στο itunes, έτσι;
Και οταν πες κατι πάθει η συσκευή και θελω να επαναφέρω ή το κανονικό αντίγραφο ή το jailbreak αντίγραφο ασφαλείας , πια διαδικασία ακολουθώ;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)