Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Crossed Words (Δωρεάν εφαρμογή για δυναμικά σταυρόλεξα Αγγλικής-σύντομα και Ελληνικής-γλώσσας)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   crossedwords

crossedwords

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/06/2012 - 16:20

Μέσα από αυτό το thread θα ήθελα να κάνω πιο γνωστή την εφαρμογή που δημιούργησα πρόσφατα και λέγεται Crossed Words. Η βασική διαφορά του Crossed Words από άλλες εφαρμογές με σταυρόλεξα είναι πως δημιουργεί δυναμικά-διαφορετικά-σταυρόλεξα κάθε φορά. Οι λέξεις που χρησιμοποιούνται είναι από το Wiktionary της Wikipedia, απ'όπου φορτώνονται δυναμικά και οι περιγραφές τους. Ο χρήστης επιλέγει το μέγεθος του σταυρόλεξου που θέλει και τη δυσκολία των λέξεων και αυτό δημιουργείται δυναμικά και αποστέλλεται στη συσκευή του χρήστη. Κάνοντας slide κατά μήκος της λέξης εμφανίζεται η περιγραφή της από την αντίστοιχη σελίδα του Wiktionary. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα μετά από ολοκληρωμένο σταυρόλεξο να βαθμολογήσει τη δυσκολία των λέξεων.
Η εφαρμογή χρησιμοποιεί μόνο λέξεις της Αγγλικής γλώσσσας, αν και δουλεύω πυρετωδώς την αντίστοιχη Ελληνική. Είναι δωρεάν με διαφημίσεις και θα παραμένει δωρεάν, τουλάχιστον όσο χρησιμοποιεί λέξεις και περιγραφές που είναι από τη Wikipedia. Συνίσταται για καλούς γνώστες της Αγγλικής γλώσσας. Λειτουργεί σε iPhone με iOS 5 και μετά. Είναι ατομική δουλεία σε όλο το σύνολό της (κώδικα,layout) γιαυτό και ίσως να υστερεί σε σημεία.
Όπως και να έχει,σας καλώ να τη δοκιμάσετε!

Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: crossedwords, 08/06/2012 - 16:21

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Levon

Levon

iPH Enthousiast

• 547 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:chaf1

Δημοσίευση 08/06/2012 - 16:27

Ωραια εφαρμογη και μπραβο,μην με παρεξηγησεις,αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι οι Ελληνες developers δινουν τοσο λιγη προσοχη στο interface!
Δεν την κατεβασα ακομα,μονο λογω των snapshots το λεω.Δεν ειναι κακο,απλα πιστευω υπερβολικα απλο.(οχι η λειτουργια,η εμφανιση)
Και παλι,καλη επιτυχια.

#3   crossedwords

crossedwords

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/06/2012 - 16:35

@Levon Είναι ένα σημαντικό ζήτημα αυτό που θίγεις αλλά θεωρώ ότι έχει προφανή απάντηση. Το interface απαιτεί αρκετό κόστος για να γίνει όμορφο. Προσωπικά είμαι developer με μέτριες γνώσεις photoshop αλλά σίγουρα χωρίς καλλιτεχνικό μάτι ή τις δυνατότητες ενός γραφίστα. Θεωρώ πάντως πως έχεις δίκιο, εάν η εφαρμογή γίνει επί πληρωμή, ένα μέρος του προϋπολογισμού να κινηθεί προς τον τομέα της διεπαφής. Αυτή τη στιγμή απλά αποτελεί μία προσωπική προσπάθεια, για την τρέλα μου χωρίς απαιτήσεις.

#4   Levon

Levon

iPH Enthousiast

• 547 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:chaf1

Δημοσίευση 08/06/2012 - 16:38

@Levon Είναι ένα σημαντικό ζήτημα αυτό που θίγεις αλλά θεωρώ ότι έχει προφανή απάντηση. Το interface απαιτεί αρκετό κόστος για να γίνει όμορφο. Προσωπικά είμαι developer με μέτριες γνώσεις photoshop αλλά σίγουρα χωρίς καλλιτεχνικό μάτι ή τις δυνατότητες ενός γραφίστα. Θεωρώ πάντως πως έχεις δίκιο, εάν η εφαρμογή γίνει επί πληρωμή, ένα μέρος του προϋπολογισμού να κινηθεί προς τον τομέα της διεπαφής. Αυτή τη στιγμή απλά αποτελεί μία προσωπική προσπάθεια, για την τρέλα μου χωρίς απαιτήσεις.

Αν ισχυει το οτι εχει αρκετο κοστος,τοτε το καταλαβαινω(δεν μιλαω μονο για σενα)...Χωρις να εχω καθολου γνωσεις οσον αφορα το developing εφαρμογων,νομιζα οτι δεν εχει ιδιαιτερο κοστος.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες