Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ote tv connx vs δορυφόρος

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
17 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   ThodorisAth

ThodorisAth

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/06/2012 - 23:06

Ο ΟΤΕ πλεον δεν ειναι δημοσια υπηρεσια απ'οσο ξερω και σιγουρα δεν ειναι δειγμα ενας τυχαιος τεχνικος, το κακο ειναι οτι ολοι χρησιμοποιουν το δικτυο του ΟΤΕ οποτε... αν κατι παει στραβα με την hol-forthnet Κλπ , σου λενε φταιει ο ΟΤΕ και ο ΟΤΕ λεει δεν φταιει και ψαξε να βρεις αν εκανε το αυτο την κοτα ή η κοτα το αυγο!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   ipager

ipager

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 24/06/2012 - 23:12

Δεν είναι ακριβώς έτσι. όλοι αγοράζουν μόνο το last mile από τον οτε. το υπόλοιπο δίκτυο είναι πλέον ιδιόκτητο από τους εναλλακτικούς (νομίζω όλους). κοινώς έχουν σκάψει και περάσει πολύ καλώδιο. Τώρα αν το πρόβλημα είναι στο lasts mile τότε ναι μόνο ο οτε είναι υπεύθυνος. Οντως ο οτε δεν είναι δημόσιος πλέον είναι Γερμανικός, απλά έχει κρατήσει ακόμα μερικούς "δημόσιους" υπαλλήλους ηλικίας πάνω από 45 που έχουν μεγαλώσει με αλλη λογικη

#18   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 25/06/2012 - 14:36

Μαλιστα,ευχαριστω πολυ φίλε μου

Τιποτα να σε καλά

Καλησπέρα παιδιά τελικά έβαλα το otetv μέσω δορυφόρου όντως δεν έχει τα κανάλια που έχει η nova αλλα εκεί που έπαθα πλάκα ειναι στα HD κανάλια που ο ote τα έχει δωρεάν θέλω να πιστεύω στο μέλλον να πρόσθεση και αλλα κανάλια όπως και την διπλή τηλεθέαση .

Ναι ισχυει όντος τα HD του ΟΤΕ εχουν καλύτερη ποιοτητα απο nova μιας και εχω και τα 2 πακετα και μπορω να τα συγκρινω προσωπικη μου αποψη.
Τωρα η νοβα που θα αλλαξει το symbol rate απο 27500 σε 29900 θα κερδισει χωρο για καθε πομπο για 2 καναλια sd η 1 HD

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες