Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ote tv connx vs δορυφόρος

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
17 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12948 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/06/2012 - 17:30

Καλησπέρα είμαι σε σκέψη να σταματήσω την nova και να βάλω οτε τv αλλα δεν ξέρω να βάλω μέσω connx η με δορυφόρο ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nikoss123

nikoss123

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 21/06/2012 - 20:27

Αν εχεις ηδη connex αστο ετσι αλλιως μεσω δορυφορου

#3   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12948 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 21:04

Έχω connx αλλά με ενδιαφέρει και το HD μάλλον με κόβω για δορυφόρο 😁

#4   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 21/06/2012 - 21:28

Με δορυφόρο φίλε μου μην το σκέπτεσαι καθόλου... Μέσω connx θα χάνεις από την ταχύτητα τουλάχιστον 4Mbps όταν βλέπεις τηλεόραση... Πολλές φορές και περισσότερο... Έχει ένας φίλος μου μέσω connx μαζί με 4Mbps και κυριολεκτικά πρέπει να διαλέγει αν θα βλέπει τηλεόραση ή θα είναι στο Ίντερνετ. Επίσης όπως λες μέσω δορυφόρου μόνο θα έχεις HD κανάλια... Αν αποφασίσεις να βάλεις connx TV μόνο μέσω δορυφόρου αν θες την γνώμη μου. Εγώ πάντως έχω NOVA...

Edit: ξέχασα να αναφέρω πως αν έχεις κάποια στιγμή αστάθεια στην σύνδεση στο Ίντερνετ όπως καταλαβαίνεις περνάει και στην τηλεόραση με την μορφή παρεμβολών και άλλα τέτοια χαζά...

Τελευταία επεξεργασία από: zarzonis, 21/06/2012 - 21:31

#5   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12948 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2012 - 21:51

Με δορυφόρο φίλε μου μην το σκέπτεσαι καθόλου... Μέσω connx θα χάνεις από την ταχύτητα τουλάχιστον 4Mbps όταν βλέπεις τηλεόραση... Πολλές φορές και περισσότερο... Έχει ένας φίλος μου μέσω connx μαζί με 4Mbps και κυριολεκτικά πρέπει να διαλέγει αν θα βλέπει τηλεόραση ή θα είναι στο Ίντερνετ. Επίσης όπως λες μέσω δορυφόρου μόνο θα έχεις HD κανάλια... Αν αποφασίσεις να βάλεις connx TV μόνο μέσω δορυφόρου αν θες την γνώμη μου. Εγώ πάντως έχω NOVA...

Edit: ξέχασα να αναφέρω πως αν έχεις κάποια στιγμή αστάθεια στην σύνδεση στο Ίντερνετ όπως καταλαβαίνεις περνάει και στην τηλεόραση με την μορφή παρεμβολών και άλλα τέτοια χαζά...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές την έχει δει κάπως η nova ούτε μια έκπτωση δεν κάνουν εδώ έχουμε φτάσει να περνούμε 500 ευρώ τον μήνα και αυτά αν θα τα περνούμε σε λίγο θεωρο ότι τα 65 ευρώ που θέλουν ειναι πλέον παρά πολλά .

#6   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 22/06/2012 - 13:49

Ευχαριστώ για τις συμβουλές την έχει δει κάπως η nova ούτε μια έκπτωση δεν κάνουν εδώ έχουμε φτάσει να περνούμε 500 ευρώ τον μήνα και αυτά αν θα τα περνούμε σε λίγο θεωρο ότι τα 65 ευρώ που θέλουν ειναι πλέον παρά πολλά .

Έχεις δίκιο σε αυτό αλλά εγώ δεν έχω το full pack... Έχω forthnet 2play εδώ και 5 χρόνια και μας έκαναν μια προσφορά πέρυσι και μας έδωσαν κυριολεκτικά τζάμπα το nova start pack και δώρο φυσικά τον εξοπλισμό... Γι'αυτό έχω, αλλιώς σιγά να μην...

#7   mac78

mac78

iPH User

• 113 μηνύματα
  • GameCenter:Alana...

Δημοσίευση 22/06/2012 - 19:03

Εχω και εγω μεσω δορυφορου.Πολυ καλη τιμη σε σχεση με το περιεχομενο που προσφερει Τωρα που προσφερουν και το village με ταινιες ειναι πολυ καλο! Και οπως ειπαν και τα παιδια μεσω δορυφορου βλεπεις HD καναλια.

#8   Nnaf

Nnaf

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/06/2012 - 22:47

Εχω και εγω μεσω δορυφορου.Πολυ καλη τιμη σε σχεση με το περιεχομενο που προσφερει Τωρα που προσφερουν και το village με ταινιες ειναι πολυ καλο! Και οπως ειπαν και τα παιδια μεσω δορυφορου βλεπεις HD καναλια.

αυτο το έχω απορία;τι ταινιες παίζει το κανάλι του village φίλε μου;

#9   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 23/06/2012 - 08:22

αυτο το έχω απορία;τι ταινιες παίζει το κανάλι του village φίλε μου;

Από το 2002 μέχρι και 2010 που και που κοπαναει και καμία του 2011-2012?
Η νοβα έχει συμβόλαιο με όλες τις κινηματογραφικές εταιρίες μέχρι το 2014.πως θα το παραπέμψει αυτό ο ΟΤΕ δεν το γνωρίζω μιας και μέχρι τέλος Ιουλίου ανεβαίνουν και τα PPV Channels.

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 23/06/2012 - 08:24

#10   Nnaf

Nnaf

iPH Addict

• 733 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2012 - 08:51

Από το 2002 μέχρι και 2010 που και που κοπαναει και καμία του 2011-2012?
Η νοβα έχει συμβόλαιο με όλες τις κινηματογραφικές εταιρίες μέχρι το 2014.πως θα το παραπέμψει αυτό ο ΟΤΕ δεν το γνωρίζω μιας και μέχρι τέλος Ιουλίου ανεβαίνουν και τα PPV Channels.

Μαλιστα,ευχαριστω πολυ φίλε μου

#11   ipager

ipager

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2012 - 17:19

Κακά τα ψέματα το πρόγραμμα που έχει η νοβα δεν τον έχει ο οτε. Το ένα κανάλι σινεμά δεν λέει κάτι. τώρα όσον αφορά την τιμή αν κάνεις συνδιαστικό με forthnet σου έρχεται πολύ οικονομικά. Εγώ έχω συνδιαστικά forthnet double play economy + sports pack (έχει και όλα τα κανάλια του value pack) και μου έρχεται όλο 50 ευρώ / μήνα. Παλιά στον οτέ πλήρωνα τόσα μόνο για τηλέφωνο. Αν σκεφτείς πως το double play economy έχει μόνο του 25 ευρώ είναι σα να έχω το sports και value pack με 25 ευρώ.

#12   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12948 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2012 - 17:51

Καλησπέρα παιδιά τελικά έβαλα το otetv μέσω δορυφόρου όντως δεν έχει τα κανάλια που έχει η nova αλλα εκεί που έπαθα πλάκα ειναι στα HD κανάλια που ο ote τα έχει δωρεάν θέλω να πιστεύω στο μέλλον να πρόσθεση και αλλα κανάλια όπως και την διπλή τηλεθέαση .

#13   motion

motion

iPH newbie

• 40 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2012 - 18:55

Καλοφόρετος αλλά και εγώ φοβάμαι πως δεν θα μείνεις ευχαριστημένος. Εγώ που έχω nova αλλά έχω δει ote tv από τον κολλητό μου δεν συγκρίνεται στο πρόγραμμα η νοβα. Θα το καταλάβεις με τον καιρό. τεσπα αφού το πήρες τώρα καλή θέαση :)

#14   ThodorisAth

ThodorisAth

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2012 - 20:29

Το προβλημα ειναι οτι η forthnet δεν εχει την σταθεροτητα του οτε σαν ιντερνετ και οτι ο οτε δεν εχει της παροχες της νοβα σαν τηλεοαραση.

Ομοως ο οτε τβ με 20 ευρω το μηνα παιρνεις τα παντα και HD και θες αλλα 31 για ιντερνετ και τηλεφωνα.
Δλδ με 52+- εχεις τα παντα με ΟΤΕ, αντιστοιχα με 27+16+5 internet-start pack nova - HD εχεις μονο τα ελευθερα απο nova-forthnet.

Και το θεμα ειναι το μελλον, ο οτε εχει μεγαλα κερδη ενω η Nova ζημειες... και οι 12 μηνες ειναι πολλοι για να δεσμευτεις... δεν θα μου κανει εντυπωση να χασει κι αλλα η νοβα απο οτε αμεσα.

#15   ipager

ipager

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2012 - 22:58

Όλα είναι σχετικά. Στο γραφείο έχουμε ΟΤΕ και σερνόμαστε. Νομίζω πέρασε ο καιρός που ο οτε ηταν ο πιο σταθερός πάροχος. σε κάθε περίπτωση ο ανταγωνισμός καλό κάνει αν και πιστεύω πως η forthnet είναι πολύ πιο σοβαρή εταιρία από τη δημοσιουπαλληλική λογική του οτε. όταν είχε έρθει ο τενχικός του οτε στο γραφείο με φώναζε "φιλαράκι" και υπονόησε πως θέλει και το χαρτζιλικι του. δεν μπορώ ετσι να τον θεωρήσω σοβαρο ακόμα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες