Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Σχετικα με παρεμβολες απο αλλες ηλεκτρονικες συσκευες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
12 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   mariospth

mariospth

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 27/06/2012 - 22:58

Καλησπερα στον κοσμο του φορουμ.Ειμαι ακομα σχετικα νεος χρηστης iphone και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με κατι που με απασχολεισαι πριν απο λιγη ωρα.Οπως ειπα,πριν λιγο ειχα αφησει το κινητο διπλα σε εναν αρκετα ζεστο(εως και καυτο φορτιστη υπολογιστη).Αφου το καταλαβα και απομακρυνα τη συσκευη απο τον φορτιστη παρατηρησα οτι το κινητο ειχε λαβει καποια απο την θερμοτητα του φορτιστη.Τιθεται καποιο θεμα η απλως ειμαι εγω πολυ υπερβολικος?Και κατι αλλο.Αφου αγορασα το κινητο μετα απο 3 μηνες περιπου(αγορασμενο τον Μαρτιο) αντιμετωπισα καποια προβληματα με το wifi.Δεν εβρισκε κανενα δικτυο αν και υπηρχαν διαθεσιμα.Επικοινωνησα με το καταστημα που το αγορασα και κατοπιν απο ελεγχο της επισημης αντιπροσωπειας(μου ειπαν πως λεγεται arvato η καπως ετσι?)οτι θα γινει αντικατασταση με αλλη συσκευη.Ελαβα την νεα συσκευη(μαλλον ανακατασκευασμενη)και την δηλωσα στην apple.H εγγυηση ισχυει απο την ημερομηνια που το αγορασα και οχι απο την ημερα που ελαβα τη νεα συσκευη(?).Γνωριζει καποιος εαν αυτη ειναι η στανταρ διαδικασια?Σας ζητω συγνωμη για την μακρυγορια μου και ελπιζω σε απαντηση.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   valantisritsa

valantisritsa

iPH Addict

• 837 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 27/06/2012 - 23:02

Αυτή είναι η διαδικασία.
Η εγγύηση του ανακατασκευασμενου ισχύει για 3 μήνες εκτός και αν η πρώτη εγγύηση είναι μεγαλύτερη των 3 μήνων οπότε και ισχύει αυτή.
Το ανακατασκευασμένο είναι σαν καινουριο!
Το κινητό τώρα έχει κρυώσει καθόλου?

#3   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα
  • Twitter:@sector2001
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:sector2001

Δημοσίευση 27/06/2012 - 23:05

Καλησπερα στον κοσμο του φορουμ.Ειμαι ακομα σχετικα νεος χρηστης iphone και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με κατι που με απασχολεισαι πριν απο λιγη ωρα.Οπως ειπα,πριν λιγο ειχα αφησει το κινητο διπλα σε εναν αρκετα ζεστο(εως και καυτο φορτιστη υπολογιστη).Αφου το καταλαβα και απομακρυνα τη συσκευη απο τον φορτιστη παρατηρησα οτι το κινητο ειχε λαβει καποια απο την θερμοτητα του φορτιστη.Τιθεται καποιο θεμα η απλως ειμαι εγω πολυ υπερβολικος?Και κατι αλλο.Αφου αγορασα το κινητο μετα απο 3 μηνες περιπου(αγορασμενο τον Μαρτιο) αντιμετωπισα καποια προβληματα με το wifi.Δεν εβρισκε κανενα δικτυο αν και υπηρχαν διαθεσιμα.Επικοινωνησα με το καταστημα που το αγορασα και κατοπιν απο ελεγχο της επισημης αντιπροσωπειας(μου ειπαν πως λεγεται arvato η καπως ετσι?)οτι θα γινει αντικατασταση με αλλη συσκευη.Ελαβα την νεα συσκευη(μαλλον ανακατασκευασμενη)και την δηλωσα στην apple.H εγγυηση ισχυει απο την ημερομηνια που το αγορασα και οχι απο την ημερα που ελαβα τη νεα συσκευη(?).Γνωριζει καποιος εαν αυτη ειναι η στανταρ διαδικασια?Σας ζητω συγνωμη για την μακρυγορια μου και ελπιζω σε απαντηση.

η εγγυηση ειναι αυτη που λεει το site τις apple
η συσκευη ειναι ανακατασκευασμενη ! μια χαρα διλαδη !
προσεχε που ακουμπας το κινητο δεν ειναι νοκια των 50 ευρω ! μην το βρεις λιωμενο !
δεν εχει σχεση με παρεμβολες οπως λες αλλα με θερμοτητα ! οι φορτηστες των λαπτοπ ανεβαζουνε μεγαλες θερμοκρασιες ! μακρια απο οτιδιποτε !!!!

εχει προστασια υπερβολικης θερμοτητας το κινητο ! και οταν εντοπισει αρκετους βαθμους βγαζει μηνυμα !

Τελευταία επεξεργασία από: Sectoras, 27/06/2012 - 23:05

#4   mariospth

mariospth

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2012 - 23:05

Aφου δηλωσα το κινητο(με το οποιο εγινε αντικατασταση) στο site μου εβγαλε πως η εγγυηση ισχυει μεχρι τις 11 Μαρτιου του 13.Ναι,κανονικη θερμοκρασια.Εκτος απο αυτη λογω χρησης(παιχνιδια,τηλεφωνο,wifi κτλ)

#5   valantisritsa

valantisritsa

iPH Addict

• 837 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2012 - 23:06

Aφου δηλωσα το κινητο(με το οποιο εγινε αντικατασταση) στο site μου εβγαλε πως η εγγυηση ισχυει μεχρι τις 11 Μαρτιου του 13.Ναι,κανονικη θερμοκρασια.Εκτος απο αυτη λογω χρησης(παιχνιδια,τηλεφωνο,wifi κτλ)

Μια χαρά είσαι τότε.. 11 Μαρτίου του 12 το πήρες?

#6   mariospth

mariospth

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2012 - 23:09

Ναι.12 Μαρτιου.Ρωταω γιατι οπως προανεφερε και ο sector δεν ειναι συσκευη των 50ε.Εκτος των αλλων ειμαι και ναυτικος και μεχρι να γυρισω η εγγυηση μπορει να μην ισχυει!

#7   valantisritsa

valantisritsa

iPH Addict

• 837 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2012 - 23:11

Μην ανυσηχεις.. Οπως ανέφερε και ο Sectoras, θα σου είχε βγάλει μνμ..

Απλά απέφυγε το να το βάζεις κοντά στον φορτιστή.

Ναι.12 Μαρτιου.Ρωταω γιατι οπως προανεφερε και ο sector δεν ειναι συσκευη των 50ε.Εκτος των αλλων ειμαι και ναυτικος και μεχρι να γυρισω η εγγυηση μπορει να μην ισχυει!

#8   mariospth

mariospth

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2012 - 23:13

Οκ.Ευχαριστω ολους για την βοηθεια και τις συμβουλες(δεν ηξερα οτι σε προειδοποιει σε περιπτωσης μεγαλης θερμοκρασιας:-p)!!!

#9   valantisritsa

valantisritsa

iPH Addict

• 837 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2012 - 23:14

Οκ.Ευχαριστω ολους για την βοηθεια και τις συμβουλες(δεν ηξερα οτι σε προειδοποιει σε περιπτωσης μεγαλης θερμοκρασιας:-p)!!!

Να'σαι καλά φίλε μου.. :)

#10   mariospth

mariospth

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2012 - 23:32

Και κατι ακομα αν εχετε την ευχαριστηση.Εχει αντιμετωπισει καποιος προβλημα με το wifi, δηλαδη να μην μπορει να συνδεθει ενω υπαρχουν δικτυα?

#11   valantisritsa

valantisritsa

iPH Addict

• 837 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2012 - 23:36

Και κατι ακομα αν εχετε την ευχαριστηση.Εχει αντιμετωπισει καποιος προβλημα με το wifi, δηλαδη να μην μπορει να συνδεθει ενω υπαρχουν δικτυα?

Έχει ακουστεί και αυτό.
Κάνε ένα hard reset για αρχή μήπως στρώσει.
Είσαι jb? Αν ναι, μήπως τελευταία κατέβασες κάποιο tweak που δημιουργεί το πρόβλημα?

#12   mariospth

mariospth

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2012 - 23:38

Οχι ακομα και δεν ξερω εαν θα βαλω κιολας.Ευχαριστω ξανα!!

#13   valantisritsa

valantisritsa

iPH Addict

• 837 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2012 - 23:40

Οχι ακομα και δεν ξερω εαν θα βαλω κιολας.Ευχαριστω ξανα!!

Εάν δεν φτιάξει με hard reset κάνε μία επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.
Θα χάσεις τους κωδικόυς του wifi όμως..

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες