Τελευταία επεξεργασία από: morpheusgr, 08/07/2012 - 16:58
Διορθωση βιντεο
Apple iPhone 4S VS Samsung Galaxy S3 ( Speed Test )
Δημοσίευση 08/07/2012 - 16:55
Ad
Δημοσίευση 08/07/2012 - 17:27
μην φας έχουμε γλαροσουπα.Ποια τετραπύρηνα ρε; Και 20πύρηνα να τα κάνετε, το μηλαράκι δεν το φτάνετε!!!
Δημοσίευση 08/07/2012 - 17:35
μην φας έχουμε γλαροσουπα.
Το βίντεο το είδες πριν πεις την εξυπνάδα;
Δημοσίευση 08/07/2012 - 17:39
λες να μην το ειδα.πρεπει να εχει πολυ μεγαλο κομπλεξ καποιος για να τα συγκρίνει και μονο αυτα τα 2.εδω το σ2 που ειναι 6 μηνες πιο νεο ειναι στα ιδια με το 4ρι.αυτο που βλεπεις επανω ειναι η ανωτερότητα του λειτουργικού και τπτ παραπανω.ας μην σχολιασω οτι στο σ3 δεν σβήνει αυτα που τρεχουν στο background και οτι δεν υπάρχει μαυρο σ3 γτ μπλε δεν ειναι αυτο με τπτ.Το βίντεο το είδες πριν πεις την εξυπνάδα;
και για να μην ακουω παπατσες δες εδω
http://www.myphone.g...608#post4189608
γτ να πανε σε exynos?
ναι ναι ειναι πιο αργος...μπεεεεεεε
Τελευταία επεξεργασία από: karpoutzidid, 08/07/2012 - 17:43
Δημοσίευση 08/07/2012 - 17:48
Τελευταία επεξεργασία από: torter10, 08/07/2012 - 17:49
Δημοσίευση 08/07/2012 - 17:50
ναι οκ αλλα το android ειναι πολυ φρέσκο δεν μπορεις να τα συγκρινεις και παλι γτ αν το κανεις γτ δεν βαζεις και το windows που ειναι πιο γρήγορο απο τα 2?Φίλε μου κανέναν δεν ενδιαφέρει αν το κινητό είναι διπύρηνο ή τετραπύρηνο, αλλά αν είναι γρήγορο ή όχι, στο βίντεο καθαρά. Φαίνεται ποιο είναι πιο γρήγορο, και όσον αφορά το χρώμα, πιθανότατα να φταίει ο φωτισμός. Επίσης φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι εφαρμογές στο background κλείνονται και στα 2 κινητά. Τέλος, το άρθρο που μου έστειλες είναι ΦΗΜΕΣ και τίποτα άλλο !
Φίλε μου κανέναν δεν ενδιαφέρει αν το κινητό είναι διπύρηνο ή τετραπύρηνο, αλλά αν είναι γρήγορο ή όχι, στο βίντεο καθαρά. Φαίνεται ποιο είναι πιο γρήγορο, και όσον αφορά το χρώμα, πιθανότατα να φταίει ο φωτισμός. Επίσης φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι εφαρμογές στο background κλείνονται και στα 2 κινητά. Τέλος, το άρθρο που μου έστειλες είναι ΦΗΜΕΣ και τίποτα άλλο !
Δημοσίευση 08/07/2012 - 17:51
Περι ορεξεως.............
Δημοσίευση 08/07/2012 - 17:52
ναι οκ αλλα το android ειναι πολυ φρέσκο δεν μπορεις να τα συγκρινεις και παλι γτ αν το κανεις γτ δεν βαζεις και το windows που ειναι πιο γρήγορο απο τα 2?
Γιατί να μην τα συγκρίνω; Ξέρεις πόσοι λένε ότι το Android είναι πιο καλό και γρήγορο; Το βίντεο τα λέει όλα! Τα Windows είναι όντως αρκετά καλά αλλά όχι iOS !
Δημοσίευση 08/07/2012 - 17:53
λες να μην το ειδα.πρεπει να εχει πολυ μεγαλο κομπλεξ καποιος για να τα συγκρίνει και μονο αυτα τα 2.εδω το σ2 που ειναι 6 μηνες πιο νεο ειναι στα ιδια με το 4ρι.αυτο που βλεπεις επανω ειναι η ανωτερότητα του λειτουργικού και τπτ παραπανω.ας μην σχολιασω οτι στο σ3 δεν σβήνει αυτα που τρεχουν στο background και οτι δεν υπάρχει μαυρο σ3 γτ μπλε δεν ειναι αυτο με τπτ.
και για να μην ακουω παπατσες δες εδω
http://www.myphone.g...608#post4189608
γτ να πανε σε exynos?
ναι ναι ειναι πιο αργος...μπεεεεεεε
1)Στο βιντεο φαινεται πως και στο samsung παταει remove background, οποτε εισαι λαθος στο οτι οι εφαρμογες τρεχουν απο πισω. Μην ξεχνας επισης πως το λογισμικο του iOS εχει ως δυνατο σημειο την αυτοδιαχειριση της ram σε αντιθεση με τo android
2)"Η ανωτεροτητα του λειτουργικου και τιποτα παραπανω" ειναι τα λογια σου. Φιλε ειλικρινα με καλυψες πληρως!!!
Εμενα το ιδιο μου κανει ειτε ανοιγει μια εφαρμογη μερικα msec αργοτερα η γρηγοροτερα , για σενα παιζει ρολο προφανως.
ΥΓ : γιατι βελαζεις
Δημοσίευση 08/07/2012 - 17:53
Ρε παιδια τι τρωγεστε δεν εχω καταλαβει!!Ο καθε ενας κανει τις επιλογες του και αγοραζει την συσκευη που τον εξυπηρετει!Αυτη μπορει να ειναι με βαση προσωπικα θελω και τιποτα αλλο!Αλλος θελει την εμφανιση του 4s και δεν τον νοιαζουν οι επιδοσεις...Αλλος θελει πιο μεγαλη οθονη και προτιμαει το s3!Γουστα ειναι αυτα...Για τις αναγκες του καθε ανθρωπου ενα πιο ''ανισχυρο'' τηλεφωνο μπορει να τον εξυπηρετει καλυτερα και να το απολαμβανει περισσοτερο!
Περι ορεξεως.............
Δεν τρωγόμαστε, συζήτηση κάνουμε, άλλωστε γι' αυτό δημιούργησα το συγκεκριμένο θέμα !
Τελευταία επεξεργασία από: torter10, 08/07/2012 - 17:53
Δημοσίευση 08/07/2012 - 17:54
τι να σου πω το 8ρι(windows) που δοκίμασα το τρωει το δικο μου το noteΓιατί να μην τα συγκρίνω; Ξέρεις πόσοι λένε ότι το Android είναι πιο καλό και γρήγορο; Το βίντεο τα λέει όλα! Τα Windows είναι όντως αρκετά καλά αλλά όχι iOS !
Τελευταία επεξεργασία από: karpoutzidid, 08/07/2012 - 17:55
Δημοσίευση 08/07/2012 - 17:56
τι να σου πω το 8ρι(windows) που δοκίμασα το τρωει το δικο μου το note
Το Note δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορο σαν τηλέφωνο! Το είχα συγκρίνει με το 4S ενός φίλου σε ένα μαγαζί και το 4S ήταν πιο γρήγορο !
Δημοσίευση 08/07/2012 - 17:57
δεν περνω θεση απλα αντικημενικος θελω να ειμαι και οπως το κραζω καπου το κανω θεο αλλου ρε παιδια αυτο με την ραμ στα android τι χαλί που ειναι παλευουν παλεύουν και στα βασικα ακομη πισωωωωω1)Στο βιντεο φαινεται πως και στο samsung παταει remove background, οποτε εισαι λαθος στο οτι οι εφαρμογες τρεχουν απο πισω. Μην ξεχνας επισης πως το λογισμικο του iOS εχει ως δυνατο σημειο την αυτοδιαχειριση της ram σε αντιθεση με τo android
2)"Η ανωτεροτητα του λειτουργικου και τιποτα παραπανω" ειναι τα λογια σου. Φιλε ειλικρινα με καλυψες πληρως!!!
Εμενα το ιδιο μου κανει ειτε ανοιγει μια εφαρμογη μερικα msec αργοτερα η γρηγοροτερα , για σενα παιζει ρολο προφανως.
ΥΓ : γιατι βελαζεις
Δημοσίευση 08/07/2012 - 17:59
δεν περνω θεση απλα αντικημενικος θελω να ειμαι και οπως το κραζω καπου το κανω θεο αλλου ρε παιδια αυτο με την ραμ στα android τι χαλί που ειναι παλευουν παλεύουν και στα βασικα ακομη πισωωωωω
Καλά το θέμα με την Ram το έχουν εξαντλήσει! Τώρα ετοιμάζονται να βγάλουν κινητό με 2GB Ram, που το 4S με 512MB πάει πιο καλά από αυτά που έχουν 1GB !
Δημοσίευση 08/07/2012 - 18:05
Τελευταία επεξεργασία από: karpoutzidid, 08/07/2012 - 18:06
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες