Apple iPhone 4S VS Samsung Galaxy S3 ( Speed Test )
Δημοσίευση 08/07/2012 - 19:30
ασε που εκανα ταυτοχρονα το τεστ με το βιντεο και το δικο μου s3 ανοιγει πολυ πιο γρηγορα τις εφαρμογες απο αυτο του βιντεο αρα δεν ξερω τι μπορει
να εχει πειραξει ο τυπος πριν κανει το τεστ
Ad
Δημοσίευση 08/07/2012 - 19:47
στο s3 εχει βαλει φοντο iphone review....φανταζομαι ποσο αντικειμενικο ειναι το τεστ
ασε που εκανα ταυτοχρονα το τεστ με το βιντεο και το δικο μου s3 ανοιγει πολυ πιο γρηγορα τις εφαρμογες απο αυτο του βιντεο αρα δεν ξερω τι μπορει
PhoneBuff ειναι και οχι iPhone φιλε
Τετοιες ιδεες μονο εσεις εχετε...εκλεισε τους επεξεργαστες με καποιο τροπο για να το περασει το iphone...ΕΛΕΟΣ
Δημοσίευση 08/07/2012 - 19:52
PhoneBuff ειναι και οχι iPhone φιλε
Τετοιες ιδεες μονο εσεις εχετε...εκλεισε τους επεξεργαστες με καποιο τροπο για να το περασει το iphone...ΕΛΕΟΣ
και πως εξηγεις το οτι στο παρακατω βιντεο το s3 μπουταρει με τεραστια διαφορα πιο γρηγορα απο το 4s?
ενω στο βιντεο του πρωτου ποστ καθυστερει αδικαιολογητα
http://www.youtube.com/watch?v=MYxN_FzmBCo
Δημοσίευση 08/07/2012 - 19:53
στο s3 εχει βαλει φοντο iphone review....φανταζομαι ποσο αντικειμενικο ειναι το τεστ
Μπορει το δικο σου s3 να ειναι πειραγμενο.
Που ξερουμε εμεις τι κανεις .....
Δημοσίευση 08/07/2012 - 19:56
Απο βαλιτσουλα τι αγορασες για να το κουβαλας ΧΑ ΧΑπαιδια εχουν δίκαιό τα παιδια αν δεν σας αρεσει καλος αν οχι παλι καλος ετσι.εγω παλι ειμαι τις άποψης αν ηταν να εχει μικρη οθονη και να ζαβλακονομαι για να δω γτ δεν παιρνω nokia 3310 να κανω την δουλεια μου?γ αυτο και πείρα note.
πλακα κανω....
Δημοσίευση 08/07/2012 - 19:56
Δημοσίευση 08/07/2012 - 19:57
και 8απυρινο να εχει , αμα εχει πανω android..... τσαμπα οι πυρινες....επισης το s3 του πρωτου βιντεο ειναι της T-mobile με διπυρινο και οχι τετραπυρινο επεξεργαστη....τελειος ακυρο τεστ με λιγα λογια
Δημοσίευση 08/07/2012 - 19:58
Δημοσίευση 08/07/2012 - 19:59
Για το τεστ τώρα λυπαμαι που το λέω αλλά όντως εγώ έχω το s3 και ούτε τόσο αργεί να ξεκινήσει και φυσικά δεν είναι τόσο αργό στο browsing σε καμία μα καμία περίπτωση.. Ούτε το s2 δεν ήταν τόσο αργό και αν κάποιος έχει το s3 μπορεί να το επιβεβαιώσει.. Το ξαναλέω είμαι ευχαριστημενος με την επιλογή μου και δεν θα με ενοχλούσε κανένα iphone ή άλλο μοντέλο να ήταν πιο γρήγορο αλλά το δικό μου έτσι δεν τρέχει σε καμία περίπτωση.. Φιλικά!!
Δημοσίευση 08/07/2012 - 20:00
αν απευθυνεσαι σε εμενα , νομιζω η απαντηση μου σε καλυπτει απολυτα.λογικο να τη πας αλλου τη κουβεντα αφου δεν εχεις τι αλλο να πεις πανω σε αυτα που ειπα
android .......τι να λεει τωρα....
Δημοσίευση 08/07/2012 - 20:03
αν απευθυνεσαι σε εμενα , νομιζω η απαντηση μου σε καλυπτει απολυτα.
android .......τι να λεει τωρα....
οκ απλα περιμενα απαντηση σοβαρη και οχι παιδικου σταθμου....
Δεν μπορώ να καταλάβω βρε παιδιά.. Γι εμένα το iphone είναι μικρό και ξεπερασμένο και για κάποιον φίλο το s3 είναι παντόφλα και απλά έχει εντυπωσιακά spec χωρίς ιδιάιτερη ουσία... Είμαστε κι οι δυο ευχαριστημενοι με τις επιλογες μας?? Αυτό μετράει.. Τι αρπαζαστε δεν το καταλαβαίνω..
Για το τεστ τώρα λυπαμαι που το λέω αλλά όντως εγώ έχω το s3 και ούτε τόσο αργεί να ξεκινήσει και φυσικά δεν είναι τόσο αργό στο browsing σε καμία μα καμία περίπτωση.. Ούτε το s2 δεν ήταν τόσο αργό και αν κάποιος έχει το s3 μπορεί να το επιβεβαιώσει.. Το ξαναλέω είμαι ευχαριστημενος με την επιλογή μου και δεν θα με ενοχλούσε κανένα iphone ή άλλο μοντέλο να ήταν πιο γρήγορο αλλά το δικό μου έτσι δεν τρέχει σε καμία περίπτωση.. Φιλικά!!
το ειπα και πριν φιλε το s3 του βιντεο ειναι της tmobile με διπυρινο επεξεργαστη...καμια σχεση με την ευρωπαικη συσκευη που εχουμε
Δημοσίευση 08/07/2012 - 20:07
Δυπηρυνο και το 4s
Το τεστ φιλε δεν ειναι αδικο
Ειναι πιο δικαιο απο ποτε
12 πυρηνες και να ειχε το android δεν αλλαζει....
Τελευταία επεξεργασία από: iManiac, 08/07/2012 - 20:07
Δημοσίευση 08/07/2012 - 20:08
οκ απλα περιμενα απαντηση σοβαρη και οχι παιδικου σταθμου....
το ειπα και πριν φιλε το s3 του βιντεο ειναι της tmobile με διπυρινο επεξεργαστη...καμια σχεση με την ευρωπαικη συσκευη που εχουμε
Α ναι ξέχασα να το πω αυτό,έχεις απόλυτο δίκιο δεν έχει καμία σχέση εκείνο με το ευρωπαϊκό που έχουμε εμείς και το λένε και τα benchmarks.. Επίσης η σύγκριση το πόσο γρήγορα ανοίγει η ίδια εφαρμογή γραμμένη με άλλο κώδικα για άλλα λογισμικά είναι αφελές έως παιδικό. Όπως και να έχει εγώ πιστεύω ότι είναι 2 από τα καλύτερα smartphones σήμερα με άλλες αρετές του καθένα άρα για άλλα γουστα
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες