Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

[Help] iPhone Networking [Help]


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   DaKnOb

DaKnOb

    iPH Contributor

  • 1336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 17/07/2012 - 06:59

Καλημέρα παιδιά. Χθες μιλούσα με έναν φίλο και συζητούσαμε για διάφορα. Μεταξύ άλλων και το θέμα του hacking μέσω συσκευής iOS και ειδικότερα όσον αφορά τα WiFi δίκτυα. Αν η κάρτα του iPhone μπορούσε να μπεί σε monitor mode (airmon-ng), τότε το τηλέφωνο θα μπορούσε να βρει οποιονδήποτε κωδικό, από οποιοδήποτε δίκτυο και όχι μόνο τα Default. [WEP με καλή σχετικά ταχύτητα και επιτυχία 95%+, WPA(2) εξαρτάται]

Λόγω του ο, τι η Apple δεν θέλει φυσικά οι χρήστες να επεμβαίνουν στο σύστημα της, δεν επιτρέπει αυτήν την δυνατότητα. Όμως γιατί να μην την βάλουμε εμείς;
Με το παρόν topic ζητάω βοήθεια από άτομα που πραγματικά ξέρουν τι παίζει με τέτοια και δεν θελουν απλα να κλεβουν το Ίντερνετ του Μάκη και μπορούν φυσικά να βοηθήσουν στην έρευνα του ζητήματος και στην πιθανότατη υλοποίηση του.

Αν θελετε να βοηθήσετε, γράψτε εδώ. Αν έχετε κάποια ιδέα, πάλι γράψτε την εδώ. Αν θέλετε να βρήτε τον κωδικό για το Ίντερνετ του Τάκη, μην γράψετε εδώ. ;)

Υ.Γ.: Κατα πασα πιθανοτητα θα πρεπει να ξαναγράψουμε ή τουλάχιστον να βρούμε Open Source έναν νέο driver για την κάρτα δικτύου ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες