Αν ήταν iMac της ίδιας περιόδου , θα το δεχόταν !! κρίμα !!We could not complete your purchase. OS X Mountain Lion is not compatible with this computer.
Δυστυχώς το αγαπημένο μου macbook late07 θεωρείται και επισήμως ξεπερασμένο (παρότι πετάει ακόμα χεχε) ....
OS X Mountain Lion, διαθέσιμο στο Mac App Store
Δημοσίευση 25/07/2012 - 15:47
Ad
Δημοσίευση 25/07/2012 - 15:50
Δεν με αφήνει να το κατεβάσω καθόλου! ''Ξαναπροσπαθήστε αργότερα'' και ''Αυτο το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο μέχρι στιγμής''!! μου γράφει το App Store για Mac!!
Ας πει κάποιος στα Αμερικανακια και αύριο μερα είναι!!
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 25/07/2012 - 15:54
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 25/07/2012 - 15:54
Σοβαρά μιλάς...?? Είχες προβλήματα με το καλωδιο - Ethernet....?? Δεν το ήξερα ότι έβγαζε τέτοιο πρόβλημα το λιοντάρι....ήξερα για ασύρματα προβλήματα κτλ.....αλλά και με το καλωδιο?? Και προτιμώ Πάντα σύνδεση με καλωδιο.....!! Μακάρι αν διορθωθεί....να το επιβεβαιώσεις φίλε !!Πολύ σωστός! Όλο προβλήματα έχω με το ethernet με αυτή την βλακεία κάτι που δεν είχα ποτέ με SL... Άντε πες εγώ έχω και hackintosh... Αλλά αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και άτομα με κανονικά mac... Ελπίζω με το ML να στρώσει και να μην χρειαστεί να φτιάξω custom κάρτα δικτύου...
Και σου δίνουν internet χωρίς να κάτσεις σε υπολογιστή; Τι εξελιγμένα πράγματα είναι αυτά... Εδώ στην Λάρισα δεν έχουμε τέτοια...
χαχαχαχα....σωστό..αλλά στην Αμερική δυστυχώς τώρα ξεκινά η μέρα....με ότι σημαίνει αυτό...!!Έχουν γονατίσει οι servers λέμε!!
Δεν με αφήνει να το κατεβάσω καθόλου! ''Ξαναπροσπαθήστε αργότερα'' και ''Αυτο το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο μέχρι στιγμής''!! μου γράφει το App Store για Mac!!
Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 25/07/2012 - 15:52
Δημοσίευση 25/07/2012 - 15:55
Άστα να πάνε και το κάνει και σε ανύποπτο χρόνο... Όταν τα είχα βάλει δεν είχε κανένα πρόβλημα... Λέω όλα ωραία... Μετά από 2 μέρες μου έκανε κολλήματα... Έκλεινα router κτλ και μερικές άλλα fix έφτιαχνε λίγο... Μετά άντε πάλι... Μέχρι που τώρα δεν γίνεται με τίποτα... Έχω δοκιμάσει τα πάντα... Και την μανίσια υποδοχή ethernet και άλλη pci κάρτα που είναι συμβατή... Και στα 2 το ίδιο... Μιλάμε σκέτη ξενέρα...Σοβαρά μιλάς...?? Είχες προβλήματα με το καλωδιο - Ethernet....?? Δεν το ήξερα ότι έβγαζε τέτοιο πρόβλημα το λιοντάρι....ήξερα για ασύρματα προβλήματα κτλ.....αλλά και με το καλωδιο?? Και προτιμώ Πάντα σύνδεση με καλωδιο.....!! Μακάρι αν διορθωθεί....να το επιβεβαιώσεις φίλε !!
Δημοσίευση 25/07/2012 - 15:56
χαχαχαχα....σωστό..αλλά στην Αμερική δυστυχώς τώρα ξεκινά η μέρα....με ότι σημαίνει αυτό...!!
Καλα! Κανενας δεν δουλεύει πρωινιάτικα!!
Ε ρε ανεργία που έχει πέσει και εκεί!!
Δημοσίευση 25/07/2012 - 15:58
Έχουν γονατίσει οι servers λέμε!!
Λουκά, ρίξε μια ματιά παρακάτω μήπως και....
http://mattgemmell.c...e_error_100.txt
Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 25/07/2012 - 16:01
Δημοσίευση 25/07/2012 - 15:58
ΠΑΝΤΑ λόγο κάποιον συγκεκριμένου μέρους του λειτουργικού σε θέματα επιδόσεων, η Apple 'εξαιρεί' συσκευές που δεν μπορούν να προσφέρουν την ολοκληρωμένη εμπειρία σε καινούρια χαρακτηριστικά ενός λειτουργικού (ας πούμε λόγο... τελειομανίας!).We could not complete your purchase. OS X Mountain Lion is not compatible with this computer.
Δυστυχώς το αγαπημένο μου macbook late07 θεωρείται και επισήμως ξεπερασμένο (παρότι πετάει ακόμα χεχε) ....
Όμως, αν "καίγεσαι" για Mountain Lion, περίμενε λίγο καιρό και σίγουρα θα βγει κάποιο tweak που θα παρακάμπτει τον περιορισμό (τουλάχιστον αυτό έχει συμβεί μέχρι τώρα με προηγούμενα λειτουργικά).
Δημοσίευση 25/07/2012 - 15:59
H Μεγαλύτερη ξενερα....συμφωνώ !! Ασυμβατότητα μεγάλη.....αυτό είναι σοβαρό....!! Μακάρι να το φτιάξουν....θα δούμε σύντομα !!Άστα να πάνε και το κάνει και σε ανύποπτο χρόνο... Όταν τα είχα βάλει δεν είχε κανένα πρόβλημα... Λέω όλα ωραία... Μετά από 2 μέρες μου έκανε κολλήματα... Έκλεινα router κτλ και μερικές άλλα fix έφτιαχνε λίγο... Μετά άντε πάλι... Μέχρι που τώρα δεν γίνεται με τίποτα... Έχω δοκιμάσει τα πάντα... Και την μανίσια υποδοχή ethernet και άλλη pci κάρτα που είναι συμβατή... Και στα 2 το ίδιο... Μιλάμε σκέτη ξενέρα...
Δημοσίευση 25/07/2012 - 16:03
Πρέπει να είναι από τα "μεμονωμένα" περιστατικά, γιατί έχουν περάσει δεκάδες Lion εγκαταστάσεις από τα χέρια μου και ούτε που το έχω ξανακούσει (δοκίμασες όλα τα "τρίτα" KEXT που κυκλοφορούν στο Internet;)Πολύ σωστός! Όλο προβλήματα έχω με το ethernet με αυτή την βλακεία κάτι που δεν είχα ποτέ με SL... Άντε πες εγώ έχω και hackintosh... Αλλά αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και άτομα με κανονικά mac... Ελπίζω με το ML να στρώσει και να μην χρειαστεί να φτιάξω custom κάρτα δικτύου...
Δημοσίευση 25/07/2012 - 16:13
Καλή μας αρχή.
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 25/07/2012 - 16:14
Και ένα post εδώ.
Καλή μας αρχή.
Δημοσίευση 25/07/2012 - 16:16
Λουκά, ρίξε μια ματιά παρακάτω μήπως και....
http://mattgemmell.c...e_error_100.txt
Σε ευχαριστώ Νικο, αλλα τον DP4 (ML) τον έχω στον δεύτερο σκληρο (HD) ο οποίος δεν έχει καμια σχέση με τον βασικό (SSD) που χρησιμοποιώ για το σύστημα.
Ετσι και αλλιώς άρχισε να κατεβαίνει ήδη! ;-)
Δημοσίευση 25/07/2012 - 16:17
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 25/07/2012 - 16:31
Ευτυχώς κατεβαίνει γρήγορα σε μένα.
Μια από τα ιδια μέχρι στιγμής και από εμένα!
Δημοσίευση 25/07/2012 - 16:39
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες