Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 6 ψήφοι

OS X Mountain Lion, διαθέσιμο στο Mac App Store

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
623 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   dioannisgr

dioannisgr

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/08/2012 - 15:59

Πρέπει να δούμε πρώτα, αν οι εφαρμογές που ήδη έχουμε, υποστηρίζονται από το Βουνίσιο Λεοντάρι !!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   tasulm

tasulm

iPH Addict

• 673 μηνύματα
  • Twitter:@tasulm
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:tasulm

Δημοσίευση 12/08/2012 - 17:10

Air του 2010

φιλε μου δεν έχω τέτοι πρόβλημα.
κι εγώ air του 10 έχω και το σκρολάρισμα έχει βελτιωθεί σto 90% των σελίδων
αλλά.. έχει όντως χειροτερέψει σε κάποιες χωρίς λόγο και αιτία πχ facebook

btw κι εδώ στην αρχική σελίδα του iphonehellas και με lion και με mountain lion δεν σκρολάρει με τίποτα αν δεν φορτώσει όλη η σελίδα πρώτα, πράγμα πολύ εκνευριστικό.
και εκνευρίζεσαι ακόμα περισσότερο όταν δοκιμάζεις τη σελίδα σε iphone ή ipad και βλέπεις οτι δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα!
δεν έχει nitro javascript ο desktop safari? :P

Τελευταία επεξεργασία από: tasulm, 12/08/2012 - 17:11

#483   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 12/08/2012 - 18:16

παιδια το pro 2012 ξερετε αν παιζει; το έχω κατεβάσει απο torrent μιας και από όσο ξέρω δν υπάρχει official mac release...καμια ιδεα;
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#484   larryf13

larryf13

iPH Member

• 250 μηνύματα
  • GameCenter:larryf13

Δημοσίευση 12/08/2012 - 18:33

φιλε μου δεν έχω τέτοι πρόβλημα.
κι εγώ air του 10 έχω και το σκρολάρισμα έχει βελτιωθεί σto 90% των σελίδων
αλλά.. έχει όντως χειροτερέψει σε κάποιες χωρίς λόγο και αιτία πχ facebook

btw κι εδώ στην αρχική σελίδα του iphonehellas και με lion και με mountain lion δεν σκρολάρει με τίποτα αν δεν φορτώσει όλη η σελίδα πρώτα, πράγμα πολύ εκνευριστικό.
και εκνευρίζεσαι ακόμα περισσότερο όταν δοκιμάζεις τη σελίδα σε iphone ή ipad και βλέπεις οτι δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα!
δεν έχει nitro javascript ο desktop safari? :P

Δεν πιστεύω να έχει βελτιωθεί. Παίζει ρόλο και από που ήρθες, δηλαδή απο Lion ή Leopard, καθώς και πόσες μέρες έχεις το Mountain. Όσο περνά ο καιρός το συνηθίζεις το στακάτο σκρολάρισμα.

Προχθές στις 3 το μεσημέρι είχα Snow Leopard και μετά από μισή ώρα Mountain, οπότε έκανα σύγκριση άμεση. Με χαλάει το θέμα με το scrolling. Άλλα που παρατήρησα είναι η μικρότερη ζωή της μπαταρίας, μετά από αναμονή αργει καμια φορά να αποκριθεί και γενικά σε μερικά πατήματα δεν αποκρίνεται άμεσα.

Το σκρολάρισμα με χάλασε, όχι τα υπόλοιπα. Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς το θέμα (είναι πολύ υποκειμενικό καθώς κάποιος μπορεί να μην ενοχλείται από αυτό καθόλουκαι να μη δίνει σημασία και κάποιος άλλος - εγώ - να του κάθεται στο λαιμό). Επίσης δε γνωρίζω τι παίζει και σε πιο δυνατά μηχανάκια, το έψαξα λίγο και έχει μερικές αναφορές ακόμα και σε retina macbooks να μην είναι τόσο smooth το scrolling.

Τι είναι αυτοι οι browsers ρε γαμώτο; Ο Chrome με 5 tabs καταναλώνει 500MB, ο Firefox πάνω-κάτω τα ίδια, και ο Safari.

#485   tasulm

tasulm

iPH Addict

• 673 μηνύματα
  • Twitter:@tasulm
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:tasulm

Δημοσίευση 12/08/2012 - 22:27

Δεν πιστεύω να έχει βελτιωθεί. Παίζει ρόλο και από που ήρθες, δηλαδή απο Lion ή Leopard, καθώς και πόσες μέρες έχεις το Mountain. Όσο περνά ο καιρός το συνηθίζεις το στακάτο σκρολάρισμα.

Προχθές στις 3 το μεσημέρι είχα Snow Leopard και μετά από μισή ώρα Mountain, οπότε έκανα σύγκριση άμεση. Με χαλάει το θέμα με το scrolling. Άλλα που παρατήρησα είναι η μικρότερη ζωή της μπαταρίας, μετά από αναμονή αργει καμια φορά να αποκριθεί και γενικά σε μερικά πατήματα δεν αποκρίνεται άμεσα.

Το σκρολάρισμα με χάλασε, όχι τα υπόλοιπα. Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς το θέμα (είναι πολύ υποκειμενικό καθώς κάποιος μπορεί να μην ενοχλείται από αυτό καθόλουκαι να μη δίνει σημασία και κάποιος άλλος - εγώ - να του κάθεται στο λαιμό). Επίσης δε γνωρίζω τι παίζει και σε πιο δυνατά μηχανάκια, το έψαξα λίγο και έχει μερικές αναφορές ακόμα και σε retina macbooks να μην είναι τόσο smooth το scrolling.

Τι είναι αυτοι οι browsers ρε γαμώτο; Ο Chrome με 5 tabs καταναλώνει 500MB, ο Firefox πάνω-κάτω τα ίδια, και ο Safari.

ήρθα απο lion, το leopard δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου.
πέρασα το mountain lion πάνω απο το lion όχι clean install, και το έχω μια εδβομάδα περίπου.

Δεν έχει να κάνει με συνήθεια, προσπαθώ είμαι όσο αντικειμενικός μπορώ.
Σκρολάρω αυτή εδώ τη σελίδα τώρα που γράφω, με safari και το trackpad και είναι πραγματικά βούτυρο, τόσο σε απόκριση όσο και σε framerate, θυμίζει iphone/ipad
Αντίθετα το facebook ή για παράδειγμα το http://9gag.com λαγκάρουνε τρελά χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος...

Πριν με το lion είχα γενικά λιγότερο smooth σκρολάρισμα με safari, στα παραπάνω όμως site δεν είχα πρόβλημα, έτρεχαν όπως τα υπόλοιπα.
όπως προείπα κατα 90% έχει βελτιωθεί το σκρολάρισμα αλλά σε συγκεκριμένα site.. γιοκ!

παράλληλα, ενώ με τα lion ο chrome ήταν βούτυρο, με τα mountain lion έχει γίνει αρκετά στακάτος (πάλι ανεξήγητα) σε σημείο που να με χαλάει.

#486   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 12/08/2012 - 22:56

πέρασα το mountain lion πάνω απο το lion όχι clean install, και το έχω μια εδβομάδα περίπου.

Σκρολάρω αυτή εδώ τη σελίδα τώρα που γράφω, με safari και το trackpad και είναι πραγματικά βούτυρο, τόσο σε απόκριση όσο και σε framerate, θυμίζει iphone/ipad
Αντίθετα το facebook ή για παράδειγμα το http://9gag.com λαγκάρουνε τρελά χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος...

Πριν με το lion είχα γενικά λιγότερο smooth σκρολάρισμα με safari, στα παραπάνω όμως site δεν είχα πρόβλημα, έτρεχαν όπως τα υπόλοιπα.
όπως προείπα κατα 90% έχει βελτιωθεί το σκρολάρισμα αλλά σε συγκεκριμένα site.. γιοκ!

παράλληλα, ενώ με τα lion ο chrome ήταν βούτυρο, με τα mountain lion έχει γίνει αρκετά στακάτος (πάλι ανεξήγητα) σε σημείο που να με χαλάει.

Στο ML γίνεται διαφορετική διαχείρηση της μνήμης. Σε τέτοιες σελίδες (πολύ μακρίες, με πολλές εικόνες κτλπ) γεμίζει η RAM γρήγορα. Στο Lion, ο, τι δεν φαινοταν το ξεχνούσε. Εδώ προσπαθεί να κρατάει όσο πιο πολλά μπορεί. Πρέπει να είναι και θέμα του Safari 6.

#487   larryf13

larryf13

iPH Member

• 250 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2012 - 00:40

Αν δούλευες σε Leopard θα καταλάβαινες για τα καλά τη διαφορά!

Σε μένα πάντως όλες οι σελίδες πάνω-κάτω με τον ίδιο τρόπο scrollaρουν. Και αυτή εδώ, και το fb.

#488   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 13/08/2012 - 09:32

Αν δούλευες σε Leopard θα καταλάβαινες για τα καλά τη διαφορά!

Σε μένα πάντως όλες οι σελίδες πάνω-κάτω με τον ίδιο τρόπο scrollaρουν. Και αυτή εδώ, και το fb.

http://9gag.com/trending

Πάνε και scrollαρε συνέχεια προς τα κάτω. Αν λέει Loading, περίμενε. Όταν έχει αρκετές εικόνες λογικά θα αρχίσει να κολλάει. Εξαρτάται και από την RAM σου. Πόση έχεις;

#489   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2012 - 10:04

To scrollάρισμα αλλάζει από τα Settings...Ψάξτε και λίγο.

Για το Expose που πάλι (επιτέλους) είναι όπως το SL γιατί δε μιλά κανείς;

#490   larryf13

larryf13

iPH Member

• 250 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2012 - 13:23

To scrollάρισμα αλλάζει από τα Settings...Ψάξτε και λίγο.

Για το Expose που πάλι (επιτέλους) είναι όπως το SL γιατί δε μιλά κανείς;

Μπα, δεν αλλάζει το scrollarisma. Και δεν είναι θέμα ρυθμισης, δεν τραβάει.

Το expose είναι καλύτερο τώρα ή πριν; Δεν πέρασα καθόλου από Lion και δεν το χρησιμοποιώ ποτέ έτσι κι αλλιώς το expose. Το Dashboard είδα ότι μπορείς να το κάνεις να βγαίνει σαν του Snow. Καλό αυτό.

http://9gag.com/trending

Πάνε και scrollαρε συνέχεια προς τα κάτω. Αν λέει Loading, περίμενε. Όταν έχει αρκετές εικόνες λογικά θα αρχίσει να κολλάει. Εξαρτάται και από την RAM σου. Πόση έχεις;

Η Ram είναι 2GB. Τόση ήταν και με SL. Δεν, ένα tab ανοιχτό και 1GB Ram ελεύθερη έχει. Κάτι βάρυνε όσον αφορά το render των παραθύρων των προγραμμάτων. Κάτι στα γραφικά.

#491   fenomeno69

fenomeno69

iPH User

• 110 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 13/08/2012 - 13:40

Καλησπέρα παιδιά, όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι έτσι και εγώ αγόρασα και εγκατέστησα αμέσως την νέα έκδοση. Έχω ένα προβληματάκι που ήθελα να ρωτήσω αν το έχει και κανένας άλλος.
Έχω καταρχάς το MacBook Pro μοντέλο 2011 στα τέλη. Στην εκκίνηση λοιπόν κολλάει και δεν ανοίγει μένει στην λευκή οθόνη με το μήλο και αναγκάζομαι να το κλείσω και να το ξανανοίξω.

#492   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 13/08/2012 - 13:47

Κανε ενα reset PRAM και NVRAM....μόλις τ πατάς να ανοίξει και πριν βγάλει τ μηλο πατας: cmd+alt+p+r κ τα κρατάς μέχρινα κάνει επανεκίνηση.....καντο και πες μ αν εφτιαξε :)
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#493   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10211 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 13/08/2012 - 13:55

Καλησπέρα παιδιά, όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι έτσι και εγώ αγόρασα και εγκατέστησα αμέσως την νέα έκδοση. Έχω ένα προβληματάκι που ήθελα να ρωτήσω αν το έχει και κανένας άλλος.
Έχω καταρχάς το MacBook Pro μοντέλο 2011 στα τέλη. Στην εκκίνηση λοιπόν κολλάει και δεν ανοίγει μένει στην λευκή οθόνη με το μήλο και αναγκάζομαι να το κλείσω και να το ξανανοίξω.

Επίσης όταν μπεις στο λειτουργικό πήγαινε Disk utilities και κάνε Repair disk permissions.
Once You Go Mac You Never Go Back

#494   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2012 - 16:27

Μπα, δεν αλλάζει το scrollarisma. Και δεν είναι θέμα ρυθμισης, δεν τραβάει.

Το expose είναι καλύτερο τώρα ή πριν; Δεν πέρασα καθόλου από Lion και δεν το χρησιμοποιώ ποτέ έτσι κι αλλιώς το expose. Το Dashboard είδα ότι μπορείς να το κάνεις να βγαίνει σαν του Snow. Καλό αυτό.

Η Ram είναι 2GB. Τόση ήταν και με SL. Δεν, ένα tab ανοιχτό και 1GB Ram ελεύθερη έχει. Κάτι βάρυνε όσον αφορά το render των παραθύρων των προγραμμάτων. Κάτι στα γραφικά.

Πας στα Settings -> Trackpad -> Scroll & Zoom -> Ξεκλικάρεις την πρώτη επιλογή.

Αν χρησιμοποιείς ποντίκι θα είναι κάτι ανάλογο...

#495   larryf13

larryf13

iPH Member

• 250 μηνύματα

Δημοσίευση 14/08/2012 - 13:38

Πας στα Settings -> Trackpad -> Scroll & Zoom -> Ξεκλικάρεις την πρώτη επιλογή.

Αν χρησιμοποιείς ποντίκι θα είναι κάτι ανάλογο...

Αυτό αλλάχθηκε το πρώτο λεπτό που έκανα boot. Το πρόβλημα είναι η επίδοση, τα fps, το performance. Δεν είναι καλό.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες