Αν το ότι έκανα μια φορά ένα λογιστικό λάθος σημαίνει ότι είμαι αφερέγγυος, τι να πω...ρε φιλε σε εχω τεσταρει κ σε αλλα ποστς, λες ανακριβειες, ειδικα οταν μιλησες για το ΦΠΑ στη ροδο που δεν ηξερες να κανεις σωστα τον υπολογισμο, απο κει κ περα εχασα αρκετα στη βαρυτητα τον ποστς σου...
λοιπον, οπως σου ειπα ειναι υπηρεσιες κεραιας κ οχι καρτας το πως θα πιασει το σημα 3g/lte/edge etc...δες αυτους στην αμερικη που εκοψαν τη mikrosim-to-nanosimκ ειχαν μια χαρα σημα...τι να λεμε τωρα...αν εχεις κατι πιο μεμπτο παραθεσε το...αυτα κ σορρυ
επισης στη σελιδα που λες λογικο να μην εχει ελλαδα ακομα γιατι δεν υπαρχει δικτυο στημενο, σου λεω επισης οτι ο γνωστος μου επιασε 4g στο εμπορικο στον αγ. δημητριο κ το αμφησβητεις κ αυτο, ε σορρυ κιλας τι να σου πω, διαβασε τις προδιαγραφες των δικτυων στην ΕΕ κ θα δεις οτι ειναι LTE 1/3/5 οπως τα πιλοτικα της κοσμο/βοντα...αν δεν το καταλαβαινεις κ αυτο σορρυ παλι
Τα δείγματα γραφής μου τα έχω δώσει εδώ μέσα πολύ πριν από σένα...
Είναι υπηρεσίες κεραίας συμφωνώ, αλλά θέλουν και τις αντίστοιχες κάρτες.
Γιατί όταν ξεκίνησε το 3G στην Ελλάδα αλλάξαμε όλοι κάρτες?
Αυτοί που έκοψαν τις κάρτες στην Αμερική δούλεψε το LTE? Ή μήπως απλά είχαν σήμα 3G?
Όσο για το λινκ δεν είναι για αυτό.
Υπάρχουν και πάροχοι στον κόσμο όπου κυκλοφορεί το iPhone που ΔΕΝ υποστηρίζονται.
Αν παρακολουθούσες την παρουσίαση θα έβλεπες ότι ΔΕΝ αρκεί να είναι συμβατό με τις μπάντες του LTE.
Το είπε πολύ χαρακτηριστικά ο Schiller! Δεν είναι τόσο απλό.
Πρέπει να έχει γίνει και η ζευγοποίηση μεταξύ Apple-εταιρείας από πριν.
Για αυτό το iPad 3 δούλευε ΜΟΝΟ σε 3-4 εταιρείες.
Έτσι και το iPhone 5 δουλεύει σε αυτούς του λινκ.
Η μόνη περίπτωση να αλλάξει αυτό, είναι αν υπάρχει η πρόβλεψη για συνεργασία με άλλους παρόχους μέσω software update στα τηλέφωνα...
Όσο για τον φίλο σου τι να σου πω...
Έχουμε καμιά φωτογραφία?