Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

ZUI PRIME Theme notification center

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
10 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Asimako

Asimako

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:vasimak

Δημοσίευση 05/08/2012 - 13:37

γεια σας παιδιά θα ήθελα την βοηθεια σας σε ένα θέμα
έχω το θέμα ZUI PRIME το οποίο έχει ένα φοβερό notification center τα οιπολιπα δεν μου αρέσουν μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να κρατήσω μόνο το θέμα του notification center ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9819 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2012 - 15:36

στη διαδρομη ZUI PRIME.theme\Bundles\com.apple.springboard μεταξυ αλλων υπαρχουν τα εξης
BuddyLinen.png
BuddyLinen@2x.png
BuddyLinen@2x~iphone.png
BulletinListGrabber@2x~iphone.png
BulletinListLinen@2x.png
BulletinListLockScreenFirstAlertBG@2x~iphone.png
BulletinListLockScreenGrabber@2x~iphone.png
BulletinListUnreadAccessory@2x.png
BulletinListUnreadAccessoryHighlighted@2x.png
BulletinListX@2x.png
BulletinListXBG@2x.png

φτιαξε ενα φακελο με ονομα πχ My_NC.theme και μεσα σε αυτον εναν με ονομα Bundles και μεσα σε αυτον εναν τελευταιο με ονομα com.apple.springboard.Σε αυτον μεσα πετας τα ααρχεια που σου εγραψα(copy-paste)
Tωρα τον φακελο My_NC.theme με ifunbox τον βαζεις στη διαδρομη Library/Themes οπου βρισκονται και τα αλλα θεματα σου.Πας winterboard και επιλεγεις το θεμα-respring

#3   Asimako

Asimako

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:vasimak

Δημοσίευση 05/08/2012 - 15:45

thanks !!!!

#4   barrcode

barrcode

iPH User

• 176 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2012 - 00:14

εχω που θελω ολο το θεμα εκτος απο τα εικονιδια γινεται?

#5   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9819 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2012 - 01:15

κατεβασε το θεμα και μπες στους φακελους Bundles και Folders και οπου βλεπεις icon ονομασια σε εικονιδια σβηνε και βασικα οτι σου θυμιζει εικονιδιο.Τελος θα σβησεις και το φακελο Bundles\com.apple.mobileicons.framework και θα εισαι οκ.
Αυτη τη δουλεια καντη στο pc και μολις τελειωσεις περνας το θεμα στο τηλ και ενεργοποιεις να δεις τι καταφερες

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 13/08/2012 - 01:16

#6   barrcode

barrcode

iPH User

• 176 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2012 - 02:06

αμα μπω στο φακελο bundles εχει μεσα φακελους με ονομασια π.χ com.apple.calculator τον σβηνω ολο?αμα μπω μεσα σε αυτον τον φακελο ειναι γεματος εικονες.
στον φακελο με ονομα folder εχει φακελους με ονομα π.χ activator.app οπου αμα μπω εχει παλι εικονες.τι ακριβως σβηνω?

#7   barrcode

barrcode

iPH User

• 176 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2012 - 02:22

φιλε μου το βρηκα thx.σβηστηκαν ολα εκτος απο την καμερα και τα photos apps.μηπως ξερεις τι πρεπει να σβησω?επισης αν μπορεις να με βοηθησεις να βγαλω το folder background

#8   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1842 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 13/08/2012 - 02:50

γεια σας παιδιά θα ήθελα την βοηθεια σας σε ένα θέμα
έχω το θέμα ZUI PRIME το οποίο έχει ένα φοβερό notification center τα οιπολιπα δεν μου αρέσουν μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να κρατήσω μόνο το θέμα του notification center ?

Συγνώμη που ρωτάω αλλά έχω ακριβώς το ίδιο θέμα και δεν παρατηρώ κάποιο ιδιαίτερο notification center. Μήπως μπορείς να ποστάρεις μία εικόνα για να δω τι μου διαφεύγει;
Ευχαριστώ!

#9   barrcode

barrcode

iPH User

• 176 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2012 - 02:55

φιλε μου το βρηκα thx.σβηστηκαν ολα εκτος απο την καμερα και τα photos apps.μηπως ξερεις τι πρεπει να σβησω?επισης αν μπορεις να με βοηθησεις να βγαλω το folder background

ακυρο ολα οκ!

#10   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9819 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2012 - 02:56

αυριο στειλε ενα pm σε περιπτωση που δεν το θυμηθω να σου γραψω ακριβως αυτο που ρωτας αν και στους φακελους μπορει να βρισκεις μεσα 1000 εικονιδια αλλα ποσα απο αυτα μοιαζουν με το εικονιδιο που εχεις στη homescreen σου.Τα περισσοτερα ειναι συμπληρωματικα των εφαρμογων οπως κουμπακια,μπαρες,αλλα κουμπακια κλπ

edit:...με προλαβες οποτε οκ.

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 13/08/2012 - 02:57

#11   barrcode

barrcode

iPH User

• 176 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2012 - 03:07

Συγνώμη που ρωτάω αλλά έχω ακριβώς το ίδιο θέμα και δεν παρατηρώ κάποιο ιδιαίτερο notification center. Μήπως μπορείς να ποστάρεις μία εικόνα για να δω τι μου διαφεύγει;
Ευχαριστώ!

και εγω το εχω αλλα ουτε εγω εχω παρατηρησει τπτ.ισως φταει που εχω custom nc background

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες