Τώρα έχω 24αρα την νέα χρόνια θα κάνω vdsl.εχω το speedport entry του ΟΤΕ το καινούριο και περιμένω αύριο να έρθει το asus που έβαλα παραπάνωΤι σύνδεση έχεις και ποιο VoIP Modem-Router ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 06/12/2017 - 15:41
Τώρα έχω 24αρα την νέα χρόνια θα κάνω vdsl.εχω το speedport entry του ΟΤΕ το καινούριο και περιμένω αύριο να έρθει το asus που έβαλα παραπάνωΤι σύνδεση έχεις και ποιο VoIP Modem-Router ;
RF forever
Δημοσίευση 06/12/2017 - 15:54
Όταν θα παραλάβεις θα το φτιάξουμε. Μην βάλεις το καινούργιο Router να λειτουργεί σαν Access Point γιατί με διπλά NAT και διπλό Port Forward θα μπλέξεις άσχημα.
Επίσης αν το βάλεις σε bridge mode θα χάσεις το VoIP γιατί θα πάψει το speedport να κάνει PPP κλήση.
Θα χρησιμοποιήσουμε το καινούργιο σου Router για να κάνει μια 2η PPP κλήση πάνω από το speedport. Το speedport θα λειτουργεί μόνο για να δίνει ζωή στην ομιλία.
Με λίγα λόγια θα έχεις 2 εξωτερικές ανεξάρτητες IP, μια για φωνή και μια για λοιπές υπηρεσίες.
Δημοσίευση 06/12/2017 - 15:57
RF forever
Δημοσίευση 06/12/2017 - 16:04
Ήδη μου φαίνονται κινεζικά ..βασικα ήθελα να ξεφορτωθώ τελείως την κουμουτσα του ΟΤΕ .το τηλέφωνο δεν το χρησιμοποιούμε σχεδόν καθόλου .θα κάνω μια προσπάθεια πρώτα μήπως μου το γυρίσει ο ΟΤΕ χωρίς voip και αν όχι βλέπουμε .περισσοτερο με ενδιαφέρει τι ρυθμίσεις θα χρειαστώ να κάνω στο νέο ρουτερ για να πάρω τα μέγιστα από την 24αρα του ΟΤΕ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θα στα κάνω στα Ελληνικά. Οι υπηρεσίες είναι πλέον ευρυζωνικές. Δεν πρόκειται ο ΟΤΕ να ενδώσει. Ακόμα και αν το έκανε δεν θα μπορούσες ποτέ να βάλεις VDSL.
Για αρχή κάνε login στο speedport, πήγαινε Internet > WAN > ATM_DSL > , πάτα "details" πάνω δεξιά και δες αν η επιλογή PPPoE Pass-through είναι στο ON.
Δημοσίευση 06/12/2017 - 16:12
Θα στα κάνω στα Ελληνικά. Οι υπηρεσίες είναι πλέον ευρυζωνικές. Δεν πρόκειται ο ΟΤΕ να ενδώσει. Ακόμα και αν το έκανε δεν θα μπορούσες ποτέ να βάλεις VDSL.
Για αρχή κάνε login στο speedport, πήγαινε Internet > WAN > ATM_DSL > , πάτα "details" πάνω δεξιά και δες αν η επιλογή PPPoE Pass-through είναι στο ON.
RF forever
Δημοσίευση 06/12/2017 - 16:16
Δεν βλέπω στην φωτό τίποτα περι PPPoE Pass-through
Δημοσίευση 06/12/2017 - 17:02
Οπα ναι λάθος φωτό ανέβηκε .δεν είμαι σπίτι αλλά πάντως στο on ήταν .τι σημαίνει αυτό ;Δεν βλέπω στην φωτό τίποτα περι PPPoE Pass-through
RF forever
Δημοσίευση 06/12/2017 - 17:12
Αυτό σημαίνει πως μόλις έλυσες το πρόβλημα σου. Εγώ παρακαλούσα χρόνια τον OTE να με αφήνει να παίρνω πάνω από μια δημόσιες IP και τα κατάφερα μόλις πριν 6 μήνες.
Εσένα σου χαρίστηκε απλόχερα.
Στην πράξη: Θα μετατρέψουμε το speedport σε μια απλή VoIP συσκευή και όλα τα άλλα θα τα αναλάβει ο διάδοχος χωρίς να μπλέκεται μαζί του.
Δημοσίευση 06/12/2017 - 17:37
Ωραίο θα σου πω μόλις έρθει .ερωτηση .καμια συσκευη μικρή να κάνει τη δουλειά του speedport υπαρχει για να γλιτώσω τη κουμουτσα ;Αυτό σημαίνει πως μόλις έλυσες το πρόβλημα σου. Εγώ παρακαλούσα χρόνια τον OTE να με αφήνει να παίρνω πάνω από μια δημόσιες IP και τα κατάφερα μόλις πριν 6 μήνες.
Εσένα σου χαρίστηκε απλόχερα.
Στην πράξη: Θα μετατρέψουμε το speedport σε μια απλή VoIP συσκευή και όλα τα άλλα θα τα αναλάβει ο διάδοχος χωρίς να μπλέκεται μαζί του.
RF forever
Δημοσίευση 06/12/2017 - 17:59
Δημοσίευση 08/12/2017 - 14:35
RF forever
Δημοσίευση 09/12/2017 - 09:03
RF forever
Δημοσίευση 09/12/2017 - 10:44
Δημοσίευση 09/12/2017 - 11:39
Δημοσίευση 09/12/2017 - 11:42
Για να δουλεύει το 5Gh πρέπει να περάσεις τη έκδοση 1.1.1.2 .
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες