Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Αγορά Macbook απο Ebay

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
54 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Johnakis

Johnakis

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 31/08/2012 - 11:28

Μήπως να κάνουμε καμία ομαδική αφού είμαστε πολλοί;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   COOKIE

COOKIE

iPH Member

• 308 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2012 - 11:44

Εγω εκλεισα ενα 2χερι απο φιλο που θελει να αγορασει Air

#18   samigostab

samigostab

iPH Addict

• 639 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:Samig0s

Δημοσίευση 31/08/2012 - 14:26

Το εμπιστευεστε ομως να δωσετε σχεδον 1000 ευρω στο ebay;

#19   glk

glk

iPH Member

• 236 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:glk85

Δημοσίευση 31/08/2012 - 14:31

Ο electro-king ειναι αξιοπιστος απ'οτι δείχνουν οι αξιολογησεις του και εχουν παρει και παρα πολλοι απο Ελλαδα!
Επίσης οταν εμπλέκεται το pay-pal, είναι εγγυημενη η συναλλαγη σου!

#20   inside

inside

iPH Member

• 270 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/08/2012 - 15:03

Αμα πας στο τελευταιο ποστ του θεματος "macbook pro retina" εχω γραψει για την αγορα του laptop μου απο το ebay. Διαβασε το και οτι χρειαστεις και μπορω να σε βοηθησω μου λες ;)

Με γεια ο MacBook σου! :) Αρα πρεπει να παρω και adaptoraki για ελλαδα ετσι? Ξερει κανεις αμα πουλανε πουθενα στην ελλαδα αυτον (της apple)? Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: inside, 31/08/2012 - 15:04

#21   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 31/08/2012 - 15:07

http://www.golden-i....mart&Itemid=248

#22   inside

inside

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2012 - 15:22

http://www.golden-i....mart&Itemid=248

13 ευρω :huh:?? Χαχα παμε καλα?! Ευχαριστω mikexs :)

Τελευταία επεξεργασία από: inside, 31/08/2012 - 15:24

#23   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5698 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2012 - 15:33

13 ευρω :huh:?? Χαχα παμε καλα?! Ευχαριστω mikexs :)

Μπροστά σε αυτό, τα 13 είναι μάλλον μια χαρά...

#24   inside

inside

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 31/08/2012 - 15:35

Χαχα ισχυει:)

#25   stelaras100

stelaras100

iPH User

• 115 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 31/08/2012 - 17:37

Με γεια ο MacBook σου! :) Αρα πρεπει να παρω και adaptoraki για ελλαδα ετσι? Ξερει κανεις αμα πουλανε πουθενα στην ελλαδα αυτον (της apple)? Αναρτημένη εικόνα

Ευχαριστω πολυ!!! Το πρωτο μου macbook και ειμαι κατενθουσιασμενος!!! Αγορασμενο απο electronic king (ebay)!! Τωρα για το ανταπτορακι απο μαγαζι με ηλεκτρονικα-ηλεκτρολογικα μπορεις να βρεις με 1-2€. Στο ebay υπαρχει και με λιγοτερο απο 1€ (απο ebay το πηρα κ εγω). Στην ελλαδα με μια γρηγορη αναζητηση απο goldeni εχει 12,99€ (http://www.golden-i....e-chargers.html) η γνωμη μου ειναι τζαμπα λεφτα γιατι χανεις και την προεκταση του φορτιστη. Οτι αλλο χρειαστεις και μπορω να βοηθησω δω ειμαστε ;)

Ευχαριστω πολυ!!! Το πρωτο μου macbook και ειμαι κατενθουσιασμενος!!! Αγορασμενο απο electronic king (ebay)!! Τωρα για το ανταπτορακι απο μαγαζι με ηλεκτρονικα-ηλεκτρολογικα μπορεις να βρεις με 1-2€. Στο ebay υπαρχει και με λιγοτερο απο 1€ (απο ebay το πηρα κ εγω). Στην ελλαδα με μια γρηγορη αναζητηση απο goldeni εχει 12,99€ (http://www.golden-i....e-chargers.html) η γνωμη μου ειναι τζαμπα λεφτα γιατι χανεις και την προεκταση του φορτιστη. Οτι αλλο χρειαστεις και μπορω να βοηθησω δω ειμαστε ;)

#26   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10211 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 31/08/2012 - 18:05

Ναι το πουλάνε. Αν είσαι Αθήνα κοίτα στο Golden-i.
Once You Go Mac You Never Go Back

#27   ntemos

ntemos

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2012 - 20:18

Καλησπέρα!
Σκεφτομουν να αγορασω ενα MacBook Pro απο Αγγλια ή Αμερικη (καθως η τιμη μαζι με τα μεταφορικα ειναι μικροτερη σε σχεση με την αγορα του απο ελλαδα)

Το μονο που με προβληματιζει ειναι αμα πρεπει να πληρωσω καποιον φορο στο τελωνειο και ποσο περιπου, μπορει να ειναι αυτο το ποσο.

Αμα πω στον πωλητη του ebay να στειλει το δεμα σαν δωρο γλιτωνω το τελωνειο? Αξιζει τελικα ολη αυτη η διαδικασια?

Καλησπέρα. Να σας πω και εγώ πως, ο electronic king είναι αξιόπιστος πωλητής. Προσωπικά παρήγγειλα ένα macbook 15άρι i7 τετραπύρινο από το αμερικάνικο ebay store που έχει. Για να μη πληρώσω τελωνείο, τον ρώτησα εάν θα μπορούσε να μου το στείλει από UK και μου απάντησε πως, για 50 usd παραπάνω στα ήδη 100 usd έξοδα αποστολής που θα είχε από Αμερική, θα μου το έστελνε από Αγγλία. Έτσι ακριβώς έγινε. Το μηχάνημα ήρθε στον χρόνο που μου είπε, πακεταρισμένο, τέλειο. Πλήρωσα σύνολο 1450 ευρώ για ένα μηχάνημα που εδώ θα το πλήρωνα στην βασική του τιμή 1960 και κάτι (αν θυμάμαι καλά) ευρώ. Με αναβάθμιση μνήμης από 4gb σε 8gb από crusial UK, το μηχάνημα μου κόστισε 1510 ευρώ. (εδώ 2100 ευρώ περίπου).

#28   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2012 - 13:45

Καλησπέρα. Να σας πω και εγώ πως, ο electronic king είναι αξιόπιστος πωλητής. Προσωπικά παρήγγειλα ένα macbook 15άρι i7 τετραπύρινο από το αμερικάνικο ebay store που έχει. Για να μη πληρώσω τελωνείο, τον ρώτησα εάν θα μπορούσε να μου το στείλει από UK και μου απάντησε πως, για 50 usd παραπάνω στα ήδη 100 usd έξοδα αποστολής που θα είχε από Αμερική, θα μου το έστελνε από Αγγλία. Έτσι ακριβώς έγινε. Το μηχάνημα ήρθε στον χρόνο που μου είπε, πακεταρισμένο, τέλειο. Πλήρωσα σύνολο 1450 ευρώ για ένα μηχάνημα που εδώ θα το πλήρωνα στην βασική του τιμή 1960 και κάτι (αν θυμάμαι καλά) ευρώ. Με αναβάθμιση μνήμης από 4gb σε 8gb από crusial UK, το μηχάνημα μου κόστισε 1510 ευρώ. (εδώ 2100 ευρώ περίπου).

Για να καταλάβω αρχικά έκανες κανονικά παραγγελία σε προϊόν που δεν ανεγραφε uk dispatched και μετά του έγραψες να στο στείλει από uk και σου λέει κανένα πρόβλημα +50$ ? Έτσι έγιναν τα πράγματα? Για πες?

#29   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5698 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2012 - 14:35

Αυτό κατάλαβα και εγώ. Και φαντάστηκα ότι με αυτόν τον τρόπο ίσως βγαίνει φθηνότερα απ'οτι να πάρεις το UK dispatched (λόγω διαφορετικής ισοτιμίας δολαρίου, λίρας/ευρώ), αλλά κοίταξα κάνα δυο μοντέλα και είναι ελάχιστη η διαφορά τελικά.

#30   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2012 - 15:18

ntemos πες μας αν καταλάβαμε σωστά

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα