@kotsoum
Μόλις δοκίμασα, δε στέλνει!
Επειδή έχουμε ένα μήνα τώρα τα ίδια, ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΟΥ?
Νομίζω ότι έπαψε πια να είναι αστείο!!
Απέσυρε τη και αν ποτέ δουλέψει και μπορείς να εγγυηθείς τη συνεχή, αδιάκοπη και ομαλή λειτουργία της πούλα τη σε όλο τον κόσμο!
@Alex0077
Μας δίνεις σε παρακαλώ αναλυτικές οδηγίες για refund?
Μπήκα εκεί που μου είπες και δεν έχει ελληνική σημαία.
Ευχαριστώ!
Δεν χρειαζεται να έχει ελληνική σημαία.. Τα βήματα αναλυτικά:
1. Μπαίνεις εδώ
https://expresslane....roupList.action2. Πας στη διαδρομή iTunes -> iTunes Store
3. Purchases, Billing & Redemption -> The topic is not listed . Εκεί γράφεις έναν τίτλο πχ Problem with an app
4. Tσεκάρεις στο εικονίδιο MAIL που θα εμφανιστεί
5. Συμπληρώνεις όλα τα στοιχεία που ζητάει. Στο Choose the iTunes Store or App Store for your country: Πας other και μετά θα σου έχει Greece.
Item Title και Order Number θα το συμπληρώσεις οπωσδήποτε παρόλο που λέει optional
Στο description θα γράψεις ότι η εφαρμογή δεν κάνει όσα υπόσχεται , ότι crashάρει κτλ και ότι θες άμεσα να γίνει refund.
Μετά θα λάβεις μια αυτόματη απάντηση στο mail ότι το έλαβαν και θα λάβεις και έναν κωδικό
ΥΓ Θα σου έλεγα στο description να γράψεις ότι είναι δεύτερη φορά που στέλνεις mail για refund και αν μπορείς να βρεις και τον GCRM Case ID που σου είχε σταλεί στο e-mail σου όταν τους έστειλες μύνημα την πρώτη φορά και να αναφέρεις ότι δεν σου έχουν απαντήσει.
Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι όπως με το report a problem αλλά εκεί δεν ξέρω γιατί πιθανό να μην απανατήσουν πάντα και καμιά φορά υπάρχουν προβλήματα
Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 16/09/2012 - 18:06