Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

SMS Free - Στείλτε SMS χωρίς χρέωση σε όλο τον κόσμο!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
757 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 19:35

Φίλε aouas πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια κακία για την εφαρμογή και για μένα τον ίδιο. Αφού η εφαρμογή δουλεύει και γι αυτό το λόγο βγήκε το update, για να διορθωθούν τα προβλήματα που υπήρχαν. Ακόμη σε ενημερώνω ότι ο συγκεκριμένος server αποστολής των μηνυμάτων είναι από τους πιο αξιόπιστους και έχει testariστεί ικανοποιητικά πολύ. Σπάνιως δε δουλεύει σε περιπτώσεις που ο τηλεπικοινωνιακός πάροχος μπλοκάρει τον αριθμό του server, ο οποίος αλλάζει μετά από κάποιες ώρες. Ελπίζω να πειστείς από τη χρήση της εφαρμογής με τη χρήση της μελλοντικά.
Φιλικά

Έβαλα κωδικό και στις ρυθμίσεις και στο νούμερο ταυτόχρονα.
Έβαλα κωδικό μόνο στις ρυθμίσεις.

Το αποτέλεσμα το ίδιο..

Μόνο στις ρυθμίσεις θα βάλεις κωδικό χώρας. Στο νουμερο του παραληπτη θα βάλεις μονο τον αριθμό του (π.χ. 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 16/09/2012 - 19:36

Το έκανα κι αυτό...Δεν στέλνει δυστυχώς.Μάλλον έχει πέσει αποκλεισμός από τον σέρβερ..

Αναρτημένη εικόνα

#318   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 19:39

Το έκανα κι αυτό...Δεν στέλνει δυστυχώς.Μάλλον έχει πέσει αποκλεισμός από τον σέρβερ..

Όχι, ο συγκεκριμένος server δεν έχει block λειτουργία για αριθμούς.

Τι να πω, δοκίμασε αργότερα ή δοκίμασε να στείλεις σε άλλο νούμερο. Ακόμη, δες εάν έχεις σήμα στο κινητό.

#319   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 19:40

Τότε τι άλλο να δοκιμάσω μπας και στείλει;Για πες μου.
Όχι ότι με ενδιαφέρει να στείλω απλά επειδή βλέπω ότι ενδιαφέρεσαι (δεν σου αξίζει να τρως τόσο κράξιμο) να σε βοηθήσω να εντοπίσεις κάποιο πρόβλημα.

Αναρτημένη εικόνα

#320   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 19:42

Τι δεν καταλαβαίνεις?
Την έχω αγοράσει ένα μήνα και έχει δουλέψει συνολικά 6 ώρες (με τη μία ώρα τη σημερινή)

Τι θέλεις να πω?
Ότι δουλεύει, μπράβο σου και εις ανώτερα?

Αν εξακολουθήσει να δουλεύει ΟΠΩΣ θα έπρεπε να δουλεύει από την αρχή! (ένα μήνα τώρα) μένει να το δούμε, και το εύχομαι... διότι την αγόρασα....

Ελπίζω να βγείς ασπρόσωπος από την αγορά σου φίλε aouas. ;-)

#321   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 16/09/2012 - 19:45

Ναι είναι υποχρεωτικό να βάλεις τον κωδικό της χώρας του παραλήπτη.

Εγω μπροστα απο τον αριθμο που στελνω τα μνμ δεν εχω βαλει κωδικο χωρας..Και το μνμ πηγε κανονικα.... :o..Επισης στο ενα μνμ μου ο αριθμος αποστολεα ξεκινουσε απο 0015 και στο αλλο απο 00121 κατι τετοιο...Ασχετο αλλα αυτοι οι αριθμοι για ποιο λογο αλλαζουν?

EDIΤ: Τωρα προσεξα οτι μονο στις ρυθμισεις θελει κωδικο χωρας και οχι στον παραληπτη..Και μου φανηκε περιεργο που δουλεψε ετσι

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 16/09/2012 - 19:49

#322   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 19:50

Τότε τι άλλο να δοκιμάσω μπας και στείλει;Για πες μου.
Όχι ότι με ενδιαφέρει να στείλω απλά επειδή βλέπω ότι ενδιαφέρεσαι (δεν σου αξίζει να τρως τόσο κράξιμο) να σε βοηθήσω να εντοπίσεις κάποιο πρόβλημα.

Αρχικά θα σετάρεις το όνομά σου και τον κωδικοπ χώρας του παραλήπτη από το μενού ρυθμίσεων.
Έπειτα, θα πατήσεις στο New Message, θα εισάγεις τον αριθμό του κινητού του παραλήπτη ( χωρις + ή κωδικό χώρας, μόνο τον αριθμό), θα γράψεις το μήνυμά σου και θα πατήσεις Send.
Το μήνυμα θα πρέπει να έρθει κατευθείαν!
Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορείς να στείλεις. Ξαναδοκίμασε και πές μου.

Εγω μπροστα απο τον αριθμο που στελνω τα μυνηματα δεν εχω βαλει κωδικο χωρας..Και το μυνημα πηγε κανονικα.... :o..Επισης στο ενα μυνημα μου ο αριθμος αποστολεα ξεκινουσε απο 0015 και στο αλλο απο 00121 κατι τετοιο...Ασχετο αλλα αυτοι οι αριθμοι για ποιο λογο αλλαζουν?

EDIΤ: Τωρα προσεξα οτι μονο στις ρυθμισεις θελει κωδικο χωρας και οχι στον παραληπτη..Και μου φανηκε περιεργο που δουλεψε ετσι

Οι αριθμοί αποστολής του sever αλλάζουν δυναμικά σε τακτά χρονικά διαστήματα για να μην μπλοκάρονται από τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών.
Παιδιά παρακαλώ διαβάστε τις οδηγίες τη εφαρμογής για οποιαδήποτε απορία. Αναγράφονται μέσα στην εφαρμογή.

#323   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 19:51

Βλακώδες είναι να αναφέρεσαι στη λειτουργία μία εφαρμογής χωρίς να γνωρίζεις το ιστορικό της...
Θα σταματήσεις τώρα τους χαρακτηρισμούς?

Αναφερθηκα την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ στιγμη στην λειτουργια της εφαρμογης ως οφειλα αφου πηρα promo απο τον developer..Κατανοητο?

Υ.Γ: Ξαναεστειλα τωρα μνμ και παραδοθηκε...

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 16/09/2012 - 19:51

#324   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 20:01

Σε Cosmote δεν στέλνει με τίποτα....Πάνω από 10 μηνύματα δοκίμασα να στείλω.
Σε Vodafone στέλνει με καθυστέρηση κανά 10λεπτο..

Αναρτημένη εικόνα

#325   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 20:04

Θα σταματήσεις τώρα να κάνεις παράθεση τα μηνύματα μου σε παρακαλώ για 2η φορά!!
Σε ευχαριστώ πολύ!

Φιλε aouas δεν ξερω τι κολλημα εχεις βαρεσει και μου επιτιθεσε με τετοιο τροπο...Μαλλον θα φταιει η προ ολιγων ημερων συζητηση μας περι λαθρομεταναστευσης σε αλλο νημα.. Μεχρι τωρα σου μιλαω κανονικα και χωρις να σε προσβαλλω παρα τα οποια κοσμητικα επιθετα που μου ειχες πει πριν λιγες μερες και παρ ολο τον απαξιωτικο τροπο που μου μιλας αυτη την στιγμη. Οποτε εγω θα σε παρακαλεσω να μαθεις να κανεις συζητηση και να σεβεσαι τον συνομιλητη σου...Δεν βλαπτει, δοκιμασε το...Και το σταματαω εδω γιατι πολυ ασχοληθηκαμε....

Ζητω συγγνωμη απο τα υπολοιπα μελη για το off topic..Η εφαρμογη μεχρι και τωρα δουλευει κανονικα...Θα ξαναενημερωσω το νημα μολις ξαναμπω για το αν συνεχιζει η εφαρμογη να δουλευει

EDIΤ: Μark εγω οσα μνμ εχω στειλει τα εχω στειλει σε cosmote...

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 16/09/2012 - 20:07

#326   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 20:08

Πάνο ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Κι εγώ φίλε Mark σε cosmote στέλνω άμεσα.

#327   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 20:09

Τι να πω ρε παιδιά δεν ξέρω....Δεν στέλνει πάντως σε έναν αριθμό Cosmote που τσεκάρω..

Αναρτημένη εικόνα

#328   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 20:14

@kotsoum Μηπως παιζει καποιο ρολο το ονομα που βαζουμε εμεις..Μηπως πολλοι χαρακτηρες η τιποτα συμβολα μπλοκαρουν απο το να στειλει?

#329   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 20:15

@kotsoum Μηπως παιζει καποιο ρολο το ονομα που βαζουμε εμεις..Μηπως πολλοι χαρακτηρες η τιποτα συμβολα μπλοκαρουν απο το να στειλει?

Όχι καμία σχέση. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. ;-)

#330   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 20:18

Όχι καμία σχέση. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. ;-)

Το λεω γιατι εβαλα ενα ονομα με πολλους χαρακτηρες και συμβολα και τα μνμ αργησαν κανα 3λεπτο να ερθουν..Ενω μολις εγραψα το ονομα μου τα μνμ παραδοθηκαν μεσα στο λεπτο...Λες να ηταν τυχαιο?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες