Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

SMS Free - Στείλτε SMS χωρίς χρέωση σε όλο τον κόσμο!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
757 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 20:20

Τι να πω ρε παιδιά δεν ξέρω....Δεν στέλνει πάντως σε έναν αριθμό Cosmote που τσεκάρω..

Μπορεί να έχει πρόβλημα ο αριθμός αυτός που στέλνεις, δοκίμασε σε κάποιον άλλο. Τι να πώ, περίεργο.

Το λεω γιατι εβαλα ενα ονομα με πολλους χαρακτηρες και συμβολα και τα μνμ αργησαν κανα 3λεπτο να ερθουν..Ενω μολις εγραψα το ονομα μου τα μνμ παραδοθηκαν μεσα στο λεπτο...Λες να ηταν τυχαιο?

Μάλλον τυχαίο ήταν

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 20:32

Επειδή έχουν ακουστεί πολλά για την εφαρμογή, θα ξαναπαρακαλέσω τα μέλη του forum που την έχουν, να γράφουν εδώ και στο App store τη γνώμη τους γι'αυτή. Ευχαριστώ.

#333   evansk

evansk

iPH User

• 145 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/09/2012 - 22:46

μουφα!!πραγματικα λυπαμαι που την αγορασα και πηγα να στηριξω εναν ελληνα developer..απαραδεκτη μονο και κριμα ειναι σαν κατι εφαρμογουλες που προσφερονται δωρεαν φυσικα που σ λεne track any phone in the planet και ειναι για να κοροιδευεις τους φιλους σου!!!πραγματικα εχω στειλει πανω απο 20 και δν εχει φτασει κανενα στον παραληπτη του!!!αν δεν δωθει λυση αμεσα βεβαια προφανως και θα γραψω την κριτικη μου στο app store!!

#334   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 16/09/2012 - 22:57

Εγω μολις τωρα εστειλα μνμ και λειτουργει κανονικα....Και σε 4 διαφορετικους αριθμους..3 cosmote και 1 vodafone

#335   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 16/09/2012 - 22:57

Εγω μολις τωρα εστειλα μνμ και λειτουργει κανονικα....Και σε 4 διαφορετικους αριθμους..3 cosmote και 1 vodafone

Πρέπει να σαι ο μόνος τελικά από ότι διαβάζω.. :D

#336   evansk

evansk

iPH User

• 145 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 22:59

αυριο δυστηχως σε ολα τα τεχνολογικα σιτες που γραφω θα κανω ενα θεμα για να μην πεσουν και αλλα ατομα θυματα της απατης του εν λογω ατομου!!!!συγχαρητηρια φιλος καταφερες να βγαλεις τα πιο ευκολα χρηματα εξαπατωντας κοσμο μεσα απο αυτη την μουφα!!!

η ο μονος εισαι η ειστε λαμογια και οι 2..

Τελευταία επεξεργασία από: evansk, 16/09/2012 - 23:01

#337   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 23:00

Πρέπει να σαι ο μόνος τελικά από ότι διαβάζω.. :D

Λες ε? χαχαχα Βιντεο δικο μου μπορω να ποσταρω εδω στο νημα? Να τραβηξω ενα τωρα μην νομιζουν οτι λεω και μπαρουφες...

#338   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 23:02

Λες ε? χαχαχα Βιντεο δικο μου μπορω να ποσταρω εδω στο νημα? Να τραβηξω ενα τωρα μην νομιζουν οτι λεω και μπαρουφες...

Δεν έχει νόημα αυτό. Αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιος φανατισμός ότι δουλεύει.. Οκ μπορεί να έτυχε κάτι με τους servers και να δούλεψε σε σένα. Ότι η εφαρμογή είναι πατάτα έχει αποδειχτή από το 99,99% των ατόμων στο τοπικ εδώ (είσαι η μόνη εξαίρεση βασικά). Anyway κρατησέτο λίγο ακόμα και δες αν θα δουλεύει συνέχεια έτσι και μας λες.

#339   evansk

evansk

iPH User

• 145 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 23:03

ρε λαμογιο πιο νημα και ποια κλωστη;;;μαζι δουλευετε;;τι υπερασπιζεσαι οταν ενα ολοκληρο φορουμ κραζει...;;

#340   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 23:04

Δεν έχει νόημα αυτό. Αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιος φανατισμός ότι δουλεύει.. Οκ μπορεί να έτυχε κάτι με τους servers και να δούλεψε σε σένα. Ότι η εφαρμογή είναι πατάτα έχει αποδειχτή από το 99,99% των ατόμων στο τοπικ εδώ (είσαι η μόνη εξαίρεση βασικά). Anyway κρατησέτο λίγο ακόμα και δες αν θα δουλεύει συνέχεια έτσι και μας λες.

Mα δεν φανατιστηκα πουθενα...Απλα πηρα ενα promo και απο εκεινη την στιγμη μεχρι τωρα η εφαρμογη λειτουργει..Τουλαχιστον σ εμενα...(θα προτιμουσα το τζοκερ φυσικα η κανα ΛΟΤΤΟ) ..ΕΙπα οτι θα ενημερωνω γι αυτο και ποσταρω αλλωστε..Εαν σταματησει να λειτουργει φυσικα και θα το ποσταρω...

#341   evansk

evansk

iPH User

• 145 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 23:05

δεν ειναι τα 0,79 λεπτα αλλα αυριο το πρωι το θεμα θα μεταφερθει στον κ. σφακιανακη ετσι για μα λυθουν μερικες αποριες για το ποιον του εν λογω "κυριου"

#342   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 23:05

ρε λαμογιο πιο νημα και ποια κλωστη;;;μαζι δουλευετε;;τι υπερασπιζεσαι οταν ενα ολοκληρο φορουμ κραζει...;;

Εγω ειμαι φιλος του kotsoum και μαζι τα φαγαμε....Και προσπαθω να σας παραπλανησω ολους...Οποτε ναι μαζι δουλευουμε...Ημαρτοννννννννννννννννννννν

Υ.Γ: Εχω και βελονι παει μαζι με το νημα και την κλωστη...

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 16/09/2012 - 23:07

#343   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 23:07

Mα δεν φανατιστηκα πουθενα...Απλα πηρα ενα promo και απο εκεινη την στιγμη μεχρι τωρα η εφαρμογη λειτουργει..Τουλαχιστον σ εμενα...(θα προτιμουσα το τζοκερ φυσικα η κανα ΛΟΤΤΟ) ..ΕΙπα οτι θα ενημερωνω γι αυτο και ποσταρω αλλωστε..Εαν σταματησει να λειτουργει φυσικα και θα το ποσταρω...

Δεν φανατιστηκες και γι αυτό προσπαθέις να μας πείσεις για τα αντίθετα από αυτά που λέμε και ποστάρεις συνεχόμενα τόσες σελίδες τώρα. Το όλο θέμα έχει ξεφύγει από το ότι απλά προσπαθείς να ενημερώσεις ότι σε σένα ετυχε και δούλεψε κανονικά.

Anyway το συμπέρασμα δεν αλλάζει ότι η εφαρμογή είναι άχρηστη. Και από την 1η σελίδα με΄χρι την 20ή συμφωνούν όλοι με μοναδική εξαίρεση τον developer....και παραδόξως εσένα :)

Άντε καλή συνέχεια στο θέμα :)

#344   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 23:10

Δεν φανατιστηκες και γι αυτό προσπαθέις να μας πείσεις για τα αντίθετα από αυτά που λέμε και ποστάρεις συνεχόμενα τόσες σελίδες τώρα. Το όλο θέμα έχει ξεφύγει από το ότι απλά προσπαθείς να ενημερώσεις ότι σε σένα ετυχε και δούλεψε κανονικά.

Anyway το συμπέρασμα δεν αλλάζει ότι η εφαρμογή είναι άχρηστη. Και από την 1η σελίδα με΄χρι την 20ή συμφωνούν όλοι με μοναδική εξαίρεση τον developer....και παραδόξως εσένα :)

Άντε καλή συνέχεια στο θέμα :)

Εαν προσεξες αναφερω οτι δουλευει σε εμενα....Δεν ειπα οτι δουλευει σε ολο τον κοσμο...Αλλωστε ειπα οτι θα ενημερωνω για το εαν λειτουργει..Και ειλικρινα δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο...Παντως απ οτι ειδα λειτουργει και σε αλλους..Και να σαι σιγουρος οτι οταν και αν σταματησει θα το ποσταρω κατευθειαν...

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 16/09/2012 - 23:12

#345   evansk

evansk

iPH User

• 145 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 23:12

το βελονι και το νημα κρατα τα να φτιαξεις καλτσουλες στον φιλο σου και τπτ πουλοβερακια να παει να τα πουλησει σε κανα παζαρι μπας και βγαλει τπτ πιο τιμια λεφτακια!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες