Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

SMS Free - Στείλτε SMS χωρίς χρέωση σε όλο τον κόσμο!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
757 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#391   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 18/09/2012 - 16:55

Οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι μπλοκάρουν τα νούμερα αποστολής των server γι'αυτό καμιά φορά υπάρχει αυτό το θέμα με την αποστολή. Δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποτρέψουμε.
Το νούμερο αποστολής έχει αλλάξει και μπορείς πάλι να τη λειτουργείς κανονικά. ;)

Δλδ για να λειτουργεί οταν μπλοκάρει,!κάποιος πρέπει να αλλάζει τον αριθμό αποστολής ή θα αλλάζει αυτόματα οταν μπλοκαρονται μηνύματα;
Και το ενδιάμεσο τι θα γίνεται;
Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι αξιόπιστη μια τέτοια εφαρμογη έτσι; Δλδ αν έμπαινες msn ή Skype και έστελνε σήμερα αύριο δεν έστελνε θα ξαναέμπαινες;Εντελώς φιλικά στο λέω.

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 16:58

Δλδ για να λειτουργεί οταν μπλοκάρει,!κάποιος πρέπει να αλλάζει τον αριθμό αποστολής ή θα αλλάζει αυτόματα οταν μπλοκαρονται μηνύματα;
Και το ενδιάμεσο τι θα γίνεται;
Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι αξιόπιστη μια τέτοια εφαρμογη έτσι; Δλδ αν έμπαινες msn ή Skype και έστελνε σήμερα αύριο δεν έστελνε θα ξαναέμπαινες;Εντελώς φιλικά στο λέω.

Αλλάζει αυτόματα ο αριθμός αποστολής μέσω software φίλε πολύ γρήγορα. Όσον αφορά για την αξιοπιστία, ο συγκεκριμένος server είναι από τους πιο αξιόπιστους που υπάρχουν παγκοσμίως. Όπως προείπα, δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για το θέμα μπλοκαρίσματος από τους παρόχους.

#393   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 17:03

Λες ξεκάθαρα ότι δε δουλεύει και δεν πρόκειται να δουλέψει ποτέ αξιόπιστα η εφαρμογη και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό...
ΜΠΡΑΒΟ

Όχι δε λέω αυτό, δυστυχώς φίλε μου εσύ μάλλον το καταλαβαίνεις έτσι.
Λυπάμαι, δεν μπορώ να κάνω κάτι ακόμα για να σε πείσω.

Τελευταία επεξεργασία από: kotsoum, 18/09/2012 - 17:03

#394   djtakis

djtakis

iPH Member

• 226 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 18/09/2012 - 17:24

Βασικά και χθες το βράδυ αργά και σήμερα το πρωί, έστειλα 5 συνολικά μηνύματα και δεν ήρθε κανένα. τώρα μόλις έστειλα ένα και πήγε. Αλλά δεν γίνεται να το παίζουμε κορώνα γράμματα αν θα πάει ή όχι. Μια αναφορά παράδοσης είναι απαραίτητη, και είναι το λιγότερο που πρέπει να γίνει ώστε να ξέρουμε, για να χρησιμοποιούμε το δίκτυό μας όταν η εφαρμογή δεν θα δουλεύει. Εφόσον βλέπω ότι αυτό θα είναι μόνιμο πλέον. Και γιατί πρέπει ν' αλλάζει ο αριθμός αποστολής μόνο όταν μπλοκάρεται από τους παρόχους; Δεν μπορεί ν' αλλάζει κάθε 5 ή 10 λεπτά, ώστε να μην προλαβαίνει να μπλοκαριστεί;

#395   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 18/09/2012 - 17:35

Μήνυμα στον developer:
Αντί να έχεις έναν gateway server, βάλε 30. Έλεγχε την κίνηση καθενός και στείλε το μήνυμα μέσω αυτού με το λιγότερο traffic που υπάρχει (server ή client side check).

#396   featurenik

featurenik

iPH newbie

• 20 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 18/09/2012 - 18:43

εφοσον αναφερει την ελλαδα στις υποστηριζομενες χωρες δεν θα επρεπε να εχει και ελληνικους χαρακτηρες..;
τελικα αξιζει σαν εφαρμογη ρε παιδια;

#397   dion75

dion75

iPH Enthousiast

• 442 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 19:57

Οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι μπλοκάρουν τα νούμερα αποστολής των server γι'αυτό καμιά φορά υπάρχει αυτό το θέμα με την αποστολή. Δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποτρέψουμε.
Το νούμερο αποστολής έχει αλλάξει και μπορείς πάλι να τη λειτουργείς κανονικά. ;)

Τι μας νοιάζει αν κάποιος μπλοκάρει τα νούμερα των σερβερ ????? Εμεις θέλουμε να δουλεύει κάτι που αγοράσαμε !!!!

#398   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 22:02

Τι μας νοιάζει αν κάποιος μπλοκάρει τα νούμερα των σερβερ :huh:?? Εμεις θέλουμε να δουλεύει κάτι που αγοράσαμε !!!!

Δουλεύει φίλε μου! ;)
Δοκίμασε..

Τελευταία επεξεργασία από: kotsoum, 18/09/2012 - 22:06

#399   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 18/09/2012 - 22:07

Δουλεύει φίλε μου! ;)
Δοκίμασε..

χαχαχ πόσες φορές το έχεις πει και τελικά πάντα μετά από λίγες ώρες λένε το αντίθετο;;; :P

#400   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 22:11

Αν το παραδεχόσουν κι ο αδερφός μου που το έχει αγοράσει δεν θα ζητούσε refund γιατί δε λέει κάτι το 0.79.
Εγώ το πήρα promo να το δοκιμάσω γιατί το θεωρούσα κοροϊδία να δώσω κι άλλα.

Για την ιστορία ο αδερφός μου είναι Αγγλία,το χρησιμοποιεί κανονικά με τις ρυθμίσεις όπως έχεις πει και δεν στέλνει τίποτα σε Ελληνικά νούμερα.(Ελλάδα έχει βάλει)
Το ίδιο και σε Αγγλικά νούμερα δε στέλνει τίποτα(με Αγγλία επιλογή εκεί)
Το δίκτυο που έχει είναι Ο2.

Αν έλεγες ντάξει παιδιά δε δούλεψε και ζητάω συγγνώμη πολλοί δεν θα ζητούσαν refund καν.
Εγώ θα κάνω τώρα refund από το λογαριασμό του αδερφού μου γιατί δεν μας τα λες καλά και δεν παραδέχεσαι τίποτα.

Ξαναλέω όχι για τα 0.79 αλλά για τη συμπεριφορά σου.

Αναρτημένη εικόνα

#401   zachaoulis

zachaoulis

iPH Member

• 231 μηνύματα
  • GameCenter:zachaoulis

Δημοσίευση 18/09/2012 - 22:16

463 μηνύματα λετε το ιδιο πραγμα ρε παιδια...τελειωστε το εδω το θεμα μη κανετε τζαμπα κουβεντα..δε δουλευει και εληξε..

#402   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2218 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 18/09/2012 - 22:20

Πηρα και εγω ενα προμο γιατι ειχα μεγσλη απορια να δω τι παιζει.Ξεκιναω λοιπον χτες και στελνω δυο μηνυματα.Απο οτι εμαθα πηγαν και τα δυο.Απο σημερα το πρωι ομως...Λες και το ματιασα.Εχω στειλει τουλαχιστον 7-8 και δεν εχει παει κανενα

#403   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 18/09/2012 - 22:23

463 μηνύματα λετε το ιδιο πραγμα ρε παιδια...τελειωστε το εδω το θεμα μη κανετε τζαμπα κουβεντα..δε δουλευει και εληξε..

Αν ήταν σωστός θα πρεπε να την αποσύρει , να ζητήσει ένα συγγνώμη και να τελειώσει εκεί το θέμα.

#404   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 22:33

Αν το παραδεχόσουν κι ο αδερφός μου που το έχει αγοράσει δεν θα ζητούσε refund γιατί δε λέει κάτι το 0.79.
Εγώ το πήρα promo να το δοκιμάσω γιατί το θεωρούσα κοροϊδία να δώσω κι άλλα.

Για την ιστορία ο αδερφός μου είναι Αγγλία,το χρησιμοποιεί κανονικά με τις ρυθμίσεις όπως έχεις πει και δεν στέλνει τίποτα σε Ελληνικά νούμερα.(Ελλάδα έχει βάλει)
Το ίδιο και σε Αγγλικά νούμερα δε στέλνει τίποτα(με Αγγλία επιλογή εκεί)
Το δίκτυο που έχει είναι Ο2.

Αν έλεγες ντάξει παιδιά δε δούλεψε και ζητάω συγγνώμη πολλοί δεν θα ζητούσαν refund καν.
Εγώ θα κάνω τώρα refund από το λογαριασμό του αδερφού μου γιατί δεν μας τα λες καλά και δεν παραδέχεσαι τίποτα.

Ξαναλέω όχι για τα 0.79 αλλά για τη συμπεριφορά σου.

Κάτι δεν κάνεις σωστά, η εφαρμογή λειτουγργεί πλέον κανονικά. Είσαι σίγουρος ότι κάνεις σωστά τα παρακάτω??

Αρχικά σέταρε το όνομά σου και τον κωδικό της χώρας του παραλήπτη από τις ρυθμίσεις.
Έπειτα πάτα New Message, γράψε τον αριθμό του κινητού του παραλήπτη (ΧΩΡΙΣ + ή κωδικό χώρας, μόνο τον αριθμό π.χ. 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ), το μήνυμά σου και πάτα Send. Το μήνυμά σου θα αποσταλεί.

#405   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 22:36

Σωστά το κάνω ΝΑΙ.2 πράγματα απλά είναι δεν είμαι χαζός ούτε εγώ ούτε κανείς.
Δεν είναι δυνατόν να σου λένε δούλευε και τώρα δε δουλεύει και να λες δεν έχεις κάνει σωστά τις ρυθμίσεις.
Πρώτα πως δούλευε δλδ;

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;