Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

SMS Free - Στείλτε SMS χωρίς χρέωση σε όλο τον κόσμο!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
757 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#466   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 03/10/2012 - 12:37

Υπαρχει περιπτωση να μπει αναφορα σε καποιο μελλοντικο update?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#467   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2012 - 12:39

Υπαρχει περιπτωση να μπει αναφορα σε καποιο μελλοντικο update?

Θα γίνουν σημαντικές προσπάθειες για υλοποίηση αναφοράς παράδοσης στο επόμενο update.

#468   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2012 - 12:42

Θα γίνουν σημαντικές προσπάθειες για υλοποίηση αναφοράς παράδοσης στο επόμενο update.

Ωραια.Αν μπει αναφορα θα ειναι πολυ σημαντικη προσθηκη.

Αναμενουμε.

#469   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2012 - 13:10

Ωραια.Αν μπει αναφορα θα ειναι πολυ σημαντικη προσθηκη.

Αναμενουμε.

Προς το παρόν υπάρχει αναφορά παράδοσης του μηνύματος στο κέντρο αποστολής των μηνυμάτων (server). Θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να προσθέσουμε και την αναφορά παράδοσης του τηλεπικοινωνιακού φορέα.

Παρακαλώ επειδή πολλά μέλη του forum και όχι μόνο δυσπιστούν (λόγω παλιότερων προβλημάτων) σχετικά με την ορθή λειτουργίας της εφαρμογής, όσοι λειτουργούν την τελευταία version (1.2) ας εκφράσουν τη γνώμη τους γι'αυτή στο App Store και εδώ στο forum. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γράψετε τι πραγματικά πιστεύετε μετά από τέτοια δυσφήμιση που προέκυψε λόγω τεχνικών προβλημάτων.
Η εφαρμογή θα συνεχίσει να αναβαθμίζεται συνεχώς με νέες προσθήκες και λειτουργίες (όπως ελληνικό πληκτρολόγιο, αναφορά παράδοσης κ.α.).
Ευχαριστούμε και καλά τζάμπα SMS! :)

Τελευταία επεξεργασία από: kotsoum, 03/10/2012 - 13:11

#470   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 03/10/2012 - 13:15

Την αγόρασα μόλις την εφαρμογή και θα την δοκιμάσω... Μετά θα γράψω εδώ τις εντυπώσεις μου...

#471   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 03/10/2012 - 14:22

Το έκανα αυτό που λέτε ... Βάζω κωδικό χώρας Βουλγαρίας και στέλνω και κανένα δεν πάει δοκίμασα και με κωδικό Ελλάδας και έστειλα σε 3-4 άτομα με Vodafone Cosmote What's up αλλά πάλι clein mein :(

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#472   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2012 - 14:38

Το έκανα αυτό που λέτε ... Βάζω κωδικό χώρας Βουλγαρίας και στέλνω και κανένα δεν πάει δοκίμασα και με κωδικό Ελλάδας και έστειλα σε 3-4 άτομα με Vodafone Cosmote What's up αλλά πάλι clein mein :(

Θα έπρεπε να πηγαίνουν ολα (μπορεί με μικρή καθυστέρηση δευτερολέπτων). Ξανετσέκαρε τον κωδικό χώρα και τους αριθμούς των τηλεφώνων που στέλενεις αν είναι έγκυροι και ξαναπροσπάθησε.

#473   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2012 - 15:00

Θα το κάνω μετά και από wi fi να τσεκάρω και θα ενημερώσω ;)

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#474   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2012 - 15:33

Θα το κάνω μετά και από wi fi να τσεκάρω και θα ενημερώσω ;)

Μπορεί να υπάρχει πιθανότητα να μην πηγαίνει λόγω χαμηλής ταχυτητας 3G δικτύου. Δοκίμασε ξανά και ενημέρωσε.

#475   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2012 - 18:42

Επειδη ειχα πει θα ενημερωσω παλι μετα απο μερικα μηνυματα να πω οτι οσα εχω δοκιμασει πηγαν κανονικα.

#476   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2012 - 19:30

Όταν στέλνουμε μήνυμα από τον τηλεφωνικό κατάλογο και οι αριθμοί έχουν αποθηκευμένα το +30, τα μηνύματα στέλνονται;
Διότι έχω στείλει 5 μηνύματα, έχω λάβει ειδοποίηση ότι εστάλησαν αλλά ΠΟΤΕ δεν εστάλησαν πραγματικά.
Επιπλέον προσπαθώ να σβήσω το πρόθεμα (+30) και δε γίνεται!

Αυτό θα διορθωθεί στο επόμενο update, όσον αφορά γι'αυτό που λες που δεν μπορείς να σβήσεις το πρόθεμα περιεργο.

Και ένα ακόμη ωραίο σφάλμα..

Το error αυτό προκύπτει από μεγάλη κίνηση του server, ξαναπροσπάθησε σε λίγο να στείλεις και θα είσαι οκ πιστεύω.

#477   andreas4067

andreas4067

iPH newbie

• 19 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 03/10/2012 - 19:32

Παιδιααα εγω θελω να το δοκιμασω! Αλλα δεν εχω το ccv2 της καρτας και δεν μπορω να το βρωωω! Παιζει να μου στειλει σε ινμποξ κανενα προμο κωδικος? Η να το βαλετε δωρεαν για λιγες μερες στο app store? Ευχαριστω και καλη συνεχεια!

#478   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2012 - 19:34

Εγώ αυτό που βλέπω από εσένα φίλε aouas είναι ότι διαρκώς δυσφημείς την εφαρμογή (ακόμα και τώρα που λειτουργεί σωστά)για το λόγο του ότι ήσουν από τους πρώτους αγοραστές και η εφαρμογή στις προηγούμενες εκδόσεις είχε τεχνικά προβλήματα.
Δεν καταλαβαίνω το όφελος & την ευχαρίστηση που έχεις κάνοντας αυτό το πράγμα αλλά σε ενημερώνω ότι είναι η τελευταία απάντηση μου σε ένα από τα posts σου.
Φιλικά.

#479   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2012 - 19:35

Από ότι κατάλαβα δε στέλνει μηνύματα όταν στον αριθμό υπάρχει το πρόθεμα της χώρας!
Όμως στον κατάλογο μου (και των περισσοτέρων νομίζω) όλες οι επαφές μας είναι αποθηκευμένες με το πρόθεμα της χώρας..
Και δεν αφαιρείται μέσω της εφαρμογής!
Σα bug μου φαίνεται..

Εγω δεν εχω το προθεμα μπροστα στους αριθμους.

#480   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2012 - 19:45

Ούτε εμένα με αφήνει να σβήσω το πρόθεμα ... Ούτε με αφήνει να κάνω copy paste τον αριθμό, μόνο αν τον βάλω από το μενού ή τον γράψω εγώ
Για το άλλο πρόβλημα που είχα δοκίμασα και από ασύρματα δίκτυα (2) αλλά πάλι τίποτα .... Το θέμα είναι ότι λέει Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1349286304.327375.jpg   157.11KB   56 λήψεις
Αλλά μήνυμα γιοκ :((((

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες