Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

SMS Free - Στείλτε SMS χωρίς χρέωση σε όλο τον κόσμο!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
757 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#496   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 04/10/2012 - 19:52

Εμένα παιδιά πάλι δουλεύει... Όταν δοκίμασα να στείλω 3 μηνύματα το ένα πίσω από το άλλο πήγαν τα 2... Αλλά όταν έστελνα με διαφορά 2-3 λεπτών το καθένα είχα επιτυχία 100% σε 6 μηνύματα που έστειλα και αποστολή σε 5-10 δευτερόλεπτα... Αρκετά καλά δηλαδή... Την εφαρμογή την θέλω για τις στιγμές που δεν θα έχω κάρτα και θέλω να στείλω 1-2 μηνύματα για να συνεννοηθώ... Σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσω τον κανονικό πάροχο... Το μόνο αρνητικό της εφαρμογής για εμένα αυτή την στιγμή είναι ότι δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο... Απεχθάνομαι τα Greeklish και θα ήθελα να δω ελληνικό πληκτρολόγιο όσο γίνεται πιο νωρίς...

Τελευταία επεξεργασία από: zarzonis, 04/10/2012 - 19:54

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#497   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2012 - 20:55

Εμένα παιδιά πάλι δουλεύει... Όταν δοκίμασα να στείλω 3 μηνύματα το ένα πίσω από το άλλο πήγαν τα 2... Αλλά όταν έστελνα με διαφορά 2-3 λεπτών το καθένα είχα επιτυχία 100% σε 6 μηνύματα που έστειλα και αποστολή σε 5-10 δευτερόλεπτα... Αρκετά καλά δηλαδή... Την εφαρμογή την θέλω για τις στιγμές που δεν θα έχω κάρτα και θέλω να στείλω 1-2 μηνύματα για να συνεννοηθώ... Σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσω τον κανονικό πάροχο... Το μόνο αρνητικό της εφαρμογής για εμένα αυτή την στιγμή είναι ότι δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο... Απεχθάνομαι τα Greeklish και θα ήθελα να δω ελληνικό πληκτρολόγιο όσο γίνεται πιο νωρίς...

Είσαι από τους λίγους που έχουν "πίασει" τη φιλοσοφία αυτής της εφαρμογής. Σε ενημερώνω ότι το ελληνικό πληκτρολόγιο μαζί με πολλα άλλα fixes θα βγεί αυτή ή την άλλη εβδομάδα.

#498   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 04/10/2012 - 20:59

Δλδ για να καταλάβω η φιλοσοφία της εφαρμογής ποια είναι; Να στέλνεις μήνυμα και να λες το πήρε δεν το πήρε; Έχει πρόβλημα ακόμα η εφαρμογή και το λένε πολλά άτομα, δεν σου κάνω κακή κριτική αλλά είναι καλό να μην
υποτιμάς αυτούς που λένε ότι δε δουλεύει σωστά.
Αν στείλω δλδ σε κάποιον Σε 15 λέπτα τα λέμε στο Καφέ Μελπομένη και το μήνυμα πάει σε 30΄ ποια είναι η χρησιμότητα της εφαρμογής;Αν δεν πάει καθόλου;

Δεν αντικαθιστούμε τον πάροχο,αλλά δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να δουλεύει.
Αν δεν μπορείς να βασιστείς στην αξιοπιστία των server που είναι υπεύθυνοι για τη σωστή ροή των sms ή απέσυρέ την ή βάλε την free με επισήμανση ότι δεν δουλεύει πάντα. Ήταν ωραία ιδέα αλλά δεν είναι στο χέρι σου όλοι οι πάροχοι του κόσμου.

Αναρτημένη εικόνα

#499   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 04/10/2012 - 21:21

Είσαι από τους λίγους που έχουν "πίασει" τη φιλοσοφία αυτής της εφαρμογής. Σε ενημερώνω ότι το ελληνικό πληκτρολόγιο μαζί με πολλα άλλα fixes θα βγεί αυτή ή την άλλη εβδομάδα.

Μια χαρά τότε... Περιμένω το update φίλε....

#500   djtakis

djtakis

iPH Member

• 226 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 04/10/2012 - 22:45

Εγώ παθαίνω το εξής κουφό. Όλοι (σχεδόν) παίρνουν τα μηνύματα, εκτός από αυτά που στέλνω στον εαυτό μου. Σε μένα δεν έρχονται με τίποτα, για να τσεκάρω πόσα αλλά και με τι καθυστέρηση έρχονται. Όλα cosmote.

#501   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 05/10/2012 - 07:47

Πάντως εγώ έχω viber what's app & iMessage οπότε μάλλον δεν με βλέπω να την χρησιμοποιώ και πολύ :( αν γίνουν κάποιες αλλαγές που έπρεπε ήδη να υπάρχουν από την αρχική έκδοση όπως ελληνικό πληκτρολόγιο, αναφορά παράδοσης και κάτι ακόμα μικρές λεπτομέρειες τότε κάτι γίνεται...

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#502   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 05/10/2012 - 08:00

Περαστικά σε όσους το αγόρασαν :P

#503   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2012 - 08:31

Πάντως εγώ έχω viber what's app & iMessage οπότε μάλλον δεν με βλέπω να την χρησιμοποιώ και πολύ :( αν γίνουν κάποιες αλλαγές που έπρεπε ήδη να υπάρχουν από την αρχική έκδοση όπως ελληνικό πληκτρολόγιο, αναφορά παράδοσης και κάτι ακόμα μικρές λεπτομέρειες τότε κάτι γίνεται...

Σε ενημερώνω ότι το update έχει σταλθεί από χθές για έγκριση. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο.

#504   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/10/2012 - 09:01

για μενα με τα οσα διαβασα δεν θα την αγοράσω. αν ηταν δωρεαν για δοκιμη τοτε ισως την περνουσα.

#505   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 12:39

για μενα με τα οσα διαβασα δεν θα την αγοράσω. αν ηταν δωρεαν για δοκιμη τοτε ισως την περνουσα.

Δωρεαν μπορει να βγει καποια lite εκδοση της εφαρμογης

#506   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 06/10/2012 - 15:15

Lite δλδ;; Αντι να τα στέλνει σε 1 ωρα ή καθόλου θα τα στέλνει σε 2 ώρες ή καθόλου;;; Τέτοια φάση; Η περιορισμός μηνυμάτων / μέρα; Θα μετράει αυτα που δεν πήγαν όμως;;;;

Αναρτημένη εικόνα

#507   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 06/10/2012 - 22:43

Lite δλδ;; Αντι να τα στέλνει σε 1 ωρα ή καθόλου θα τα στέλνει σε 2 ώρες ή καθόλου;;; Τέτοια φάση; Η περιορισμός μηνυμάτων / μέρα; Θα μετράει αυτα που δεν πήγαν όμως;;;;

H Lite Version δεν θα έχει το βασικό feature της full version. Δηλαδή δεν θα μπορεί να μην παραδώσει μήνυμα. Θες δεν θες θα φτάνει και αμέσως κιόλας. Αν θες και εσύ να μην μπορείς να στείλεις όπως οι άλλοι, αγόρασέ την.

#508   petros29

petros29

iPH Hero

• 4323 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 06/10/2012 - 23:08

φίλε kotsoum, νομίζω πως έχεις λάθος μάρκετινκ. Πιστευώ πως άν έβαζες δωρεάν την εφαρμογή μέχρι να τελειοποιηθεί, δε θα είχες όλη αυτή τη γκρίνια. Μη ξεχνάς οτι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος. Γιατί δεν την βάζεις δωρεάν για λίγο ώστε και περισσότερος κόσμος να την κατεβάσει, αλλα και περισσότερα λάθη να βγούν στη επιφάνεια ωστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις. Γιατί είναι πραγματικά καλή ιδέα, και αν δουλέψει χωρίς προβλήματα πιστεύω θα πουλήσει αρκετά.

#509   Jimmiss

Jimmiss

iPH Member

• 288 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2012 - 20:20

Μια απο τα ιδια και εγω.Εστειλα 3 σημερα και πηγε το ενα!

#510   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 07/10/2012 - 20:21

Μια απο τα ιδια και εγω.Εστειλα 3 σημερα και πηγε το ενα!

Δεν ειναι κακη επιδοση ;)
Ελα... μπορεις και καλυτερα

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 07/10/2012 - 20:22

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια