Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

SMS Free - Στείλτε SMS χωρίς χρέωση σε όλο τον κόσμο!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
757 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#526   nosfe79

nosfe79

iPH newbie

• 76 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/10/2012 - 11:03

σημερα την αγορασα την εφαρμογη. την εχω ξεσκισει και ολα καλα. το μονο που εχω να παρατηρησω ειναι οτι αν στον αριθμο του αποστολεα βαλεις μπροστα +30 το μυνημα δε πηγαινει ποτε. αν βαλεις κανονικα το τηλεφωνο παει μια χαρα. τουλαχιστον αυτο παρατηρησα σε εμενα. βεβαια ειναι κατι που το λεει καθαρα στην εφαρμογη οτι δε πρεπει να βαζουμε μπροστα προθεμα.....τωρα απο εκει και περα δε ξερω. παντως μεχρι στιγμης εχω στειλει καμια εικοσαρια μυνηματα και εχουν παραδοθει ολα....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#527   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 08/10/2012 - 11:52

Πότε αγόρασες την εφαρμογή?
Εγώ την αγόρασα 31 August 2012..
Δε δούλευε! Απεσύρθη..
Ξανά ανέβηκε στο appstore! Δε δούλευε! Απεσύρθη..
Βγήκε ένα update με τα ίδια προβλήματα και μετά από λίγο αυτό το οποίο υπάρχει τώρα!
Από τότε που την αγόρασα δούλεψε μία μέρα πριν βγει το τελέυταίο update... κι έχει κι αυτό προβλήματα..

Λόγω αυτού.. προσπαθώ να προστατέψω υποψήφιους αγοραστές...

Από την περιγραφή νομίζει κάποιος ότι πρόκειται για αξιόπιστη εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων στην οποία μπορεί να βασιστεί... κάτι που απέχει από την πραγματικότητα!

(Τα υπογραμμισμένα δεν αξίζουν σχολιασμό!)

Πριν μια εβδομάδα και δουλεύει μια χαρά... Το ότι προσπαθείς να προστατέψεις υποψήφιους αγοραστές το καταλάβαμε... Είπες την γνώμη σου, είπαν και οι άλλοι την γνώμη τους, είπα και εγώ την δική μου... Ο κάθε υποψήφιος αγοραστής θα διαβάσει και θα κρίνει αν πρέπει να την αγοράσεις... Αλλά το να λες σε 10 σελίδες ότι δεν δουλεύει η εφαρμογή, δεν κάνει το ένα, δεν κάνει το άλλο κτλ καταντάει κουραστικό... Έχουν καταλάβει όλοι την γνώμη σου... Τόσες φορές που το γράφεις είναι σαν να κάνεις δυσφήμιση την εφαρμογή... Έχουν και άλλοι την ίδια γνώμη με εσένα για την εφαρμογή, έγραψαν την γνώμη τους και τέλος... Χαζοί είμαστε; Πρέπει να το δούμε 800 φορές για να το καταλάβουμε... Coolare λίγο... Δεν έχασες και κανένα τραγικό ποσό... Άλλοι που την πατάνε με πανάκριβα προγράμματα τι να πούνε;

Τελευταία επεξεργασία από: zarzonis, 08/10/2012 - 11:52

#528   wpgreece

wpgreece

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2012 - 12:17

Μια χαρά είναι η εφαρμογή και έχει και ωραίο UI

#529   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2012 - 14:44

Ευχαριστούμε παιδιά για τα καλά σας λόγια. Αν δεν σας είναι κόπος, γράψτε και τη γνώμη σας κάνοντας ένα review στο App Store.
Σε λίγες ημέρες βγαίνει update με ελληνικό πληκτρολόγιο.
Stay in touch :)

#530   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 08/10/2012 - 19:47

Ευχαριστούμε παιδιά για τα καλά σας λόγια. Αν δεν σας είναι κόπος, γράψτε και τη γνώμη σας κάνοντας ένα review στο App Store.

Θα ξανακάνω review μόλις βγει το καινούργιο update...

#531   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 08/10/2012 - 21:18

Αυτό που περιμέναμε :) :D

#532   gaara17

gaara17

iPH Member

• 241 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2012 - 22:01

Κλάμα και κακο κλάμα και κακο. Καλός η καλός κάνατε το λάθος (όσοι το θεωρούν λάθος) να χαλασετ 80+ λεπτα του ευρο. Οκ δεν δουλεύει, κάντε μια αρνητική κριτική και τελείωσε. Αυτο που βλέπω είναι ότι παρα τα όποια προμληματα είναι εδω μέσα το παλικάρι που ευθύνεται για την εφαρμογη και συνέχεια προσπαθει να βοηθήσει και να μας ενημερώσει για τα update και το πόσο λυπάται που η εγαρφογη έχει τα οποία κόλληματα έχει. Θα μπορουσε πολυ άνετα να σας κλ@σει όπως κάνουν τοοοοοσοι άλλοι developers αλλα όχι. Κάθετε εδω και προσπαθει να βοηθήσει(με τον τροπο του) και το μόνο που ακούει είναι μπινελικια. Για να ξεκαθαρίσω, ΔΕΝ έχω την εφαρμογη και δεν ξέρω αν θα την αγοράσω εώς να λυθούν τα οποία προβλήματα υπάρχουν. Δεν μπορει κανεις όμως να πει ότι αυτο το παιδι δεν προσπαθει να βγάλει άκρη με όλο αυτο, ακομα κ αν δεν τα καταφέρνει όπως πρέπει απλα προσπαθει. Όταν σταματήσετε λοιπόν τα ξεκετινιασματα και τα μαλλιοτραβιγματα περάστε μια βόλτα και απο το iTunes να βάλετε 0 αστέρι..

Τελευταία επεξεργασία από: gaara17, 08/10/2012 - 22:05

#533   paliotomaro

paliotomaro

iPH Addict

• 601 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 08/10/2012 - 22:06

Εναι νομιζω προφανες οτι βγαινουν updates καθε λιγο με σκοπο να διορθωθουν τα οποια λαθη,αλλα η εφαρμογη παραμενει στο ιδιο επιπεδο..ο απωτερος σκοπος των updates ειναι να ερχεται η εφαρμογη στον αφρο για να τσιμπαει ολο και περισσοτερα ογδονταλεπτα

#534   gaara17

gaara17

iPH Member

• 241 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2012 - 22:13

Καλα κάνετε και τα λέτε δεν είπα αυτο. Εμένα αυτο που μου κανει άσχημη εντύπωση είναι το "γερο" σκ@το που πέφτει κατα καιρούς. Δεν είναι σωστο ενω το παιδι οκ, κανει κάτι. Τουλάχιστον ασχοληται

#535   tomster

tomster

iPH Addict

• 612 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 09/10/2012 - 23:03

Πάντως πέρα απο τα παραπάνω, έχω στείλει 10 SMS και δεν έχει παει κανένα. Όλα σε διαφορετικές ώρες και σε διαφορετικούς παρόχους. Κλαψ. Η εφαρμογή πάσχει σοβαρά. Δεν ξέρω αν οι ίδιες οι εταιρείες εμποδίζουν τέτοιου είδους μηνυματα ή είναι πρόβλημα της εφαρμογής. Ελπίζω στο μέλλον να ξεμπλοκαρει, όχι τπτ άλλο αλλα την πληρώσαμε κιόλας.:-)

#536   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2012 - 06:29

Πάντως πέρα απο τα παραπάνω, έχω στείλει 10 SMS και δεν έχει παει κανένα. Όλα σε διαφορετικές ώρες και σε διαφορετικούς παρόχους. Κλαψ. Η εφαρμογή πάσχει σοβαρά. Δεν ξέρω αν οι ίδιες οι εταιρείες εμποδίζουν τέτοιου είδους μηνυματα ή είναι πρόβλημα της εφαρμογής. Ελπίζω στο μέλλον να ξεμπλοκαρει, όχι τπτ άλλο αλλα την πληρώσαμε κιόλας.:-)

Δες αν κάνεις σωστά τα παρακάτω:
Βάλε τον κωδικό χώρας του παραλήπτη από τις ρυθμίσεις και το όνομά σου. Μετά γράψε τον αριθμό του παραλήπτη (ΧΩΡΙΣ + ή κωδικό χώρας, μόνο τον αριθμό του π.χ. 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ) και πάτα Send. Το μήνυμά σου θα αποσταλεί ανάλογα με την κίνηση που υπάρχει στο server.
Πολλοί χρήστες συνήθως κάνουν το λάθος και βάζουν και κωδικό χώρας στον αριθμό του παραλήπτη, γι'αυτό το μήνυμά τους δεν αποστέλλεται ποτέ.
Σε ενημερώνω ότι τα όποια προβλήματα προϋπήρχαν, έχουν λυθεί με την version 1.2.
Δοκίμασε να στείλεις σύμφωνα με τις οδηγίες και πες μου.

Τελευταία επεξεργασία από: kotsoum, 10/10/2012 - 06:32

#537   IakwvouChris

IakwvouChris

iPH newbie

• 48 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/10/2012 - 14:25

Έστειλα 20 μηνύματα αλλά δεν παραδόθηκε κανένα..
Αυτήν τη στιγμή δε δουλέυει η εφαρμογή!

aouas δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις αλλά έχεις γίνει υπερβολικά κουραστικός. Είπες τη γνώμη σου μία,δύο...δέκα φορές. Δεν σου αρέσει η εφαρμογή. Κατανοητό. Τί νόημα έχει να το λες συνέχεια; Μας θεωρείς εντελώς ηλίθιους; Στη δημοκρατία ψηφίζουμε 1 φορά, όχι όσες θέλουμε. Νιώθεις αδικημένος που αγόρασες την εφαρμογή; Kάνε refund και τέλος. Θέλεις να προστατέψεις τους άλλους; To κανες ήδη.

Θα μας κάνεις να αγοράσουμε την εφαρμογή μόνο και μόνο από αντίδραση στη στάση σου...

Τελευταία επεξεργασία από: IakwvouChris, 10/10/2012 - 14:26

#538   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2012 - 15:00

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο γίνεται τέτοια δυσφήμιση από τον χρήστη aouas!!

#539   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 10/10/2012 - 15:01

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο γίνεται τέτοια δυσφήμιση από τον χρήστη aouas!!

Που τη βλέπεις τη δυσφίμηση; Απλά λέει ότι ΔΕΝ δουλεύει.

#540   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2012 - 15:03

Που τη βλέπεις τη δυσφίμηση; Απλά λέει ότι ΔΕΝ δουλεύει.

Εάν διαβάσεις τα προηγούμενα posts στις σελίδες, θα καταλάβεις (πράγμα που νομίζω ότι έχει κάνει).
Φιλικά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3