Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

SMS Free - Στείλτε SMS χωρίς χρέωση σε όλο τον κόσμο!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
757 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#586   konion2010

konion2010

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2012 - 01:57

Εντάξει φίλε mark και η παρέα σου, δε σας αρέσει η εφαρμογή. Το καταλαβαίνουμε και το δεχόμαστε αλλά δε χρειάζεται να βγαίνετε off topic.

Να ξαναπώ στα μέλη του forum ότι όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κατεβάσει δωρεάν τη lite έκδοση της εφαρμογής εδώ: http://itunes.apple....ite/id568872620 και την full version εδώ: http://itunes.apple....ree/id543506546

Μια απο τα ιδια.Μπορεις να εξηγησεις για ποιον λογο εβαλες μονο ενα μηνυμα?Μηπως,επειδη στα 5 μηνυματα ειναι ζητημα να παει το 1 και να μην φανει οτι η εφαρμογη ειναι απλα μια κοροιδια?Για ποιον λογο ακριβως ειμαι off topic επειδη λεω οτι η εφαρμογη δεν κανει αυτο που λεει?

Τελευταία επεξεργασία από: konion2010, 13/10/2012 - 01:58

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#587   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 13/10/2012 - 02:01

kotsoum η απαντα αυτα που σε ρωτανε η αποσυρσου!

Εκτιθεσαι....

You'll Never Walk Alone

#588   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/10/2012 - 02:03

Παίδες Θα παρακαλέσω να ηρεμήσετε.Τόσες μέρες (Ένα μήνα περίπου) παρακολουθούμε το θέμα διακριτικά και δεν έχουμε επέμβει.

Για να μην χρειαστεί θα παρακαλέσω θερμά τα μέλη με την εντονότερη δραστηριότητα στο συγκεκριμένο νήμα να μην συνεχίζουν να γράφουν απλά για να προσβάλουν / Ειρωνευτούν κτλ τον Developer.

Την θέση σας την έχετε δηλώσει από την πρώτη κιόλας στιγμή μέσα στις 35 αυτές σελίδες .Ο Developer έχει ακούσει πολλάκις την άποψη σας και όπως είδατε δεν τα παρατάει και είναι εδώ με αναβαθμίσεις και απαντήσεις προς όλους.

Σεβαστείτε το.

ezgif_com_crop_2.gif

#589   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 13/10/2012 - 02:07

Αφου ο ιδιος δε μας σεβεται και βγαζει εφαρμογη χωρις να κανει αυτα που λεει, θα δεχθει και την κριτικη μας. Καλη ή κακή.

Ας την αποσυρει, ας την τελειοποιησει και ας επανελθει.

Η ας την εχει δωρεαν στο κατω κατω, μη πληρωνουν ορισμενοι και περιμενουν να κανει πραγματα που δεν κανει.

You'll Never Walk Alone

#590   konion2010

konion2010

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2012 - 02:09

Παίδες Θα παρακαλέσω να ηρεμήσετε.Τόσες μέρες (Ένα μήνα περίπου) παρακολουθούμε το θέμα διακριτικά και δεν έχουμε επέμβει.

Για να μην χρειαστεί θα παρακαλέσω θερμά τα μέλη με την εντονότερη δραστηριότητα στο συγκεκριμένο νήμα να μην συνεχίζουν να γράφουν απλά για να προσβάλουν / Ειρωνευτούν κτλ τον Developer.

Την θέση σας την έχετε δηλώσει από την πρώτη κιόλας στιγμή μέσα στις 35 αυτές σελίδες .Ο Developer έχει ακούσει πολλάκις την άποψη σας και όπως είδατε δεν τα παρατάει και είναι εδώ με αναβαθμίσεις και απαντήσεις προς όλους.

Σεβαστείτε το.

Εχω γραψει ελαχιστα σχολια γιατι προσπαθω να δω τι θα γινει.Και τωρα γινεται αυτο με την lite εκδοση.Πως μπορεις να κρατηθεις αν βλεπεις αυτα?Θεωρεις απαντηση το να προσπαθει να κοροιδεψει βγαζοντας μια εκδοση lite η οποια μπορει να στειλει ενα μηνυμα για να μην φανει η αδυναμια που εχει η εφαρμογη.Υπαρχουν Ελληνες developer που κανουν τρομερες εφαρμογες και φυσικα θα ειμαστε εκει να τους στηριξουμε.Αλλα,αυτους που απλα προσπαθουν να κοροιδεψουν και να κανουν μια αρπαχτη με μια εφαρμογη που στελνει ενα μηνυμα στα 5(και αυτο αν το στειλει),που τον ρωτανε για ασφαλεια και το παιζει κινεζος,που τον ρωταμε γιατι εβαλε απλα ενα μηνυμα και δεν απανταει(μιας και η απαντηση ειναι κατι προφανες).Για ποιον λογο πρεπει εμεις να τον σεβαστουμε οταν αυτος δεν σεβεται εμας,τα υπολοιπα μελη του φορουμ και τους πελατες τους?

Τελευταία επεξεργασία από: konion2010, 13/10/2012 - 02:10

#591   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/10/2012 - 02:30

Αφου ο ιδιος δε μας σεβεται και βγαζει εφαρμογη χωρις να κανει αυτα που λεει, θα δεχθει και την κριτικη μας. Καλη ή κακή.

Η ας την εχει δωρεαν στο κατω κατω, μη πληρωνουν ορισμενοι και περιμενουν να κανει πραγματα που δεν κανει.

Εχω γραψει ελαχιστα σχολια γιατι προσπαθω να δω τι θα γινει.Και τωρα γινεται αυτο με την lite εκδοση.Πως μπορεις να κρατηθεις αν βλεπεις αυτα?Θεωρεις απαντηση το να προσπαθει να κοροιδεψει βγαζοντας μια εκδοση lite η οποια μπορει να στειλει ενα μηνυμα για να μην φανει η αδυναμια που εχει η εφαρμογη.Υπαρχουν Ελληνες developer που κανουν τρομερες εφαρμογες και φυσικα θα ειμαστε εκει να τους στηριξουμε.Αλλα,αυτους που απλα προσπαθουν να κοροιδεψουν και να κανουν μια αρπαχτη με μια εφαρμογη που στελνει ενα μηνυμα στα 5(και αυτο αν το στειλει),που τον ρωτανε για ασφαλεια και το παιζει κινεζος,που τον ρωταμε γιατι εβαλε απλα ενα μηνυμα και δεν απανταει(μιας και η απαντηση ειναι κατι προφανες).Για ποιον λογο πρεπει εμεις να τον σεβαστουμε οταν αυτος δεν σεβεται εμας,τα υπολοιπα μελη του φορουμ και τους πελατες τους?

Σας μεταφέρω την απάντηση που έδωσα σε ένα Pm που δέχθηκα μόλις τώρα από ένα άλλο μέλος σχετικά με το παρόν θέμα :

Δέχομαι την γνώμη σας και εν μέρη συμφωνώ.Δεν συμφωνώ όμως με την κατακραυγή που δέχεται σε ότι κάνει..

Σκεφτείτε ότι την προκειμένη ο αντίποδας θα ήταν να εξαφανιστεί εντελώς όπως μας έχουν συνηθίσει οι Έλληνες Developers και να μην κάνει απολύτως τίποτα (μιλάω για τα 1-2 update) και να πληρώνει ο κόσμος ακόμα την εφαρμογή του. Γνωρίζετε ότι κάτι τέτοιο είναι σύνηθες φαινόμενο για τις Ελληνικές εφαρμογές.

Αντί για κατακραυγή μήπως θέλει βοήθεια?

Αναρωτιέμαι..

Μήπως έχει το θάρρος να είναι παρών τόσο καιρό σε ότι του έχουν πει και τον έχουν προσβάλει / ειρωνευτεί κτλ?

Καλώς η κακώς το να είσαι στην μέση είναι κάτι άσχημο και δεν νομίζω ότι του αξίζει. Σκεφτείτε ότι είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση σαν να λέμε μην κατεβάσεις σπασμένη μια εφαρμογή που έχει 0.79€ γιατί το ποσό είναι αμελητέο..Στην προκειμένη έχασες 0,79€ δηλαδή ένα ποσό αμελητέο το όποιο όμως έμπρακτα προσπαθεί να σου δώσει βελτιώσεις στα αιτήματα σου και δεν σε έχει αφήσει στην μοίρα του.

Απλώς δείτε το σαν μια λάθος αγορά που προσπαθεί να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη σας.

Το θέμα επαγγελματισμού που θέτεται όλοι είναι κάτι που εκθέτει εκείνον και δεν επηρεάζει εσάς ώστε να έχετε μονίμως τροφή για σχόλια και ειρωνείες .Εσείς(Γενικά μιλάω) στις 35 αυτές σελίδες έχετε παραθέσει της απόψεις σας και φαντάζομαι και στο AppStore το ίδιο. Από εκεί και πέρα το να επαναλαμβανόμαστε και να ειρωνευόμαστε δεν νομίζω ότι τιμά ή βοηθά κανέναν.

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 13/10/2012 - 02:38

ezgif_com_crop_2.gif

#592   djtakis

djtakis

iPH Member

• 226 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 13/10/2012 - 08:15

Σας μεταφέρω την απάντηση...

Θανάση εν μέρη κι εγώ συμφωνώ μαζί σου, αλλά όχι σε όλα. Δηλαδή φτάσαμε να λέμε ευχαριστώ για τα αυτονόητα; Για τα update σε μια εφαρμογή που δεν δουλεύει; Να λέμε μπράβο σε έναν developer που δεν εξαφανίζεται; Μα αυτή είναι η δουλειά του. Δεν ξέρω αν πραγματικά θέλει να εξαφανιστεί ή όχι, αλλά ξέρει και ο ίδιος ότι αν το κάνει, τότε κανένας δεν πρόκειται να ξαναγοράσει εφαρμογή του, ακόμα κι αν δεν την εμφανίσει εδώ ποτέ.

Συμφωνώ ότι δεν θέλει κατακραυγή αλλά βοήθεια, αλλά δεν μπορούμε να του τη δώσουμε εμείς. Θα πρέπει να απευθυνθεί σε ειδικούς. Εμείς ως αγοραστές μπορούμε να κρίνουμε. Και μέχρι πόσο καιρό και πόσα updates θα πρέπει ο κόσμος που την αγόρασε να κάνει υπομονή και να περιμένει να δουλέψει;

Και τέλος πιστεύω ότι όλοι όσοι κράζουνε, δεν το κάνουνε για τα 0.79, αλλά γιατί έχουν την εντύπωση ότι εξαπατήθηκαν. Ότι η όλη φάση είναι μια αρπαχτή. Δεν έχω προσωπική άποψη αν είναι ή όχι, απλά λέω τι κατά τη γνώμη μου πιστεύουν οι υπόλοιποι.

Για την δωρεάν έκδοση, δεν έχω να πω κάτι. Συμφωνώ με τους υπόλοιπους 1000%. Και πιστεύω ότι κι εσύ συμφωνείς.

#593   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2012 - 08:52

Εγώ δεν ανήκω στην παρέα του Μαρκ και σε ρωτάω ευθέως.
Γιατί έβαλες μόνο ένα δωρεαν μήνυμα στη lite έκδοση, ενώ μπορούσες να βάλεις παραπάνω και να αποστομωσεις όλους αυτούς που σε κατηγορούν και σε αποκαλούν απατεώνα;

Και σου απαντάω ευθέως, έκρινα ότι ένα μήνυμα είναι αρκετό για πειστεί ο πελάτης ότι η εφαρμογή λειτουργει και μετά από όλη αυτή την εξέλιξη της εφαρμογής. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και δε θέλω να αποστομώσω κανένα.
Θα παρακαλούσα αυτούς που βγαίνουν off topic (ξέρουν οι ίδιοι ποιοι είναι) να σταματήσουν και ακόμη όσοι έχουν κατεβάσει την εφαρμογή είτε τη lite, είτε τη full, να γράψουν ένα review γι'αυτήν στο app store και εδώ στο forum.
Καλή σας ημέρα.

#594   Minko

Minko

iPH User

• 186 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:SmartPad Android 4.0.3

Δημοσίευση 13/10/2012 - 08:55

Παιδια θα πω κ εγω την άποψη μ..παρακολουθώ κ εγω θέλοντας και μη το θέμα μιας κ παίζει συνέχεια...δεν είναι ωραίο να τον κραζουμε στης 34 απο της 35 σελιδες ΑΛΛΑ κ ο Kotsoum πρέπει να παραδεχτεί κ να ζητήσει βοήθεια απο ειδικούς στο θέμα.Πολυ καλη σκέψη αλλα ΔΕΝ λειτουργεί σωστά....κατέβασα την Lite εκδώσει κ έστειλα χθες το βράδυ ένα μήνυμα κ παραδόθηκε σήμερα το προι.Αν μ έλεγες θα στέλνεις 20 μηνύματα την ημέρα κ δούλευε άψογα κ έκανε κ 2 ευρω η εφαρμογή θα την αγόραζα χωρίς σκέψη ..αλλα το να γράφεις άπειρα μηνύματα κ να μην πηγαίνει στην ώρα τους Δεν εχει νόημα.

Μήπως να βάλεις έναν περιορισμό στον αριθμό μηνύματον κ έτσι να μην φορτωνονται τα servers...

Καλη συνέχεια..!!!

#595   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2012 - 09:00

Αν δε σεβόμουν όπως λες, δεν θα μιλούσα έτσι τώρα φίλε μου γίαυτό δε νομίζω να υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο.
Ελπίζω η γνώμη σου σχετικά με το αν η εφαρμογή πληροί το description της να είναι δικιά σου και όχι από τα τόσα που έχουν πεί διάφοροι επιτήδιοι εδώ. Η εφαρμογή δεν κάνει κάτι που δεν λεεί στην περιγραφή της.

#596   winnie74

winnie74

iPH Contributor

• 1581 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 13/10/2012 - 09:16

Τελικά,η εφαρμογη δεν έχει την ίδια "συμπεριφορά" σε όλους,τι εννοώ,
Από την πρώτη στιγμή που έκανα χρήση της εφαρμογής παρατήρησα τα εξής:

1. Όσα μηνύματα έχω στείλει:
α.με λιγους χαρακτήρες έχουν παραδοθει όλα,
β. με πολλούς χαρακτήρες κάποια παραδίδονται κάποια όχι.

2. 8/10 μηνύματα(με λιγους χαρακτήρες) παραδόθηκαν την ίδια στιγμή,ενώ τα υπόλοιπα 2 με καθυστέρηση 3-5 ωρών.

3. Όντως η διαφήμιση κάτω από την υπογραφή μας είναι λίγο "ενοχλητική",δεδομένου ότι πρόκειται για paid εφαρμογη.

4.Σέβομαι την προσπάθεια και τον κόπο του Developer και τον τιμά το ότι ασχολείται(είτε λίγο είτε πολύ) με την βελτίωση της, σαφώς η εφαρμογη χρήζει περαιτέρω βελτιώσεων αλλά θα πρέπει και να λάβει υπ'οψην του ότι όσοι αγόρασαν την εφαρμογη δεν είναι δυνατόν να επιδείξουν την ίδια υπομονή κι ανεκτικότητα.

My brain has two sides. Left and Right. Right has nothing left and Left has nothing right.

#597   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 13/10/2012 - 09:19

Ρε "επιτηδειε" όπως αποκαλείς τους επικριτές σου. Πηρα ένα προμο και το έδωσα στον ξαδερφο μου γιατι δεν Εχει κάρτα και αγορασα την εφαρμογη και την αγόρασαν και 2 φίλοι που ήμασταν μαζι και ο αδερφός μου. Ολον αυτόν τον καιρο τη δοκιμάζουμε, είπες ότι μπλοκάρουν οι Σέρβερ τους αριθμούς αποστολής και υπηρχε προβλημα και το δέχομαι. Μετα έβγαλες update και έλεγες ότι αλλάζει συνεχεια Σέρβερ για να μην υπάρχει πρόβλημα ή αλλάζεις το προθεμα ( δεν θυμάμαι τι είπες απο τα 2). Πάλι η εφαρμογη πρόβλημα δοκιμασμένη απο 5 άτομα. Οι 3 απο τους 5 δε διαβάζουν καν εδω για να επηρεαστούν. Τους έλεγα στο ενδιάμεσο μην κάνετε refund ασχολείται το παλικάρι δε φταίει αυτο. Βγάζεις κι άλλο update πάλι δε λειτουργεί και βάζεις Ελληνικό πληκτρολόγιο αντι να διορθώσεις αν μπορείς τα τυχόν προβλήματα. Ε λοιπόν αφού δεν μας παίρνεις στα σοβαρά 4 άτομα θα κάνουν refund .

Σε είχα ρωτήσει κάποια στιγμη πως μπορείς να εμπιστευτεις τους Σέρβερ αφου δεν τους ελεγχεις και δεν πηρα απάντηση. Το αποτέλεσμα το Βλεπουμε όλοι, απλα δεν μπορείς να την κανεις να δουλέψει σωστα γιατι δεν είναι στο χέρι σου. Το να κανείς επουσιώδη update εμένα δε μου δείχνει ότι ασχολείται πλέον. Μας βγάζεις τρελους και αποκαλείς κλικα δυσαρεστημένους χρήστες της εφαρμογής σου.
Ξαναλέω αν έλεγες ρε παιδια δεν μπορω να το ελέγξω όσο κι αν το προσπαθω , δεν θα έλεγα τίποτα αρνητικό για σένα. Τα 0,79€ δεν είναι κανά σοβαρο ποσο. Αλλα συνεχίζεις να λες ότι δουλεύει καλα και ότι στέλνει 100%. Και η lite έκδοση σε αυτήν την κατεύθυνση είναι. Η 100% ή 0%. Ασφαλές συμπέρασμα δεν εξάγεται.

Δεν ξαναμιλάω απο δω και πέρα γιατι κουρασαμε όπως είπε ο Θανάσης και είναι σωστό. Στον kotsoum έχω να πω να κάνει την αυτοκριτική του.
Εγώ την έκανα και διαπίστωσα ότι δεν έπρεπε να ασχοληθώ και να μιλήσω έτσι, φαίνονται οι σκοποί του καθενος ...

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 13/10/2012 - 09:23

Αναρτημένη εικόνα

#598   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 13/10/2012 - 09:29

@winnie
Συμφωνω σε μεγάλο ποσοστό με αυτα που λες. Μια ένσταση. Δεν είπε κανείς να μην κάνουμε υπομονή. Να κάνουμε αλλα οταν αναγνωρίζεται το πρόβλημα. Καταλαβαίνεις βέβαια σε αυτα που είπες αρχικά, ότι αν παει σε 3 ώρες το μήνυμα καθιστά την εφαρμογη άχρηστη αυτόματα..
"ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος"

Αναρτημένη εικόνα

#599   winnie74

winnie74

iPH Contributor

• 1581 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 13/10/2012 - 09:40

@winnie
Συμφωνω σε μεγάλο ποσοστό με αυτα που λες. Μια ένσταση. Δεν είπε κανείς να μην κάνουμε υπομονή. Να κάνουμε αλλα οταν αναγνωρίζεται το πρόβλημα. Καταλαβαίνεις βέβαια σε αυτα που είπες αρχικά, ότι αν παει σε 3 ώρες το μήνυμα καθιστά την εφαρμογη άχρηστη αυτόματα..
"ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος"

Σαφώς,γι'αυτο άλλωστε και δεν κανω χρηση της εφαρμογής σε περιπτώσεις που θέλω να ξέρω ότι πράγματι το μήνυμα που έστειλα παραδόθηκε.
Προσωπικά,αφήνω ένα περιθώριο ακόμη,κι αν δεν αλλάξει κάτι ώστε η εφαρμογη να καταστεί πλήρως λειτουργική,τότε θα προβω σε refund.

My brain has two sides. Left and Right. Right has nothing left and Left has nothing right.

#600   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 13/10/2012 - 09:46

Σαφώς,γι'αυτο άλλωστε και δεν κανω χρηση της εφαρμογής σε περιπτώσεις που θέλω να ξέρω ότι πράγματι το μήνυμα που έστειλα παραδόθηκε.
Προσωπικά,αφήνω ένα περιθώριο ακόμη,κι αν δεν αλλάξει κάτι ώστε η εφαρμογη να καταστεί πλήρως λειτουργική,τότε θα προβω σε refund.

Λιγο ακυρο.. Refund μεχρι ποσες μερες μετα την αγορα μπορεις να ζητησεις;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5