Η Apple ανακοινώνει επίσημα το event παρουσίασης του επόμενου iPhone για τις 12 Σεπτεμβρίου
Δημοσίευση 05/09/2012 - 23:28
Ad
Δημοσίευση 06/09/2012 - 00:01
Φίλε μου αν μιλάς για τις κωδικές ονομασίες που δίνει η apple μέσα στο software είναι ως εξής: iphone 3G--> iphone 2,0 iphone 3GS--> iphone 2,1 iphone 4--> iphone 3,0 iphone 4s--> iphone 3,1 και η κοινή λογική λέει iphone 5 (the new iphone etc.)-->iphone 4,0Το νέο iPhone θα είναι το iPhone5,1 οπότε δικαιούται να λέγεται και 5.
Γενικά κάθε x,y το x συμβολίζει μιά μεγάλη αναβάθμιση το y συμβολίζει στο προηγούμενο x μία μικρή αναβάθμιση... Αν δεν ξέρετε μην ποστάρετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι στο forum...!!
Δημοσίευση 06/09/2012 - 00:11
Να θυμίσω iphone 3G --> iOS2, iphone4s--> iOS5Πάντως iphone 5 με iOS 6 λίγο παράταιρο μου ακούγεται , λίγο έχουν σημασία όλα αυτά , αλλά είμαι περίεργος να δω πως θα το δικαιολογήσουν. Οπτικα η συκευή θα είναι πάντως η τέταρτη major αλλαγή σχεδίου. Οι αριθμοί μπορεί να φαίνονται λεπτομέρεις αλλά για μένα δείχνει ότι λίγο πολύ οι ταγοι της Apple βρισκονται σε μια σύγχυση , ή έστω σε αυτές τις μικρές λεπτομέριες φαίνεται η ασυνέχεια στη μετά Steve εποχή
Δεν παίζει ρόλο η έκδοση του software φίλε μου...
Δημοσίευση 06/09/2012 - 01:11
Οχι η Apple δεν το δειχνει σε live streaming.Ε στο φορουμ ή και σε ξενα σιτε περιγραφουν live τι συμβαινει στο eventΠαιδιά θα μπορέσουμε να δούμε το event live ??!!?
Δημοσίευση 06/09/2012 - 06:30
Δημοσίευση 06/09/2012 - 07:18
Σε βλέπω πολύ ενεργό στο forum για να μιλάς τόσο απαξιωτικά , ναι δεν είναι το πρώτο πράγμα που μας απασχολεί αλλα πιστεύω τουλάχιστον όσοι γράφουμε στο topic (εκτός εσένα όπως λες) μας ενδιαφέρει και αυτό, αν είναι "να" όπως λες τι ασχολείσαι και γράφεις in the first place?ποτε σδεν παρακολουθησα παρουσιαση της apple και ουτε τωρα θα το κανω...να και αν βγει να και αν δεν βγει. αλλα να μας απασχολουν στη ζωη.
Δημοσίευση 06/09/2012 - 07:38
Δημοσίευση 06/09/2012 - 07:50
γτ να γινετε ο πανικος; βγηκε νταξι τοτε βλεπουμε αν ειναι καλο δεν χριαζετε να κοβουμε φλεβα. εμενα το 4s καλο μου βγηκε αλλα η λυπητερη αληθεια ειναι οτι απο πολα κηνητα εχω ζυλεψει πραγματα που δεν κανει το δικο μου.
Δέν πειράζει κάνει άλλα !!! Και πολλές φορές καλύτερα !!!
Δημοσίευση 06/09/2012 - 08:10
Οχι η Apple δεν το δειχνει σε live streaming.Ε στο φορουμ ή και σε ξενα σιτε περιγραφουν live τι συμβαινει στο event
Φυσικα υπαρχει live stream...μην λετε οτι ναναι παιδια!
Δημοσίευση 06/09/2012 - 08:18
γτ να γινετε ο πανικος; βγηκε νταξι τοτε βλεπουμε αν ειναι καλο δεν χριαζετε να κοβουμε φλεβα. εμενα το 4s καλο μου βγηκε αλλα η λυπητερη αληθεια ειναι οτι απο πολα κηνητα εχω ζυλεψει πραγματα που δεν κανει το δικο μου.
Αγαπητέ ΦΊΛΕ μου
Κανείς δεν είπε να κόψει φλέβες και τέτοια.Απλα προσωπικά πιστεύω ΟΤΙ τα προϊόντα της apple ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ,ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ και ως γκατζετακηδες να το ΠΩ έτσι απλα και φανατικοί της συγκεκριμένης εταιρείας,χαιρόμαστε και το περιμένουμε πως και πως.Η apple ξέρει και ΕΧΕΙ τον τροπο της και πάντα μας εκπλήσσει.
Και για να σου ΠΩ και ΚΑΤΙ απλό,ΟΤΙ ούτε είμαι κανένας πλούσιος ούτε ΕΧΩ έτοιμα λεφτα.Απλα θα κάνω οικονομία ΓΙΑΤΙ νομίζω στη ζωη μας αξίζει να ΕΧΟΥΜΕ ένα ΠΟΙΟΤΙΚΟ εργαλείο επικοινωνίας και να το χαιρόμαστε και ΑΥΤΌ πίστεψε με ΕΙΝΑΙ ένα ΠΡΟΙΟΝ της apple.
Δημοσίευση 06/09/2012 - 08:19
Δημοσίευση 06/09/2012 - 08:34
Οντως livestream επισημα η apple δεν δινει , εχω πετυχει ομως μερικες φορες απο καναλι στο γιουτουμπι link η απο blog.
Βεβαια οχι καλη ποιοτητα κ για λιγο κ μετα το κοβουν.
Εγωθα μαι στη δουλεια οποτε θα ριχνω που κ βλεφαρο κ το βραδυ θα δω αναλυτικα :-)
Δημοσίευση 06/09/2012 - 09:12
Θα το πάρει γραμμή ο Σαμαράς και θα βάλει Φ.Κ.i(Φόρο Κατοχής iPhone)
πριν ακόμα το πάρουμε
Δημοσίευση 06/09/2012 - 09:36
το βλέπω να έρχετερε μην δείχνετε τόσο ενθουσιασμό για το νέο μηλοτηλέφωνο.
πριν ακόμα το πάρουμε
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Δημοσίευση 06/09/2012 - 09:44
χαχαχαχχαχρε μην δείχνετε τόσο ενθουσιασμό για το νέο μηλοτηλέφωνο.
πριν ακόμα το πάρουμε
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες