Ο χρήστης DJTaurus, στις 10 Jun 2014 - 09:41, έγραψε:
Παιδιά ήμουν και moderator στο Samsung section του myphone gr. Εχω γράψει και εκεί οδηγούς. Ψάξτε και εκεί το profile μου.... χαίρομαι που σας τραβάω το ενδιαφέρον με άλλους τρόπους μιας και σε αυτά που γράφω δεν υπάρχει αντίλογος.....είχα βοηθήσει αρκετούς παντοφλάδες. Βέβαια ποτέ δεν έχω κρύψει ούτε στο insomnia ούτε στο nextsmartphone ότι χρησιμοποιούσα android συσκευές και πάντοτε σε αντίθεση με εσάς τους κάγκουρες ποτέ μου δεν έμπαινα σε διάφορα τοπικ της Apple να τρολάρω χρήστες και να πετάω αρλούμπες. Πάντα σεβόμουν την ανώτερη ποιότητα συσκευής της Apple απλώς τότε θεωρούσα βαρετό για τα γούστα μου το iOS. Kαι ευτυχώς βρέθηκε ένας γνώστης της τεχνολογίας και μιλάμε για άνθρωπο που έχει μεγαλώσει με amiga (γνωρίζει δλδ τα πλεονεκτήματα του κλειστού λειτουγικού) και έχει βιώσει την 90es σαπίλα με το όλο mindfuck της MS που έχετε υποστεί και μου εξήγησε 2 πράγματα... δοκίμασα και αυτό ήταν. Κατάλαβα τι σημαίνει αξιοποιώ παραγωγικά τον χρόνο μου... όταν βγάλετε δοντάκια και μεγαλώσετε θα καταλάβετε και εσείς τι είναι σημαντικό και τι όχι στην ζωή σας και τι αξίζει ή όχι τον χρόνο σας. Δυστυχώς στο παρελθόν έχασα αρκετό από τον χρόνο μου για να φλασάρω kernel και rom στα διάφορα lagaxy. Ευτυχώς το κατάλαβα νωρίς και απομακρύνθηκα από την σαπίλα χρηστών και προϊόντων των MS/Google. Οσον αφορά τα υπόλοιπα σχόλια.... welcome to the internet. Δυστυχώς αυτό είναι το προφίλ των σημερινών χρηστών και της ελευθερίας που δίνουν οι διαχειριστές ώστε να γίνονται όλα μπάχαλο και να υπάρχει κίνηση. Το αστείο είναι ότι τα ποστ σας εμπεριέχουν μόνο ειρωνεία.... αν θέλετε λέω αν θέλετε πέρα από τις χαζομάρες κάντε και ένα quote να με διαψεύσετε αν διαφωνείτε σε κάτι... καλός ο χαβαλές αλλά μόνο για μέχρι εκεί είστε μερικοί. Φραπέ και θεωρία κλασσικέ Ελληνα άσχετε φορουμά 
Λοιπόν...
Oh yes!
Με αυτό το σκεπτικό σταμάτησα να ασχολούμαι με Rom/signing σε symbian, tweaking στα windows, αλλά και το jailbreak στα iPhone.
Μένει πολύς χρόνος για οτιδήποτε άλλο. Μόνο που τυχαίνει σε αυτό το άλλο να είναι και η ανάγνωση phone-forums και ενασχόληση με τις επιπλέον δυνατότητες που ανοίγονται, χωρίς να μένουμε στα αυτονόητα, γιατί δεν αντέχει η μπαταρία, γιατί δεν μπορώ να το κάνω έτσι και πρέπει να το κάνω αλλιώς για να αποφύγω περιορισμούς που τυχαίνει να κάνουν πιο ασφαλές τις συναλλαγές μου με πληρωμές και τράπεζες και eshops και πολλά άλλα μικρά...
Τελευταία επεξεργασία από: iAthanasios, 10/06/2014 - 13:17