Ο χρήστης 'ntnskrds', στις 13 Dec 2012 - 13:36, έγραψε:
Ειναι στο διοικητικο συμβουλιο της Google. Tι περίμενες να πει ? Οτι μας πηδάει η Apple ?? Οτι το Android ειναι βαρέλι απατο και οσα λεφτα και αν εχουμε ρίξει δεν τα εχουμε πάρει πίσω ακόμη ?? Οτι ο μόνος που κερδίζει απο τo Android ειναι η Samsung 
Ωραία οπότε να μην ακούμε και τον Cook και λοιπούς. Δηλαδή εσύ δεν έκανες ευαγγέλιο τις φράσεις του μεγάλου Steve και δεν κάνεις ευαγγέλιο τα λόγια του μεγάλου μάγειρα ή του Ive? 2 μέτρα και 2 σταθμά λοιπόν. Αλλά το έχεις δηλώσει ότι είσαι fan οπότε δεν είσαι και αντικειμενικός.
Η διαφορά μας είναι ότι κάποιοι άνθρωποι (including me) δεν καπελώνονται από καμμία μεγαλοκομπανία γιατί πολύ απλά παίρνουν ότι τους εκφράζει ανά καιρούς. Θεωρώ την Apple αναλώσιμη όπως και την Google αναλώσιμη.
Αν η έλλειψη επιτυχιών της Αεκάρας σε ωθεί στο να οπαδοποιείσαι στην Apple καλά κάνεις, αλλά είσαι οπαδός όπως είμαι κι εγώ με την ΑΕΚ. Δεν πα να είναι ο γαύρος κι ο βάζελος 100 βαθμούς παραπάνω καλό λόγο δε λέω..

Ο χρήστης 'ntnskrds', στις 13 Dec 2012 - 13:36, έγραψε:
Σε αλλο κλίμα τωρα. Γραφει κατι ο MarkKnopfer, like o nikosgnr. Γραφει ο nikosgnr, like o MarkKnopfler.... Σαν τα 12αρια μεταξυ ελλαδας κυπρου στην Eurovision 
Κάτι μου θυμίζει αυτό όμως. Έχεις κι εσύ το συναγωνιστή σου.
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 13/12/2012 - 15:44